- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
- 138
Onu devamli kullanicaz ya aklinda olsun saglik ocagina yazdir bosa bi suru para verme. Sati hemsire de aynisi dedi, burdada herkes onu kullaniyo zaten. Bende insallah tutarsa sonrasinda onu kullanirim diorum bakalimProgestan aldim canim o vardi eczanede ikisini de veriyoruz içeriği ayni dedi eczacı...
Aminn insallahmaşallah işiniz rast gitsin kızlar sağlıkla kavuşun bebişlerinize
Aminnnn canimmmaşallah işiniz rast gitsin kızlar sağlıkla kavuşun bebişlerinize
çok şükür canım miğde bulantısı biraz tatsızlaştırdı süreci ama şükür diyorum bugün doktordaydım maşallah yüzüyordu :) elleri kolları çırpıştırarak rabbim sizinkilerinide görmeyi nasip etsin inşallahAminnnn canimmsen nasılsın nasil gidiyor hamilelik
Ne guzel ya masallahçok şükür canım miğde bulantısı biraz tatsızlaştırdı süreci ama şükür diyorum bugün doktordaydım maşallah yüzüyordu :) elleri kolları çırpıştırarak rabbim sizinkilerinide görmeyi nasip etsin inşallah
aayyy çok tatlış heycanlar bunlar her gün muz yemeyi unutma protein ağırlıklı beslen canım maşallah rabbim tamamına erdirsinKizlar transferim oldu
Cok heyecanliydim yola dusunce basladi benimkiler, transfer olana kadar gitmedi. Bi yudum su icmeden istedikleri sıkışıklıga geldim siz anlayin :)
Simdi bekleme zamani, insallah hersey guzel olur
Insallah canim aminaayyy çok tatlış heycanlar bunlar her gün muz yemeyi unutma protein ağırlıklı beslen canım maşallah rabbim tamamına erdirsin
Ben annemde kalacağım qma annemler evde yok baska sehirdeler...simdi gidecegiz kuru ev yemek yok as yokInsallah canim amin
Aklimdaydi aldim transfer oncesi
Banada protein agirlikli beslen yeterli dediler
Hadi ya kotu denk gelmis, bugun oyle yap bariBen annemde kalacağım qma annemler evde yok baska sehirdeler...simdi gidecegiz kuru ev yemek yok as yokhastane çıkışı ekmek arası bi protein almalı ozamab
Kayin validemler falan da var ama ben onlar.yerine kuru evi tercih ediyorumHadi ya kotu denk gelmis, bugun oyle yap bari
Bende tv karsisindayim valla yataga yatmadim, neyse esin var yaninda bari o bakar sana. Ztn 3 gun onemli dedilerKayin validemler falan da var ama ben onlar.yerine kuru evi tercih ediyorumyatarım TV karsisina ohhhh
Aynen canimBende tv karsisindayim valla yataga yatmadim, neyse esin var yaninda bari o bakar sana. Ztn 3 gun onemli dediler
ayyyy maşallah Allah tamamına erdirsin benim gibi arabaya muz ve süt at çıkışta hemen güplet :)Transfere gidiyorummm yoldayım 4 te transferrr
Sagol canimayyyy maşallah Allah tamamına erdirsin benim gibi arabaya muz ve süt at çıkışta hemen güplet :)
ananas aslında hazırlık dönemi için iyi demişlerdi bence transfer sonrası dikkatli ye onu istersenSagol canimevet evet esime söyledim sen transferdeyken hemen almaya giderim ben dedi...bir de ananas kabak çekirdeği
Sansina hafta sonu yasagi var. Ben yarim saatlik yolu dun 2 saatte geldim. Iyiki arkaya yatmisim diorum sanki uzun yola cikmis gb yoruldum. Trafik cok fazlaydi dunAynen canimyarin sakin sakin yavaş yavaş eve doneriz arka koltuğa yatarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?