Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Canim insallah

Ben çalışıyorum zaten 8se devam edeceğim..onceki tedavimde evde yattım da be oldu diyorum normal hayatıma tabi daha ağır tempoda devam edeceğim...kiizm 1. Sinif o zaten yetiyor sakin kalmak ne mumkun burda kimsemiz yok kimseye bırakamam da iste normal yaşantımızda devam yani...

Ayyy evet yaa eriyip bittiler gözümün önünde
6 dan 1 e indiler o nasil oluyor anlamadım ki iyice baksa belki daha varmiydi ki bazen öylesine bakiyor sanki

Hayirlisi canim yaa bakalim neler olacak...kizimdaki kadar heyecanim yok kabullendim olursa olur olmazsa kısmet artık..

Ankaraya gittim geldim
Cumartrsi 10 nisan da yani transferim olacak..1 poset igne ilacla eve döndüm Allahim hayirli ve sağlıklı 1 evlat daha nasip etsin insallah

Ankaraya gittim geldim
Cumartrsi 10 nisan da yani transferim olacak..1 poset igne ilacla eve döndüm Allahim hayirli ve sağlıklı 1 evlat daha nasip etsin insallah
Hayırlısı olsun canım Rabbim emeklerinin karşılığını versin inşallah

Ankaraya gittim geldim
Insallah
Gunu belli olunca heyecanda gelir, ardindan geliorum :)
Bide bugun kacinci gundeydin, cumartesi kacinci gune gelcek yani.
Hangi ilaclari yazdi isimlerini bi yazsan, bazi ilaclari saglik ocagina yazdirip alabiliyomusuz devletin odediklerini oyle yapim bakimda isimlere

Dun 11 günümdü transfer gunu 18.gunum oluyor canim.

Prednol
Ovitrelle
Litunus
Progestan igne
Oksapar
Esrtafam
Coraspin
Gonopeptly
Omegaven serum 3 kez kullanılacak

Ve diğer tüm kullandığımız vitamin destekleri devam

Prednol
Ovitrelle
Litunus
Progestan igne
Oksapar
Esrtafam
Coraspin
Gonopeptly

Off of diorum

Prednol
Ovitrelle
Litunus
Progestan igne
Oksapar
Esrtafam
Coraspin
Gonopeptly

Benim bugun 11.gun, bakalim ne dicek cumartesi mi olur pazartesiye mi kayar artik gidince ogreniriz

Ne yaptin canim gelince yaz hemen
Cuma ya da cumartesi transfer var
Kan verdim yine, sonuca gore belli olucak hangi gun oldugu.
Ilaclari aldim hep, progestani alir almaz vurul dedi basladim bile yani :)
Bide bana serum yazmadi, sordum aygul hoca sana yazmamis transfer gunu vercez ztn serum dedi. Yani bi taneymis. E bana da aldirmadilar. Anlamadim kendileri mi vercek baska bi serum mu

Yok transfer gunu aldiracaklardir eczaneden demek ki...Ben transfer gününden 2 gun once yani persembe gunu 1.yi yaptıracağım transferde 2 .olacakmış 2 gun sonra da 3.dediler...
Ben de progestana sali baslayacagim yani yarin

Hadi hayirlisi canim.

Kacinci gunun bugun senin

Ne bilim sordum biz takicaz ztn dedi, o gun aldiririz desen ya sana gerek duymamis transfer gunu olcan ztn dedi.
Bugun 12.gundeyim. rahim kalinligini 9 dedi galiba, ztn en cokta kalinliga gore ayarlaniyo bu transfer gunu

Ne bilim sordum biz takicaz ztn dedi, o gun aldiririz desen ya sana gerek duymamis transfer gunu olcan ztn dedi.
Bugun 12.gundeyim. rahim kalinligini 9 dedi galiba, ztn en cokta kalinliga gore ayarlaniyo bu transfer gunu
Evet canim ona gore ayarliyorlardir benim 8 cikti mesela biraz daha ince o yuzden cumartesine verdi demek ki...Ben biraz yaşlıyım ya o yizden 3 kez serum verecek demek ki

Bide sen igneyi progestan mi aldin progestan dex mi. Verdikleri formda ikisinden biri diye yazmislar ya, sordum farketmiyo mu hangisi oldugu die. Hic farketmez ikiside ayni ama biz dex olani yaziyoruz dedi. Progestani yazdirsak alabiliyoruz ama dex olani odemiyomus.
Ben simdi aklim kalmasin die dex olani aldim

Evet canim ona gore ayarliyorlardir benim 8 cikti mesela biraz daha ince o yuzden cumartesine verdi demek ki...Ben biraz yaşlıyım ya o yizden 3 kez serum verecek demek ki
ay ne bilim hayirlisiyla bi atlatalim da insallah, ramazandan onceye denk geldi bari

Progestan aldim canim o vardi eczanede ikisini de veriyoruz içeriği ayni dedi eczacı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…