Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Her adım bı heyecan..
Bende rahim filmi cekilicem tekrardan sanırım kürtajdan sora doktorum iyi olur dedi.. adetin kaçıncı günleri çekiliyordu bu ay cekinsem kararsızım.
Her zaman cekilebiliyor diye biliyorum adet geçtikten sonra...

Bakalim benden ne isteyecek

Kızlar ben bgn Memoriali tekrar aradım randevu almak için 17 kasima aldım Semra hanım o tarihte oradaymış bana telfnda rahim film cektirecegimi söylediler dedim ben cektirmistim ona baksa olmuyormu dedim Semra hanım illa buradan istiyor dedi sizinde böyle oldumu ücret te 750 dedi

Rahim filmi 750 mi
Ben burda cekinecehim önümüzdeki adette 1000 TL istediler genel fiyatlar nasıl ki acaba

Yok ben yaşadığım yer de çektiricem inşallah 4 sene önce cektirmistim bidaha çektiricem.
İstanbul'da yaptırıyorum tüp bebeği yaşadığım yer farkli
Bende 1 sene olmuş yani daha neden cektiriryorlar anlamıyorum vallah dedim ben bütün tahlillerimi getireyim rahim filmide getireyim önce bı baksın gerek görürse bidaha çektirim dedim
Siz İstanbul'da hangi hastaneye gidiyorsunuz

Ben tedaviye başlarken cekilmedim bı sorun yok diye ama 2 düşük son 1 tane kürtajım var o yüzden iyi olur dedi doktorum. Emsey hospitaldayim.

Gorusmem bitti cok kalabalıktı 4 te giremedim ama 6 da çıktım ordan esim örnek verdi..Bana iwtersen muayene edebilirim dedi hic zorlamadi..Gelmişken olayım dedim bende guxel gordu 7 folikjl olusmus cogu tahlili vardi bakti değerlendirdi bolca vitamin yazdi 1 ay kullan önümüzdeki ay adetinin 2
Gunu göreyim dedi gidecegiz iste kullanipta...

Ben sevdim Aygül hocayı ocakta başlayacağız.gibi

Oo
ooo çok sevindim canım , hadi hayırlı olsun Bizimde kafamız çok karışık eşimle bir türlü karar veremiyoruz

Kizlar Gorusmem bitti cok kalabalıktı 4 te giremedim ama 6 da çıktım ordan esim örnek verdi..Bana iwtersen muayene edebilirim dedi hic zorlamadi..adetimin 4.gunuydu tamda ben de Gelmişken olayım dedim bende guxel gordu 7 folikjl olusmus cogu tahlil vardi bakti değerlendirdi bolca vitamin yazdi 1 ay kullan önümüzdeki ay adetinin 2
Gunu göreyim dedi gidecegiz iste kullanipta...

Tek te uzun uzun cok guzel anlattı ilgilendi yarim saat anlatmıştır..yapılan edileni insanlar daha 35 40 yasinda evleniyor bence gec değil ben hep bu yaslara bakıyorum dedi...kendine cok güvenliydi...7 folikul cok guzel bu yas ve amh degeri icin dedi...biz kaliteyi artirmaliyiz dedi iste...bir de benden kromozom testi istedi

Ben sevdim Aygül hocayı ocakta başlayacağız.gibi

Hadi insallah Ocak ayı geliversin

Ayyy canım hadi hayrlisi insaallah bende nasipse ocakta başlıyorum

Güzel geçmiş inşallah sonuda güzel olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…