Sadece yürüyüşlemi çok iyi1 seneye yakındır yürüyorum. Günde en az 10bin adım atıyorum. Ilaçlardan aldığım kiloları verdim şükür. 18 kilo verdim. 3 aydır da korumadayım.
Yediklerime de dikkat ettim canım. Ama katı bir diyet şeklinde değil. Ekmeği, çerezi, cipsi, hamur işini azalttım. Yoksa daha fazla verilebilirdi belki. Beden olarak incelme daha fazla oldu.Sadece yürüyüşlemi çok iyi
Kuzu yürüyüş grubunda başladık yine. Gel istersenBnde pazartesiden itibaren disarda yuruyuse çıkıcam sabahlari, psikolojik olarak iyice rahatlayalim vucudu hazir edelim bebisle dolana kadar gobusler
Oyle mi gelirim tabi daha iyi olurKuzu yürüyüş grubunda başladık yine. Gel istersen
Bu sefer çok fazla adım da olmayacak isteyen için.Oyle mi gelirim tabi daha iyi olur
Ztn ben size yetisemiodum kiBu sefer çok fazla adım da olmayacak isteyen için.
Daha önce nasıldı fazla egzersiz de düşürüyor diye okumuştum stres yapmaKızlar bugün e2 için kan verdim ve çok düşük
Tedavi başında yapılanı bilmiyorum klinikte yapılmıştı bakmadım sonuca. Bunu doktor istedi işte bugün dördüncü gün iğnelerin bir baktım düşük baya. Egzersiz filan yapmıyorum bu süreçte. İğnelere başlamadan cidden kaçtı merak ediyorum şimdi. Bu değeri daha önce görmedim çok düşük çok canım sıkıldı. Bu kadar hormonu ben almıyor muyum anlamadım. Bu şekilde tedavi devam eder mi onu da bilmiyorum. Şu an 31 çıkmış. Bir önceki sene tahlillerine bakıyorum 50 60 larda tedavisiz.Daha önce nasıldı fazla egzersiz de düşürüyor diye okumuştum stres yapma
Doktorun dozu arttırır belki canım. Yavaş yavaş yükselmesi lazımTedavi başında yapılanı bilmiyorum klinikte yapılmıştı bakmadım sonuca. Bunu doktor istedi işte bugün dördüncü gün iğnelerin bir baktım düşük baya. Egzersiz filan yapmıyorum bu süreçte. İğnelere başlamadan cidden kaçtı merak ediyorum şimdi. Bu değeri daha önce görmedim çok düşük çok canım sıkıldı. Bu kadar hormonu ben almıyor muyum anlamadım. Bu şekilde tedavi devam eder mi onu da bilmiyorum. Şu an 31 çıkmış. Bir önceki sene tahlillerine bakıyorum 50 60 larda tedavisiz.
Sorunum da zaten rezerv azlığı olunca kalbim ağzımda. Daha çok canım sıkılıyor oluşmayacak diye. Dönüş olmadı doktordan bakalım ne diyecekDoktorun dozu arttırır belki canım. Yavaş yavaş yükselmesi lazım
Iğnelerini hangi dozda vuruyorsun canımSorunum da zaten rezerv azlığı olunca kalbim ağzımda. Daha çok canım sıkılıyor oluşmayacak diye. Dönüş olmadı doktordan bakalım ne diyecek
Gonalf 300, 75 merional şeklinde vuruyorumIğnelerini hangi dozda vuruyorsun canım
En son kontrolde 32 cikmisti ve doktor normal dedi hersry...canim sıkma canını hemenTedavi başında yapılanı bilmiyorum klinikte yapılmıştı bakmadım sonuca. Bunu doktor istedi işte bugün dördüncü gün iğnelerin bir baktım düşük baya. Egzersiz filan yapmıyorum bu süreçte. İğnelere başlamadan cidden kaçtı merak ediyorum şimdi. Bu değeri daha önce görmedim çok düşük çok canım sıkıldı. Bu kadar hormonu ben almıyor muyum anlamadım. Bu şekilde tedavi devam eder mi onu da bilmiyorum. Şu an 31 çıkmış. Bir önceki sene tahlillerine bakıyorum 50 60 larda tedavisiz.
Kac yumurta görülüyor simdiSorunum da zaten rezerv azlığı olunca kalbim ağzımda. Daha çok canım sıkılıyor oluşmayacak diye. Dönüş olmadı doktordan bakalım ne diyecek
Güzel soruKac yumurta görülüyor simdi
Ay ne bileyim bir sürü ilaç alınca bir de yazılanları okuma hatasına düştüm. Panikledim. Sağ ol canımBenim
En son kontrolde 32 cikmisti ve doktor normal dedi hersry...canim sıkma canını hemen
Yaa benim doktorum ne tedavi öncesi be sırasında hiç e2 bakmadı.. ben sadece ilaçlara başlamak için LH baktırdım, o kadar..yani o kadar önemli olmayabilir, benim de amh düşüklüğü ve rezerv azlığı ya, çok önemli olsa bütün doktorlar bakardı bence, sıkmayın canınızıAy ne bileyim bir sürü ilaç alınca bir de yazılanları okuma hatasına düştüm. Panikledim. Sağ ol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?