- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
Labratuvar ayni labratuvar cnm hangi dr daha cok içine siniyorsa onun sec..toplamayı falan merkezlerde yapiyor nasil olsa yani bence 2 senin de hic farkı yok onemli olan doktorun
Birde yarın Ankara’ya gideceğiz , bulunduğum yerde yaptıracak özel hastane yok malesef .Devlet hastaneleri de randevu vermiyorEger bir sıkıntı çıkarsa ki insallah çıkmaz normal değerlere ulaşmadan tedavi baslanmiyor ya cnm..aslında once yaptıysan daha iyi mi olur du
Merhaba insallah ilk denemede olur cnm..tsh takma kafana dengelerler.amh degerin de fena değil yas kacMerhaba kızlar.. Ben de ocakta tüp bebek yaptırcam kısmetse.. İlk olacak Zeynep kamilde deniycem bakalım.. Amh 0.808 ve yarım rahimim.. Üstüne bir de tsh yüksekliği var..
Hayırlısı olsun canım, HosgeldinMerhaba kızlar.. Ben de ocakta tüp bebek yaptırcam kısmetse.. İlk olacak Zeynep kamilde deniycem bakalım.. Amh 0.808 ve yarım rahimim.. Üstüne bir de tsh yüksekliği var..
Peki iletişim sıkıntısı çektiniz mi?Benim denemem 1.şık canım. Ama daha iyi olduğu düşüncesinden değil, doktor odaklı tedaviye başlayacağım için.
Çok sag ol canımLabratuvar ayni labratuvar cnm hangi dr daha cok içine siniyorsa onun sec..toplamayı falan merkezlerde yapiyor nasil olsa yani bence 2 senin de hic farkı yok onemli olan doktorun içine sinmesi
Canım senin için çok heyecanlıyımCanım hiç öyle birşeyden bahsetmedi bana asistanı .Zannetmiyorum kötü olacağını prolaktin hep normal çıkıyor benim inşallah öyle olur
Insallah canimAnladım canım bana başlar inşallah o zaman ya , ay çok heyecanlandım
Yaa inşallah benim yükselmez , daha önceki tedavimde doktor hiç bakmadı prolaktine vs.3 ay önceki sonuçlar vardı onlara göre başlamıştıCanım senin için çok heyecanlıyımbakalım doktor ne diyecek bu arada benim aylarca prolaktin normalken en son tedaviye başlamadan önce cosmustu, bende ilaç kullandim
Aaaa oluyormuymus oyle benim 4 tedavinin 3 ünde normal cikti 1 tanesinde yuksek cikti düşürmeden baslanmadi..Yaa inşallah benim yükselmez , daha önceki tedavimde doktor hiç bakmadı prolaktine vs.3 ay önceki sonuçlar vardı onlara göre başlamıştı
Daha çok başında olduğum için tedavinin henüz bir sıkıntı yok canımPeki iletişim sıkıntısı çektiniz mi?
Çok sag ol canımbenim durumumda, amh çok az sperm çok az, kabaratuvarin doktordan daha önemli olduğunu düşündüğüm için hep merkezde çalışan bir doktor mu secsem diyorum. Ama özel çalışan bir doktor daha mı ilgilenir? Bu arada ozelde çalışan bir doktoru secsem ortalama 2 bin TL daha fazla vericem.
Bilmiyorum ki belki de baktılar kan aldıklarında benim haberim yoktu canımAaaa oluyormuymus oyle benim 4 tedavinin 3 ünde normal cikti 1 tanesinde yuksek cikti düşürmeden baslanmadi..
Aygul hoca da diğer degerler değişmez cok.ama prolaktin ve tsh bakalim dedi..
Canım bugün mi gidecektin ankarayaYaa inşallah benim yükselmez , daha önceki tedavimde doktor hiç bakmadı prolaktine vs.3 ay önceki sonuçlar vardı onlara göre başlamıştı
Allah gönlüne göre versin canımDaha çok başında olduğum için tedavinin henüz bir sıkıntı yok canım
Yarın gideceğiz canım pazartesi randevum var bakalım ne olacakCanım bugün mi gidecektin ankaraya
Ayy cok heyecanli bakalım doktor ne diyecekYarın gideceğiz canım pazartesi randevum var bakalım ne olacak
Merhaba cnm ne yaptınız gittiniz mi ankaraya saat kaçta randevu yarinYarın gideceğiz canım pazartesi randevum var bakalım ne olacak
Merhaba canım .Evet çok şükür Ankara’ya geldik çok yorulduk amaMerhaba cnm ne yaptınız gittiniz mi ankaraya saat kaçta randevu yarin
Olsun.olsun adetten önce bi gormus olur hem isteyecegi birsey varmi bi konuşursunuz zaman kazanmış olursunuz cnm bence daha iyi boyle olmasiMerhaba canım .Evet çok şükür Ankara’ya geldik çok yorulduk amaYarın 11 buçukta randevum .Sözde Bugün adet günümdü, stres mi yaptım ne yaptıysam gelen giden yok
Öyle mi diyorsun canımOlsun.olsun adetten önce bi gormus olur hem isteyecegi birsey varmi bi konuşursunuz zaman kazanmış olursunuz cnm bence daha iyi boyle olmasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?