Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Canim havuz yöntemi uygulayabilirsiniz sana..nenjadsr cok yumurta o kadar sans demek insallah sayın cok olurnozamana kadar da bol vitamin takviyesi verirler

Çok sag ol canım. Amin insallah fayda görurum. Mümkünse tup bebek yapmadan 15 20 yumurta toplatip dondurmak istiyorum, en azından kafam rahat eder. Cevabın için çok teşekkürler canım
İstanbul tüp bebekte aret kamar dediğin gibi yumurtaları biriktirip yapıyor diye biliyoru m

Çok sevindim hayırlı olsun inşallah bereketli olsun işlerinde rast giderse tadından yenmez :)

Canım haydi gözün aydı. Bak gider dedim sana, elbet satılırdı araba haydi hayırlısı olsun artık sana canım. İnsallah güzel geçer tedavin

Canim havuz yöntemi uygulayabilirsiniz sana..nenjadsr cok yumurta o kadar sans demek insallah sayın cok olurnozamana kadar da bol vitamin takviyesi verirler
Canım bende dedim, olabilir dedi doktor. Ama önce benim merkez sahibine soruyorlar ondan sonra karar veriyorlar ne yapılacağına, herseye merkezdeki tek doktor karar veriyor. Biraz tuhaf süreçleri. Sadece havuzda da her ay tup bebek iğnesi mi kullanicam onu bilmiyorum

İstanbul tüp bebekte aret kamar dediğin gibi yumurtaları biriktirip yapıyor diye biliyoru m
Canım ist çok düşündüm ama bu covid döneminde gidemem iste doktorda bana bizde yapıyoruz kozalama diyoruz adına dedi. Bakalım merkezdeki doktor görüp tedavi şekline karar verıcek, ona göre en erken 2 ay sonra başlayacağız. İsterseniz prp yapalım, yumurtalara senden alınan kan ayristirilip enjekte ediliyormuş. Belki kalitesi artar falan dedi. Siz hiç yaptırdınız mi kızlar nedir bu yöntem

İlgnç o yöntemi hiç duymadım

Kızlar pıhtılaşma test sonucum çıkmış , Genetik doktoru ilk 3 ü önemli onlar normal diğerlerinin düşüklerle felan alakası yok dedi .Gerçi ben transferden sonra oksapar kullanmaya başlamıştım ama bilemedim bunların bebeğin tutunmasıyla alakası var mdıır ?Transferden önce mi kan sulandırıcıya başlamak lazımdı acaba?

Eklentiler

• image.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 27
Ekin topiğindede sanki biraz öncesinde başlansa iyi olur denmişti inşallah bu sefer güzel sonuçlar alırsın

Hiç bilgim yok canım bu konuda

Hakkında hayırlısı olsun canım. Iyi düşünelim iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…