Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Bol yatmalı, yinede guzel gecio gb bakalim aksam oluveriyo
2 gunu devirdik bile, insallah hala benimledir
inşallah canım en iyisini yapıyorsun 6 gün sonra bi deneme testi yaparsın bakalım hayalet çizgi çıkacakmı çıkmazsa 2 gün sonra yine yaparsın derken bakmışsın test günü gelmiş :)

Canim gene bugun bol bol yattım esim evdeydi de yarin zor olacak...Esim yok ise gidecek ben de kizla evde kahvaltı hazırla odev yaptır derken zor yatarım..
yemek hazırlayıp yiyecek kadar tabi ihtiyaçlar için kalkmanda bişey yok canım ama ödev yaptırırken strese girme bazı şeyler tam olmak zorunda değil bu dönemde

inşallah canım en iyisini yapıyorsun 6 gün sonra bi deneme testi yaparsın bakalım hayalet çizgi çıkacakmı çıkmazsa 2 gün sonra yine yaparsın derken bakmışsın test günü gelmiş :)
Test fobim var yapinca adet oldum bi kac defa
Direk kan veririm diyorum bakalim, beklemek sonra zorlasicaktir ama dayanirim insallah 9.gun fln kan verim diorum direk cikar var mi yok mu

yemek hazırlayıp yiyecek kadar tabi ihtiyaçlar için kalkmanda bişey yok canım ama ödev yaptırırken strese girme bazı şeyler tam olmak zorunda değil bu dönemde
1.sinif annesiyim bir de düşün yani 1.donem olsa kesin tutmazdı bu bebek o stresle... rahatım artık şükür alisti artik odev yapmaya vs kuzum
Senin nasil gidiyor canim iyisiniz degil mi...
Valal kendi derdimize seni pek soramadik

Direk kan veririm diyorum bakalim, beklemek sonra zorlasicaktir ama dayanirim insallah 9.gun fln kan verim diorum direk cikar var mi yok mu
15 yada 20 falan çıkıyor tabi oda olurda çıkmazsa yinede test gününü de beklemek lazım geç tutunma falanda oluyomuş ya

Benim test gunu adet gününden 2 gun sonra adet gelmezse hamileyim kesin derim

Allahim gelmesin olmayalım bebisler tutsun insallah

15 yada 20 falan çıkıyor tabi oda olurda çıkmazsa yinede test gününü de beklemek lazım geç tutunma falanda oluyomuş ya
O ladar dusuk mu cikar 9.gun, 10 yapim oyleyse bi gun bile farkeder hic stres olmayim dusukmu tuttu mu die

Benim test gunu adet gününden 2 gun sonra adet gelmezse hamileyim kesin derim

Allahim gelmesin olmayalım bebisler tutsun insallah
Insallah
Bu kullandigimiz ilaclar adete engel olmuyo mu, yine gununde gelir yani tutmazsa

eyvah 1. sınıf bütün yük annelerdeydi şükür bu günümüze şimdilik iyiyiz inşallah devam eder doktorda yaştan dolayı ikili test yerine şu yurt dısına kan gönderip baktırmaktan bahsetti ense ve buruna bakacaklar salı günü ona göre karar vericem inşallah sağlıkla gelsin hepimizin bebegi

Guzel guzel ilerlesin insallah

Insallah
Bu kullandigimiz ilaclar adete engel olmuyo mu, yine gununde gelir yani tutmazsa
Yok canim ya gecen negatif denememde de gününde geldi..3 4 gun geciktigi hic olmadi..Hadi tas çatlasa 5 yılda 1 defa gecikmistir..

Ne bileyim Mutluluk gözyaşı dökelim insallah...
Ben bir daha da denemeyi düşünmüyorum Rabbim yüzümüze gülsün

komik videolar izleyin kızlar bol bol kahkahalı geçirin motive ediyor

canım için nasıl rahat edecekse o şekilde yaparsın yeterki strese girme
Transfer olmadan once erken gebelik testiyle baslar hayalet gorursem testlerdeki koyuluk artisina bakarim diodum her gun. Ama transferden sonra fikir degisti
Bakim artik o anki halime, insallah cabucak geliriz test gunune

Benim kizimda 2 li testim cok kötüydü ama doktor hatasından burun gelisimi var isaretlememis kagitta halbuki vardi o yizden cokkkk yuksek riskli cikti %100 down lu dediler..Neyse bizde.o testi yaptırmıştık kesin sonuç icin en iyisi canim

Olsun oyle kendini sartlandirma, bu tutar insallah da gerek kalmaz son tedavin olur
Benimde gununde olur simdiye kadar cok nadir gecikmeler yasadim ne zaman test yapsam 1 saate kalmadan adet oldum. Benim test 21 adet 25 senin gb takipte edemem

bizde muallakta kalırsak kesin yapıcaz her süreç stresli aslında bakarsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…