Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

%30-35 tutma olasılığı da dedi...biz olasiligi artıracak her şeyi yapacağız dedi...
Nasip olacağı varsa o % 90 oluyor canım hiç takılma. Benim çevremde var gerçi hepimizin vardır bir sürü hastalıkla asla olmaz diye doktorların çevirdiği ama kendiliğinden gebe kalan. Sağlıkla evladına kavuşan. Bunlar vesile olurda bizde nasibimize kavuşuruz inşallah

amin inşallah rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin

banada hem prp hem histereskopi yapacak aygül hoca benimde 16mart

Aman hiç bozmayın moralinizi, yaş etkiliyor tabi ki ama 2 yumurtanızda son güne geldi, kaliteliler dayanıklılar demek ki. Güzel haberler alacağız Nisan’da
Insallah canim benim yaa kötüye de hazırlıyor insani doktor.ama biraz moralim bozuldu...
Bir de tam iceri girecekken gene ben yasta ya da daha büyüktür bir kadin hıçkıra hıçkıra dudaklarını isira isira ağlıyordu negatif.haberi aldi sanirim..basima bir agri girdi hala çıkmadı cok üzüldüm...

İyi düşün, güzel enerjiler çek kendine transfere kadar.. negatif olasılığı hepimiz için var, burada daha gencecik kaçıncı tedavisini olan var, tabi herkesin hikayesi başka..hayırlısını dile, sağlıkla pozitifleri görürüz inşallah

Kacinci gunun oluyor ozaman canim...Bana biraz geç mi verdi anlamadim tarihi..

Her şeyi yapacak ama ya ne pahali toplama diye gittim çizecem seni vs dedi kafam 1 milyon oldu döndüm
benim 19.günümde olacak histereskopiyi ezbere yapıyor dr lar bana sorarsan ben düşük olmasa yaptırmazdım 5dk bile sürmeyen bir işleme 4300lira veriyoruz ama herşey evladımıza kavuşmak için işte... moralini bozma ama embriyolara güvenmeyince biraz böyle olumsuz konuşuyor aygül hoca benim ilk tedavimde 2tedaviden bahsetmeye başlamiştı o yüzden en kötüsüne de hazır olmak lazım sonuç olarak Rabbim ol derse olur gerisi boş ilkinde bana embriyolar orta kalite dedi tutmadı 3.tedavimde %70-80tutar dedi embriyolar çok iyi dedi tuttu evet ama 20haftalıkken kalbi durdu koca 5ay geçtikten sonra yani olmayınca olmuyor olacaksa da en kötü dedikleri embriyoyla bile oluyor herşeyin hayırlısı sağlıklısı

Haklısın canim kısmet nasıp isi gercekten bak MEsude arkadaşımızın 3.gun tek embriyosu tutundu cok sukur

Ben 2017 de dondurulmuş 2 tane 1.kalite 5aa embriyomu transfer olmuştum doktor ozaman bak tek transfer edelim o kadar güzel ki embriyolar bölünme ihtimali olabilir 3 4 uz olabilir hatta dedi o kadar çok heyecanlandım o kadar emindim ki tutulacağına ama olmadı en kotu ihtimalle 2 iz olabilirmiş diye hazorlamistik kendimizi de hatta...ama olmadı...

Simdi yillar sonra bu yaşta bu dusuk rezervle 2 yumurtam 2 side blast olmasi bence harika birsey yiyecek ekmekleri varsa birinden biri bana gelir saglikla insallah

Hepimiz sevinc gözyaşları dökelim insallah

Kızlar ben iştahımı durduramıyorum neden böyle oluyor Nasıl engellerim kendimi bu gidişle kilo vereyim derken alacağım
Cqnim ayni dert bende de var...hatta daha önceki yazinki tedavimde doktor kilo vermem gerektigi icin tedavimi 1 ay otelemisti...sekerim cikiyor benim gebelikte dusuk kilo ile hamile kalmam lazım ama sanki tüm bunları biliyormusum gibi daha da kilo alıyorum istahim cok fazla..
Ne yapacagiz

Bende 78 kiloyla hamile kaldım ne yapıcam bilmiyorum gençlik gitti tabi oğlumda 23 yasında 56 kiloyla kalmıştım şimdi 39 ahhh ahh

Bende hiç bilmiyorum ilaçlardan sanırım stresten birde gonalf ile merionel verdi bana diğer tedavimde fostimon ve merional vermişti. Hem canım acayip yanıyordu hemde iştahım bu kadar yoktu. Şimdi ne iğne yakıyor canımı hatta yanlış yapıyorum diye korkuyorum hiç iğne yapmıyorum gibi enteresan hem de aşırı yeme isteği var. Ertelemeye çalışıyorum sonra ye filan diye yok. Daha üçüncü gün sonrası ne olacak bilmiyorum

Bende 78 kiloyla hamile kaldım ne yapıcam bilmiyorum gençlik gitti tabi oğlumda 23 yasında 56 kiloyla kalmıştım şimdi 39 ahhh ahh
Canim benim kilomuzda yasimiz da aynıymış ya seninle sen benim umudumsun
Bana doktorum olumsuz konustu bugun şansın az dedi ama bak senin oldu Allahim sagliklica da sana gelsin insallahhhhh
Hem 3.gun hem tek embriyo muhteşem yaa gercekten 41 kere maşallah o kadar çok seviniyorum ki senin adına...insallah beni de hepimizi de bulur.mucizemiz

Kimi insan strese girince yemek yemez yiyemez ben ise tam tersi
Bu kiloyla hamile kalırsa sekerin de var ya sana ya bebeğe zarar verir dedi 1.5 ay var 5 kilo gider aslinda en az...sen de verebilirsin istersen ama iwte kararlı olmak lazım da ayyyyy

inşallah canım umudu hiç kaybetmemek lazım rabbim ol demişte ne olmamış yeterki isteyelim hem 3. gün hemde 7 hücreli teyzesi bizide çok duygulandırdı sıpa ailem onun yedi hücresini yerim diye seviyor inşallah kucamızada almak nasip olur. sizde hiç umudunuzu kaybetmeyin eşimden çıkan 5 spermle düşük amh ile rabbim yüzümüzü güldürdü çok şükür

Kucaginiza sagliklica gelsin inşallah canimKese görünür artik ne zaman gideceksin doktor buldun mu kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…