Canim insallahsakın stres yapma biliyorsun tedavide sakinliğini korumak bolca dinlenmek ve her gün muz yemek önemli :)burada benim hikayemden umutlanan bir arkadaş vardı bir kaç ayda sadece bir yumurtası olusuyormuş benim hikayem ona umut vermiş ve şimdi onun mucizeside ona sıkıca tutunmuş maşallah :) çok sevindim ve sadece tevekkül etmek gerek stres gerçekten çok zararlı ben oğlumu 15 gün anneme göndermiştim onun yemek vs düşünmemek için yada tlf pc de çok kalmasın diye düşünmemek için ve sadece netfilixden dizi film izleyip yemek yedim ve sizlerle msj laştım senin hayatın nasıl bilmiyorum ama elinden geldiğince konforlu geçirmeni tavsiye ederim heleki son şansım diyorsun kafanı çok takma bi işmiş gibi düşün rutin hayatına dahil et onuda rabbimde inşallah koşarak sana gelmesini nasip etsin canım
senin içinde aynı şekilde :) stres yapma inşallah güzel haberlerinizi alırım sabırsızlıkla bekliyorum
Ayyy evet yaa eriyip bittiler gözümün önündeInsallah
Cift transfer demi senin. Her ay gozunun onunde azaldi resmen senin yumurtalar, bu kadar hızlı mi azaliyomus.
Neyse bu korkular bizim kavuscagimiz gullerin dikeni diyorum ben, insallah olucak güzel düşün
Allahim emeklerimizi mukafatlandirsin insallah, her bi ugrasanin isteyenin
Oo daha var onaEwet avakadoda iyi çok şükür 10 oldum bana geçmiyor :) şimdi cinsiyet merakındayım
Hayırlısı olsun canım Rabbim emeklerinin karşılığını versin inşallahAnkaraya gittim geldim
Cumartrsi 10 nisan da yani transferim olacak..1 poset igne ilacla eve döndüm Allahim hayirli ve sağlıklı 1 evlat daha nasip etsin insallah
InsallahAnkaraya gittim geldim
Cumartrsi 10 nisan da yani transferim olacak..1 poset igne ilacla eve döndüm Allahim hayirli ve sağlıklı 1 evlat daha nasip etsin insallah
Dun 11 günümdü transfer gunu 18.gunum oluyor canim.Insallah
Gunu belli olunca heyecanda gelir, ardindan geliorum :)
Bide bugun kacinci gundeydin, cumartesi kacinci gune gelcek yani.
Hangi ilaclari yazdi isimlerini bi yazsan, bazi ilaclari saglik ocagina yazdirip alabiliyomusuz devletin odediklerini oyle yapim bakimda isimlere
Off of diorumDun 11 günümdü transfer gunu 18.gunum oluyor canim.
Prednol
Ovitrelle
Litunus
Progestan igne
Oksapar
Esrtafam
Coraspin
Gonopeptly
Omegaven serum 3 kez kullanılacak
Ve diğer tüm kullandığımız vitamin destekleri devam
Benim bugun 11.gun, bakalim ne dicek cumartesi mi olur pazartesiye mi kayar artik gidince ogrenirizDun 11 günümdü transfer gunu 18.gunum oluyor canim.
Prednol
Ovitrelle
Litunus
Progestan igne
Oksapar
Esrtafam
Coraspin
Gonopeptly
Omegaven serum 3 kez kullanılacak
Ve diğer tüm kullandığımız vitamin destekleri devam
Valla sati hemşireye dedim ben mümkün değil aklimda tutamam unuturum dedim...bir oturuşta hepsini içerim içeyim mi dedim...sakin haaaa dediOff of diorum
Bakalim canimBenim bugun 11.gun, bakalim ne dicek cumartesi mi olur pazartesiye mi kayar artik gidince ogreniriz
Valla sati hemşireye dedim ben mümkün değil aklimda tutamam unuturum dedim...bir oturuşta hepsini içerim içeyim mi dedim...sakin haaaa dedi
Cok ilac var valla, neyse yapcak bisi yokBakalim canimhayirlisi birlikte gun sayacsgiz
Ne yaptin canim gelince yaz hemenCok ilac var valla, neyse yapcak bisi yoktek tutunsunlarda bize
Cuma ya da cumartesi transfer varNe yaptin canim gelince yaz hemen
Yok transfer gunu aldiracaklardir eczaneden demek ki...Ben transfer gününden 2 gun once yani persembe gunu 1.yi yaptıracağım transferde 2 .olacakmış 2 gun sonra da 3.dediler...Cuma ya da cumartesi transfer var
Kan verdim yine, sonuca gore belli olucak hangi gun oldugu.
Ilaclari aldim hep, progestani alir almaz vurul dedi basladim bile yani :)
Bide bana serum yazmadi, sordum aygul hoca sana yazmamis transfer gunu vercez ztn serum dedi. Yani bi taneymis. E bana da aldirmadilar. Anlamadim kendileri mi vercek baska bi serum mu
Ne bilim sordum biz takicaz ztn dedi, o gun aldiririz desen yaYok transfer gunu aldiracaklardir eczaneden demek ki...Ben transfer gününden 2 gun once yani persembe gunu 1.yi yaptıracağım transferde 2 .olacakmış 2 gun sonra da 3.dediler...
Ben de progestana sali baslayacagim yani yarin
Hadi hayirlisi canim.
Kacinci gunun bugun senin
Evet canim ona gore ayarliyorlardir benim 8 cikti mesela biraz daha ince o yuzden cumartesine verdi demek ki...Ben biraz yaşlıyım ya o yizden 3 kez serum verecek demek kiNe bilim sordum biz takicaz ztn dedi, o gun aldiririz desen yasana gerek duymamis transfer gunu olcan ztn dedi.
Bugun 12.gundeyim. rahim kalinligini 9 dedi galiba, ztn en cokta kalinliga gore ayarlaniyo bu transfer gunu
Bide sen igneyi progestan mi aldin progestan dex mi. Verdikleri formda ikisinden biri diye yazmislar ya, sordum farketmiyo mu hangisi oldugu die. Hic farketmez ikiside ayni ama biz dex olani yaziyoruz dedi. Progestani yazdirsak alabiliyoruz ama dex olani odemiyomus.Yok transfer gunu aldiracaklardir eczaneden demek ki...Ben transfer gününden 2 gun once yani persembe gunu 1.yi yaptıracağım transferde 2 .olacakmış 2 gun sonra da 3.dediler...
Ben de progestana sali baslayacagim yani yarin
Hadi hayirlisi canim.
Kacinci gunun bugun senin
Evet canim ona gore ayarliyorlardir benim 8 cikti mesela biraz daha ince o yuzden cumartesine verdi demek ki...Ben biraz yaşlıyım ya o yizden 3 kez serum verecek demek ki
Progestan aldim canim o vardi eczanede ikisini de veriyoruz içeriği ayni dedi eczacı...Bide sen igneyi progestan mi aldin progestan dex mi. Verdikleri formda ikisinden biri diye yazmislar ya, sordum farketmiyo mu hangisi oldugu die. Hic farketmez ikiside ayni ama biz dex olani yaziyoruz dedi. Progestani yazdirsak alabiliyoruz ama dex olani odemiyomus.
Ben simdi aklim kalmasin die dex olani aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?