Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Aslında vakalar bu kadar artmışken tüp bebeğe başlamak da pek mantıklı değil ama illa ki bulaşır hastaneden .Ben bu şartlarda İstanbul a gidemem , seyahat yasağı da gelebilir
Kuzum bulaşırsa illaki bir yerden bulaşır. Seyahat yasağı gelmezse erteleme derim. Ben 1 yıldır bekliyorum. Şimdi pişmanım ara verdiğime.

Kuzum bulaşırsa illaki bir yerden bulaşır. Seyahat yasağı gelmezse erteleme derim. Ben 1 yıldır bekliyorum. Şimdi pişmanım ara verdiğime.
Bakalım 1 aya belli olur canım nasıl olacağı , ona göre gideceğiz inşallah kapanmazsa merkezler .İnşallah 2 aya vakalar düşer

Aslında vakalar bu kadar artmışken tüp bebeğe başlamak da pek mantıklı değil ama illa ki bulaşır hastaneden .Ben bu şartlarda İstanbul a gidemem , seyahat yasağı da gelebilir
Off cok zor bir karar bu benim elimin altında fena olmayan merkezler var, ondan ist gitmek için zorlamadim. Ancak tabii bir cok şeyi değişkeni düşünmeniz gerekiyor. Yumurta rezer sıkıntınız yoksa sperm sayınız cok cok az değilse, kapanırsa da üzülmeyin. Sizin için 3-5 aylık zaman kaybı çok hayati olmaz en azından

Sperm sayımız baya az ama değişeceğini sanmıyorum fakat ben çok sabırsızım hemen olsun bitsin hamile kalayım istiyorum

Sperm sayımız baya az ama değişeceğini sanmıyorum fakat ben çok sabırsızım hemen olsun bitsin hamile kalayım istiyorum
Aynı ben ancak bu süreç hiç erken olmuyor ya. Devlette her denemem nerdeyse tahlil falan derken 1 yıl sürdü. Ağustosta özele geçtik hemen olur dedik 3 ay sonra ancak oldu. Sanırım sabır sınavı da veriyoruz, tup bebek sürecinde sayı ne yazık ki değişmiyor. Eşimde de 2 yılda artış yok hatta az az da olsa azalış var

Kızlar merhaba ben son anda karar değiştirdim .Pandemi muhtemelen iyice artacak ara tatilde de , şu anda da İstanbul a gitmem zor , kalacak yer yok dışardan yemek yemek gerekecek , eşimin de bu yıl yeterince izni yok .O yüzden ailem Ankara’da olduğu için Ankara Memorial Aygül Hanıma karar verdik .Ailem orda , eşimin sürekli yanımda olmasına gerek olmayacak .Kalacak yer ve yemek sıkıntı olmayacak .Pazartesine randevu aldık , adetimin 3.günü ve 2.günü olur muhtemeln .Eğer doktorda başlamakta sıkıntı göremezse bu ay başlayacağız inşallah .Dualarınızı beklerim

Merhaba hanımlar geçen yıl ocak ayında tüp bebeğe başlayacaklar diye konu açmıştım şimdi bu başlığı görünce duygulandım inşallah hepiniz bebişleriniz ile bitirirsiniz bu zorlu süreci.

Erkek faktörü ile uğraşan varsa umut olması açısından da şuraya bir not düşeyim.
Bizde sayı, hız, ve morfoloji sorunu vardı ilk denemede çok şükür tuttu darısı sizlere de kısmet olsun.

Bahçeci tüp bebek merkezinde canım doktorum Cem Çelik ile tedavi oldum.

Rabbim dileyen isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Hadi inşallah hayirlisiysa olsun şu zamanda en güvenilir bu gibi ama 1 aya kadar yasakta gelebilir

Transfer den önce coraspin başladım ben hep iğneyi transferden sora baslaidm.benimde 2 genim hetero

Kuzum benim hayırlı olsun. Yeni kararın çabucak mutluluğunu getirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…