Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Bnde pazartesiden itibaren disarda yuruyuse çıkıcam sabahlari, psikolojik olarak iyice rahatlayalim vucudu hazir edelim bebisle dolana kadar gobusler

Ben de diyetisyene başladım valla, 7 kilo fazlam var, ilaçlar ekstra kilo yapmadı ama akşama doğru ve sabah karşı çok şişiyorum. Dedim bu 7 kilo fazlayla bi de hamile kaldığımda sonrası çok zor olacak, en iyisi baştan vermek ama bakalım becerebilecek miyim

Daha önce nasıldı fazla egzersiz de düşürüyor diye okumuştum stres yapma
Tedavi başında yapılanı bilmiyorum klinikte yapılmıştı bakmadım sonuca. Bunu doktor istedi işte bugün dördüncü gün iğnelerin bir baktım düşük baya. Egzersiz filan yapmıyorum bu süreçte. İğnelere başlamadan cidden kaçtı merak ediyorum şimdi. Bu değeri daha önce görmedim çok düşük çok canım sıkıldı. Bu kadar hormonu ben almıyor muyum anlamadım. Bu şekilde tedavi devam eder mi onu da bilmiyorum. Şu an 31 çıkmış. Bir önceki sene tahlillerine bakıyorum 50 60 larda tedavisiz.

Doktorun dozu arttırır belki canım. Yavaş yavaş yükselmesi lazım

Benim
En son kontrolde 32 cikmisti ve doktor normal dedi hersry...canim sıkma canını hemen

Kac yumurta görülüyor simdi
Güzel soru onuda söylemedi doktorum zaten asla bu konularda açıklama yapmaz. Olur ya da olmaz der. Çok büyük bir şey varsa odasına çağırıp açıklar. Hemşireye sordum ben iğneleri anlatırken çok küçük 6 tane dedi hastalıkta baskılanır daha fazlada olabilir filan dedi de. O ben üzülmeyeyim diye öyle dedi sanırım çünkü önceki tedavide de bu kadardı azalmamış diye mutlu oldum bile tabii şu sonucu alana kadar. İşte muayeneye çağırırsa net belli olur sanırım.

Ay ne bileyim bir sürü ilaç alınca bir de yazılanları okuma hatasına düştüm. Panikledim. Sağ ol canım
Yaa benim doktorum ne tedavi öncesi be sırasında hiç e2 bakmadı.. ben sadece ilaçlara başlamak için LH baktırdım, o kadar..yani o kadar önemli olmayabilir, benim de amh düşüklüğü ve rezerv azlığı ya, çok önemli olsa bütün doktorlar bakardı bence, sıkmayın canınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…