Ay hadi hayırlısı olsunKızlar merhaba ben son anda karar değiştirdim .Pandemi muhtemelen iyice artacak ara tatilde de , şu anda da İstanbul a gitmem zor , kalacak yer yok dışardan yemek yemek gerekecek , eşimin de bu yıl yeterince izni yok .O yüzden ailem Ankara’da olduğu için Ankara Memorial Aygül Hanıma karar verdik .Ailem orda , eşimin sürekli yanımda olmasına gerek olmayacak .Kalacak yer ve yemek sıkıntı olmayacak .Pazartesine randevu aldık , adetimin 3.günü ve 2.günü olur muhtemeln .Eğer doktorda başlamakta sıkıntı göremezse bu ay başlayacağız inşallah .Dualarınızı beklerim
Canım kapansada tedaviye başladıklarını bitirip kapatırlar benceYasağa kadar ne kadar yapabilirsek canım , bakalım doktor ne diyecek
Eşimin covid testi pozitif çıktı bugün arkadaşlar. Muhtemelen ben de aldım ondan. İnşallah spermleri çok etkilemezAy hadi hayırlısı olsun
Canım kapansada tedaviye başladıklarını bitirip kapatırlar bence
İnşallah bu ay başlar doktor Ya , birşeyler çıkarmaz inşallah Uzak yoldan gidiyorumAy hadi hayırlısı olsun
Canım kapansada tedaviye başladıklarını bitirip kapatırlar bence
Geçmiş olsun canım inşallah en Kısa sürede atlatırsınız .Etkilese bile 1 aya toparlanır spermler merak etmeEşimin covid testi pozitif çıktı bugün arkadaşlar. Muhtemelen ben de aldım ondan. İnşallah spermleri çok etkilemez
İnşallah canımGeçmiş olsun canım inşallah en Kısa sürede atlatırsınız .Etkilese bile 1 aya toparlanır spermler merak etme
Nakit ihtiyacın yoksa hiç satma cnm.valla al sat.cok zor.oluyor...günlerdir bakıyoruz bugun nihayet kazalı ama en temizi bi araba bulduk sabah ankaraya gidiyor esim expere sokup adamın anlattığı gibiyse alacak...Sırf bu nedenden arabamı satamiyorum ben ya
Esimin de umudu varVay tebriklereşinizin sperm sayısı ne durumda, belki doğal yolla olur
Aaaaaa canim demek aynı yerde olacağızKızlar merhaba ben son anda karar değiştirdim .Pandemi muhtemelen iyice artacak ara tatilde de , şu anda da İstanbul a gitmem zor , kalacak yer yok dışardan yemek yemek gerekecek , eşimin de bu yıl yeterince izni yok .O yüzden ailem Ankara’da olduğu için Ankara Memorial Aygül Hanıma karar verdik .Ailem orda , eşimin sürekli yanımda olmasına gerek olmayacak .Kalacak yer ve yemek sıkıntı olmayacak .Pazartesine randevu aldık , adetimin 3.günü ve 2.günü olur muhtemeln .Eğer doktorda başlamakta sıkıntı göremezse bu ay başlayacağız inşallah .Dualarınızı beklerim
Çok geçmiş olsun canım. Allah acil şifa versinEşimin covid testi pozitif çıktı bugün arkadaşlar. Muhtemelen ben de aldım ondan. İnşallah spermleri çok etkilemez
Cok teşekkürler canım saglikla sihhatle gelsin kuzum insallah..darısı da bize olsunMerhaba hanımlar geçen yıl ocak ayında tüp bebeğe başlayacaklar diye konu açmıştım şimdi bu başlığı görünce duygulandım inşallah hepiniz bebişleriniz ile bitirirsiniz bu zorlu süreci.
Erkek faktörü ile uğraşan varsa umut olması açısından da şuraya bir not düşeyim.
Bizde sayı, hız, ve morfoloji sorunu vardı ilk denemede çok şükür tuttu darısı sizlere de kısmet olsun.
Bahçeci tüp bebek merkezinde canım doktorum Cem Çelik ile tedavi oldum.
Rabbim dileyen isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Çok sevindim inşallah işin rast gider vKızlar merhaba ben son anda karar değiştirdim .Pandemi muhtemelen iyice artacak ara tatilde de , şu anda da İstanbul a gitmem zor , kalacak yer yok dışardan yemek yemek gerekecek , eşimin de bu yıl yeterince izni yok .O yüzden ailem Ankara’da olduğu için Ankara Memorial Aygül Hanıma karar verdik .Ailem orda , eşimin sürekli yanımda olmasına gerek olmayacak .Kalacak yer ve yemek sıkıntı olmayacak .Pazartesine randevu aldık , adetimin 3.günü ve 2.günü olur muhtemeln .Eğer doktorda başlamakta sıkıntı göremezse bu ay başlayacağız inşallah .Dualarınızı beklerim
Canım normalde negatif alınca doktorlar 2 adet dinlendiriyor. Senin geçti mi 2 adet, bakalım bır de ne diyecek doktor. Bize de aktar, fikrimiz olsunİnşallah bu ay başlar doktor Ya , birşeyler çıkarmaz inşallah Uzak yoldan gidiyorum
Cok gecmis olsun canim..insalalh cabucwk atlatirsinizEşimin covid testi pozitif çıktı bugün arkadaşlar. Muhtemelen ben de aldım ondan. İnşallah spermleri çok etkilemez
Nakit ihtiyacın yoksa hiç satma cnm.valla al sat.cok zor.oluyor...günlerdir bakıyoruz bugun nihayet kazalı ama en temizi bi araba bulduk sabah ankaraya gidiyor esim expere sokup adamın anlattığı gibiyse alacak...
Borclari kapattık tedavi parası da ayırdık araba da alırsak tamamdir
Esimin de umudu var17 milyon idimorfoloji 1 simdi en son ki testte 53 milyon morf.2 cikti ne bilem.10 yıldır olmayan bu ay mi olacak
Geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsınızEşimin covid testi pozitif çıktı bugün arkadaşlar. Muhtemelen ben de aldım ondan. İnşallah spermleri çok etkilemez
Sagol canim benim evet rahatladık baya cnm cok bunalmistik kredi kartları el borcu üstüne de negatif tedavi olunca...rahatladık sukurler olsun..Ay çok güzel haberler bunlar. Masallah canım. Allah gönlüne göre versin, inşallah bebeğin sana gelsin artık
Bu 2.adetim olacak canım , başlar inşallah bir sorun yoksaCanım normalde negatif alınca doktorlar 2 adet dinlendiriyor. Senin geçti mi 2 adet, bakalım bır de ne diyecek doktor. Bize de aktar, fikrimiz olsun
Ay inşalalh kuzum pazartesi görüşeceğiz bakalım , muhtemelen adetin Ya 3 ya da 2.günü olur diye düşünüyorum .Transfer sonrası bu 2.adetim olacak inşallah başlar ya Burdaki doktor başlarız demiştiAaaaaa canim demek aynı yerde olacağızAygül hocadan memnun kalirsin diye düşünüyorum gercektrn zor hastalarla ugrasiyor..mutlaka haber bekliyorum merakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?