Nasip olacağı varsa o % 90 oluyor canım hiç takılma. Benim çevremde var gerçi hepimizin vardır bir sürü hastalıkla asla olmaz diye doktorların çevirdiği ama kendiliğinden gebe kalan. Sağlıkla evladına kavuşan. Bunlar vesile olurda bizde nasibimize kavuşuruz inşallah%30-35 tutma olasılığı da dedi...biz olasiligi artıracak her şeyi yapacağız dedi...
amin inşallah rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsinAmin inşallahDoğsa bile bitmiyor ameliyathane sırası beklerken odada bir anne ve küçük çocuğu vardı. Çocuğu ağır bir ameliyata girecekmiş kadın ağlamaktan helak olmuştu belliydi her halinden yine de çocuğuna gülümsemeye çalışıyor çocuğu aldılar kadın tabii bıraktı kendini etraftakiler teselli veriyorlar filan. Anne babalık her aşamada çok çok zor. Rabbim kolaylaştırsın. En sağlıklısından nasip etsin. Huzurla büyütelim inşallah
banada hem prp hem histereskopi yapacak aygül hoca benimde 16martBir de prp yapacakmış benim gibi duwuk amh ve ileri yas hastalara histeroskopi ile uygulanan birseymis nette okudugum kadarıyla..rahme çizikler de atacakmış vs vs...
30 yaşındaki bir kadının blast.i ile senin blast in ayni kalitede olmaz ama bunu da unutma dedi
Her hastasina uygulamaya calisiyo sanirim, sansi da arttiriyo dedigi icin belki.banada hem prp hem histereskopi yapacak aygül hoca benimde 16mart
Aman hiç bozmayın moralinizi, yaş etkiliyor tabi ki ama 2 yumurtanızda son güne geldi, kaliteliler dayanıklılar demek ki. Güzel haberler alacağız Nisan’da%30-35 tutma olasılığı da dedi...biz olasiligi artıracak her şeyi yapacağız dedi...
Kacinci gunun oluyor ozaman canim...Bana biraz geç mi verdi anlamadim tarihi..banada hem prp hem histereskopi yapacak aygül hoca benimde 16mart
Insallah canim benim yaa kötüye de hazırlıyor insani doktor.ama biraz moralim bozuldu...Aman hiç bozmayın moralinizi, yaş etkiliyor tabi ki ama 2 yumurtanızda son güne geldi, kaliteliler dayanıklılar demek ki. Güzel haberler alacağız Nisan’da
İyi düşün, güzel enerjiler çek kendine transfere kadar.. negatif olasılığı hepimiz için var, burada daha gencecik kaçıncı tedavisini olan var, tabi herkesin hikayesi başka..hayırlısını dile, sağlıkla pozitifleri görürüz inşallahInsallah canim benim yaa kötüye de hazırlıyor insani doktor.ama biraz moralim bozuldu...
Bir de tam iceri girecekken gene ben yasta ya da daha büyüktür bir kadin hıçkıra hıçkıra dudaklarını isira isira ağlıyordu negatif.haberi aldi sanirim..basima bir agri girdi hala çıkmadı cok üzüldüm...
benim 19.günümde olacak histereskopiyi ezbere yapıyor dr lar bana sorarsan ben düşük olmasa yaptırmazdım 5dk bile sürmeyen bir işleme 4300lira veriyoruz ama herşey evladımıza kavuşmak için işte... moralini bozma ama embriyolara güvenmeyince biraz böyle olumsuz konuşuyor aygül hoca benim ilk tedavimde 2tedaviden bahsetmeye başlamiştı o yüzden en kötüsüne de hazır olmak lazım sonuç olarak Rabbim ol derse olur gerisi boş ilkinde bana embriyolar orta kalite dedi tutmadı 3.tedavimde %70-80tutar dedi embriyolar çok iyi dedi tuttu evet ama 20haftalıkken kalbi durdu koca 5ay geçtikten sonra yani olmayınca olmuyor olacaksa da en kötü dedikleri embriyoyla bile oluyor herşeyin hayırlısı sağlıklısıKacinci gunun oluyor ozaman canim...Bana biraz geç mi verdi anlamadim tarihi..
Her şeyi yapacak ama ya ne pahali toplama diye gittim çizecem seni vs dedikafam 1 milyon oldu döndüm
Haklısın canim kısmet nasıp isi gercekten bak MEsude arkadaşımızın 3.gun tek embriyosu tutundu cok sukurbenim 19.günümde olacak histereskopiyi ezbere yapıyor dr lar bana sorarsan ben düşük olmasa yaptırmazdım 5dk bile sürmeyen bir işleme 4300lira veriyoruz ama herşey evladımıza kavuşmak için işte... moralini bozma ama embriyolara güvenmeyince biraz böyle olumsuz konuşuyor aygül hoca benim ilk tedavimde 2tedaviden bahsetmeye başlamiştı o yüzden en kötüsüne de hazır olmak lazım sonuç olarak Rabbim ol derse olur gerisi boş ilkinde bana embriyolar orta kalite dedi tutmadı 3.tedavimde %70-80tutar dedi embriyolar çok iyi dedi tuttu evet ama 20haftalıkken kalbi durdu koca 5ay geçtikten sonra yani olmayınca olmuyor olacaksa da en kötü dedikleri embriyoyla bile oluyor herşeyin hayırlısı sağlıklısı
Hepimiz sevinc gözyaşları dökelim insallahİyi düşün, güzel enerjiler çek kendine transfere kadar.. negatif olasılığı hepimiz için var, burada daha gencecik kaçıncı tedavisini olan var, tabi herkesin hikayesi başka..hayırlısını dile, sağlıkla pozitifleri görürüz inşallah
Cqnim ayni dert bende de var...hatta daha önceki yazinki tedavimde doktor kilo vermem gerektigi icin tedavimi 1 ay otelemisti...sekerim cikiyor benim gebelikte dusuk kilo ile hamile kalmam lazım ama sanki tüm bunları biliyormusum gibi daha da kilo alıyorumKızlar ben iştahımı durduramıyorum neden böyle oluyorNasıl engellerim kendimi bu gidişle kilo vereyim derken alacağım
Amin inşallahHepimiz sevinc gözyaşları dökelim insallah
Bende 78 kiloyla hamile kaldım ne yapıcam bilmiyorum gençlik gitti tabi oğlumda 23 yasında 56 kiloyla kalmıştım şimdi 39 ahhh ahhCqnim ayni dert bende de var...hatta daha önceki yazinki tedavimde doktor kilo vermem gerektigi icin tedavimi 1 ay otelemisti...sekerim cikiyor benim gebelikte dusuk kilo ile hamile kalmam lazım ama sanki tüm bunları biliyormusum gibi daha da kilo alıyorumistahim cok fazla..
Ne yapacagiz
Bende hiç bilmiyorum ilaçlardan sanırım stresten birde gonalf ile merionel verdi bana diğer tedavimde fostimon ve merional vermişti. Hem canım acayip yanıyordu hemde iştahım bu kadar yoktu. Şimdi ne iğne yakıyor canımı hatta yanlış yapıyorum diye korkuyorum hiç iğne yapmıyorum gibi enteresan hem de aşırı yeme isteği var. Ertelemeye çalışıyorum sonra ye filan diye yok. Daha üçüncü gün sonrası ne olacak bilmiyorumCqnim ayni dert bende de var...hatta daha önceki yazinki tedavimde doktor kilo vermem gerektigi icin tedavimi 1 ay otelemisti...sekerim cikiyor benim gebelikte dusuk kilo ile hamile kalmam lazım ama sanki tüm bunları biliyormusum gibi daha da kilo alıyorumistahim cok fazla..
Ne yapacagiz
Canim benim kilomuzda yasimiz da aynıymış ya seninleBende 78 kiloyla hamile kaldım ne yapıcam bilmiyorum gençlik gitti tabi oğlumda 23 yasında 56 kiloyla kalmıştım şimdi 39 ahhh ahh
Kimi insan strese girince yemek yemez yiyemez ben ise tam tersiBende hiç bilmiyorum ilaçlardan sanırım stresten birde gonalf ile merionel verdi bana diğer tedavimde fostimon ve merional vermişti. Hem canım acayip yanıyordu hemde iştahım bu kadar yoktu. Şimdi ne iğne yakıyor canımı hatta yanlış yapıyorum diye korkuyorum hiç iğne yapmıyorum gibi enteresan hem de aşırı yeme isteği var. Ertelemeye çalışıyorum sonra ye filan diye yok. Daha üçüncü gün sonrası ne olacak bilmiyorum
inşallah canım umudu hiç kaybetmemek lazım rabbim ol demişte ne olmamış yeterki isteyelim hem 3. gün hemde 7 hücreli teyzesi bizide çok duygulandırdı sıpa ailem onun yedi hücresini yerim diye seviyor inşallah kucamızada almak nasip olur. sizde hiç umudunuzu kaybetmeyin eşimden çıkan 5 spermle düşük amh ile rabbim yüzümüzü güldürdü çok şükürCanim benim kilomuzda yasimiz da aynıymış ya seninlesen benim umudumsun
Bana doktorum olumsuz konustu bugun şansın az dedi ama bak senin olduAllahim sagliklica da sana gelsin insallahhhhh
Hem 3.gun hem tek embriyo muhteşem yaa gercekten 41 kere maşallah o kadar çok seviniyorum ki senin adına...insallah beni de hepimizi de bulur.mucizemiz
Kucaginiza sagliklica gelsin inşallah caniminşallah canım umudu hiç kaybetmemek lazım rabbim ol demişte ne olmamış yeterki isteyelim hem 3. gün hemde 7 hücreli teyzesi bizide çok duygulandırdı sıpa ailem onun yedi hücresini yerim diye seviyor inşallah kucamızada almak nasip olur. sizde hiç umudunuzu kaybetmeyin eşimden çıkan 5 spermle düşük amh ile rabbim yüzümüzü güldürdü çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?