Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Ay hadi hayırlısı olsun
Yasağa kadar ne kadar yapabilirsek canım , bakalım doktor ne diyecek
Canım kapansada tedaviye başladıklarını bitirip kapatırlar bence

Sırf bu nedenden arabamı satamiyorum ben ya
Nakit ihtiyacın yoksa hiç satma cnm.valla al sat.cok zor.oluyor...günlerdir bakıyoruz bugun nihayet kazalı ama en temizi bi araba bulduk sabah ankaraya gidiyor esim expere sokup adamın anlattığı gibiyse alacak...
Borclari kapattık tedavi parası da ayırdık araba da alırsak tamamdir

Aaaaaa canim demek aynı yerde olacağız Aygül hocadan memnun kalirsin diye düşünüyorum gercektrn zor hastalarla ugrasiyor..mutlaka haber bekliyorum merakla

Cok teşekkürler canım saglikla sihhatle gelsin kuzum insallah..darısı da bize olsun

Çok sevindim inşallah işin rast gider v

Ay çok güzel haberler bunlar. Masallah canım. Allah gönlüne göre versin, inşallah bebeğin sana gelsin artık

Esimin de umudu var 17 milyon idimorfoloji 1 simdi en son ki testte 53 milyon morf.2 cikti ne bilem.10 yıldır olmayan bu ay mi olacak
Kız belli mi olur kader kısmet o kadar herşeyi hazırladın, belki supriz yapar seninki sizin sayılar çok iyi maşallah morfolojiden gol yediniz herhalde

Ay çok güzel haberler bunlar. Masallah canım. Allah gönlüne göre versin, inşallah bebeğin sana gelsin artık
Sagol canim benim evet rahatladık baya cnm cok bunalmistik kredi kartları el borcu üstüne de negatif tedavi olunca...rahatladık sukurler olsun..
Tabi 1 tedavilij para ayırdık pozitif olur insallah yoksa neyi satmaya başlarız bilmem

Aaaaaa canim demek aynı yerde olacağız Aygül hocadan memnun kalirsin diye düşünüyorum gercektrn zor hastalarla ugrasiyor..mutlaka haber bekliyorum merakla
Ay inşalalh kuzum pazartesi görüşeceğiz bakalım , muhtemelen adetin Ya 3 ya da 2.günü olur diye düşünüyorum .Transfer sonrası bu 2.adetim olacak inşallah başlar ya Burdaki doktor başlarız demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…