- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
- 138
Ananas sadece iki gun yenilirse iyiymis dun az yedim bugunde yicem tmm. Havuc suyu muzlu sut iciorum bide dut uzum kurusu badem ceviz karistirdim. Kabak cekirdegini unutmustum bak iyi oldu hatirlattiginSagol canimevet evet esime söyledim sen transferdeyken hemen almaya giderim ben dedi...bir de ananas kabak çekirdeği
yatarak gelmeyi iyi yapmışsın bende yatarak gelip evdede uzanmıştım hem kendimi iyi hissetmiştimSansina hafta sonu yasagi var. Ben yarim saatlik yolu dun 2 saatte geldim. Iyiki arkaya yatmisim diorum sanki uzun yola cikmis gb yoruldum. Trafik cok fazlaydi dun
ananas 2 gün demek bunu bilmiyodum ben yememiştim :)Ananas sadece iki gun yenilirse iyiymis dun az yedim bugunde yicem tmm. Havuc suyu muzlu sut iciorum bide dut uzum kurusu badem ceviz karistirdim. Kabak cekirdegini unutmustum bak iyi oldu hatirlattigin
Aynen iyiki oyle yapmisim bnde otursam gitti dustu derdim habire frene basa basa arabada bi hal olurdum dur kalkyatarak gelmeyi iyi yapmışsın bende yatarak gelip evdede uzanmıştım hem kendimi iyi hissetmiştim
Kimi doktorlar zararli kimisi de faydali dio ya, bnde burdaki kizlardan ogrendim fazla yemek hem kanda skinti yapabiliyomus hemde rahimde kasilma yapiomus. Az yendiginde de faydasi oluyomusananas 2 gün demek bunu bilmiyodum ben yememiştim :)
güzel haberlerini bekliyoruz baya heycanlandım bendeSagol canimevet evet esime söyledim sen transferdeyken hemen almaya giderim ben dedi...bir de ananas kabak çekirdeği
Sagol canim benim insallahgüzel haberlerini bekliyoruz baya heycanlandım bende
annesi inşallah sıkı sıkı tutunsunlar sana eve giderkende uzan arabadaBebisleri aldim odadayim
maşallah Allahın izniyle inşallah birşey olmamıştırSu transferden sonra odaya gelene kadar bile yatağa alirlarken azıcık hareket bile rahatsız ediyor insani cwnim...Ayy.karnim kasildi birsey olmus mudur azcık oturdum birsey olmus mudur diye diye yiyorm kendimi
Arabada yatarak gelirim o yuzden sagol cnm
hu huuu kızlar nasıl gidiyor bakiiimBende tv karsisindayim valla yataga yatmadim, neyse esin var yaninda bari o bakar sana. Ztn 3 gun onemli dediler
Kayin validemler falan da var ama ben onlar.yerine kuru evi tercih ediyorumyatarım TV karsisina ohhhh
Saol canimm insallahaysunayy S Sabr-Sukur-Dua kuzular hayırlı olsun transferleriniz. Sıkıca tutunsunlar inşallah heyecanla test gününüzü bekliyoruz
Canimmm merhaba nasil olsun biraz yattım biraz oturdum derken aksam oldu...hu huuu kızlar nasıl gidiyor bakiiim
Sagol canimmmmaysunayy S Sabr-Sukur-Dua kuzular hayırlı olsun transferleriniz. Sıkıca tutunsunlar inşallah heyecanla test gününüzü bekliyoruz
Canimmm merhaba nasil olsun biraz yattım biraz oturdum derken aksam oldu...
Gene belirti aramaya başladım ben yok yapmayacağım dedim ama olmuyor
Bol yatmalı, yinede guzel gecio gb bakalim aksam oluveriyohu huuu kızlar nasıl gidiyor bakiiim
Bi gunde belirtiler basliyo mu ki kizCanimmm merhaba nasil olsun biraz yattım biraz oturdum derken aksam oldu...
Gene belirti aramaya başladım ben yok yapmayacağım dedim ama olmuyor
Canim gene bugun bol bol yattım esim evdeydi de yarin zor olacak...Esim yok ise gidecek ben de kizla evde kahvaltı hazırla odev yaptır derken zor yatarım..canım çok erken hiç kafanı takma yokmus gibi düşün ama bol bol uzan çok ayakta dolaşma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?