Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Benim tabii her şey yolunda giderse taze transfer olacak o yüzden tek şansım yumurta toplama öncesi şu günlerde bir iki kilo vermek ama almasam iyi diyorum şimdi. Üzgünsem yiyemem ama stresli isem yemeye düşüyorum bende. Geçmiş olsun canım. Aynen bir buçuk ayda verilir gerçekten haftada yaklaşık bir kilo verilse oldu bitti. Aslında kabakla üç günde yaklaşık 2 kilo gitmişti bende nette görüp denemiştim ancak şu an o gücü bulamıyorum

bahçeci 12 mart a gün verdi kese ve kalp atışını orada dinleyecegim bi görsün istiyorum remzi hoca sonrada oğuz güler diye bir doktor var gecen seneden beri o aklımda tüp bebekte yapıyor hemde muaynesi 130 tl uygunda remzi hoca 750

bende tedavi olucam aman metemolizmayı bozmıyım dengesi şaşmasın derken 72 den şu koronalı zamanlarda 78 oldum şu iştahı kapananları hiç anlamıyorum hiç başıma gelmedi

bende tedavi olucam aman metemolizmayı bozmıyım dengesi şaşmasın derken 72 den şu koronalı zamanlarda 78 oldum şu iştahı kapananları hiç anlamıyorum hiç başıma gelmedi
Virüs zaten bir çok şeyi alt üst etti. Belki gebelikte çok almazsın canım. Oradan bir şekilde dengelenir. Bir ara baya iyi vermiştim tedavi olacağım diye ailemin yanına gittim anne yemekleri ile aldım döndüm. Beni yakan o oldu. Şimdi de iştahım kabarık ya hayırlısı olsun bakalım

Ya ben de iştahı olmayan insanları anlamıyorum ya bir insanım nasıl iştahi olmaz bir de yiyip yiyip kilo almayanlara acayip sinir oluyorum ya

Ya ben de iştahı olmayan insanları anlamıyorum ya bir insanım nasıl iştahi olmaz bir de yiyip yiyip kilo almayanlara acayip sinir oluyorum ya
Benim kayinvalidem kadin 63 64 yasinda yaa anlamıyorum vallahi billahi ben kadar belki de daha fazla yiyor ama hep ayni dizleri de sağlam değil hep oturuyor yani neredeyse...eşimin ailesi hep öyle en kilolusu 55 kilo simir olmamak elde değil hadi gencleri geçtim de o nasil oyle ben neden boyleyim

Güzel haberlerle gelirsin insallah

Ya çok sinir bozucu bir durum ya benim kayınvalidemde zayıf ya ben bodurum resmen hem uzunlar hem zayıf ben hem kısa hem şişmanım ya çok kötü napalım yemek yemek güzel ama yiyip yiyip almamayı ben de çok isterdim

Ben de hem de ne cok isterdim.inanki bir kaç gündür mide balonu isini araştırıyorum..bir de bebek dogurursam cok fena olacağım ve zayıflamam müdahale olmadan imkansiz hale gelecek...dogumdan 6 ay geçsin dusunuyorum keskenzaman olsa da simdi yapabilsem ama ne zaman var ne para

Henüz mide ameliyatı boyutunda değilim ama ona doğru emin adımlarla ilerliyorum en iyisi bende şimdiden para biriktireyim

Henüz mide ameliyatı boyutunda değilim ama ona doğru emin adımlarla ilerliyorum en iyisi bende şimdiden para biriktireyim
Yok yok ameliyat riskliymis de bu ben gibi obez olmayan ama olmaya meyilli kişilere yapılıyormuş 10 15 20 kilo fazlasi olanlara mide botoxu da deniyor mideye balon koyulup 6 ay sonra çıkarılıyor ama o arada 15 20 30 kilo verenler var..ancak bana böyle birsey lazim yok kendim veremiyorum açlıktan olmem lazim

bebekleri doğurup zayıflama gurubu kuralım

Mide botoksu mantıklıymış ne kadar valla ben de veremiyorum bana da lazım

1 seneye yakındır yürüyorum. Günde en az 10bin adım atıyorum. Ilaçlardan aldığım kiloları verdim şükür. 18 kilo verdim. 3 aydır da korumadayım.

1 seneye yakındır yürüyorum. Günde en az 10bin adım atıyorum. Ilaçlardan aldığım kiloları verdim şükür. 18 kilo verdim. 3 aydır da korumadayım.
Ne guzel vermişsin canim iste korumak cok zor ya..Ben de cok kilo vermiştim 12 kilo vermiştim ama koruyamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…