Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Progestan aldim canim o vardi eczanede ikisini de veriyoruz içeriği ayni dedi eczacı...
Onu devamli kullanicaz ya aklinda olsun saglik ocagina yazdir bosa bi suru para verme. Sati hemsire de aynisi dedi, burdada herkes onu kullaniyo zaten. Bende insallah tutarsa sonrasinda onu kullanirim diorum bakalim

Aminnnn canimm sen nasılsın nasil gidiyor hamilelik
çok şükür canım miğde bulantısı biraz tatsızlaştırdı süreci ama şükür diyorum bugün doktordaydım maşallah yüzüyordu :) elleri kolları çırpıştırarak rabbim sizinkilerinide görmeyi nasip etsin inşallah

Ne guzel ya masallah

Kizlar transferim oldu
Cok heyecanliydim yola dusunce basladi benimkiler, transfer olana kadar gitmedi. Bi yudum su icmeden istedikleri sıkışıklıga geldim siz anlayin :)
Simdi bekleme zamani, insallah hersey guzel olur

Kizlar transferim oldu
Cok heyecanliydim yola dusunce basladi benimkiler, transfer olana kadar gitmedi. Bi yudum su icmeden istedikleri sıkışıklıga geldim siz anlayin :)
Simdi bekleme zamani, insallah hersey guzel olur
aayyy çok tatlış heycanlar bunlar her gün muz yemeyi unutma protein ağırlıklı beslen canım maşallah rabbim tamamına erdirsin

aayyy çok tatlış heycanlar bunlar her gün muz yemeyi unutma protein ağırlıklı beslen canım maşallah rabbim tamamına erdirsin
Insallah canim amin
Aklimdaydi aldim transfer oncesi
Banada protein agirlikli beslen yeterli dediler

Ben annemde kalacağım qma annemler evde yok baska sehirdeler...simdi gidecegiz kuru ev yemek yok as yok hastane çıkışı ekmek arası bi protein almalı ozamab
Hadi ya kotu denk gelmis, bugun oyle yap bari

Kayin validemler falan da var ama ben onlar.yerine kuru evi tercih ediyorum yatarım TV karsisina ohhhh
Bende tv karsisindayim valla yataga yatmadim, neyse esin var yaninda bari o bakar sana. Ztn 3 gun onemli dediler

Aynen canim yarin sakin sakin yavaş yavaş eve doneriz arka koltuğa yatarım
Sansina hafta sonu yasagi var. Ben yarim saatlik yolu dun 2 saatte geldim. Iyiki arkaya yatmisim diorum sanki uzun yola cikmis gb yoruldum. Trafik cok fazlaydi dun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…