Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Öyle mi diyorsun canım Zaten yarın eşimde sperm testi Verir herhalde , o salı gidecek artık yumurta toplamaya gelecek
Tqbi ya eski testlerine bakar eksik birsey varsa ister..önden bi muayene eder.zaten teknseferlik veriyorsun muayene parası gitmişken de ol bence..memnun kalirsan baslamak istersen tabi.hem eşinin sonucuna da bi bakmış olur..daha iyi olmuş bence üzülme hic

Ayyy adam araba almak için

Merhaba insallah ilk denemede olur cnm..tsh takma kafana dengelerler.amh degerin de fena değil yas kac
Yas 29 canım.. Tsh 3.8 çıktı.. Endokrin doktorum hastanede değil.. Acaba kadın dogum doktoru ilaç yazabilir mi sonuca göre.. Ocakta tüp bebek başlıycak pek vaktim kalmadı sanki.. Çok saol canım umarım hepimiz çok beklemeden kavusuruz

Kızlar 11 buçukta randevum vardı bu saatte anca çıktık.Eşim test felan verdi .Önce doktor muayene etti gayet iyi herşeyin dedi bu adetinle başlayabiliriz dedi .Yalnız ben hala adet olmadımEŞİMin testi acele bakılması gerektiği için 45 dk da çıktı sonuç .NORMalde 100 bin civarı çıkardı ml de .Bu Sefer 400 adet çıktı ml de .Ama hareket toplamda %50 hareket çıktı .İlk defa b ve a hareket gördük .Ve normalde%1hareket çıkardı .Sayı düşmüş ama , hareket artmış doktor önemli olan hareket dedi .Acaba incelemeyi farklı mi yapıyor bu labaratıarlar anlam veremedim .yoksa400 bin yazacaklardı da 400 adet mi yazdılar ?Coraspirin, tsh hafif yüksek olduğu için ona da ilaç verdi , Bemix ampül yaptırdık Bugün,bir kaç Güne başlayacağım

Çok sevindim canım benim bu kez güzel olacak inşallah

Cok sevindim cnm benim doktoru beğenmene de cok sevindim..zaten bak gercektrn yasaklar da geldi zor olacakmış.. benim de adetim hafta sonuna denk gelebilir hastaneden izin çıkartıp gideceğiz wrtik

A çok sevindim canım başlamışsınız bile bende cuma günü bir doktorla görüşücem, haftaya pzt de başka doktora randevu aldım. Aklıma yatanla devam edicem ama cuma günü gidecek olduğum doktor çoğu kişiye 3 ay vitamin takviyesi kullandirip sonra tedaviye başlıyormuş, sanırım benim başlamam mart nişanı bulacak

Yaaa öyle mi canım .Sende bir sorun yoksa başlayabilir ama belli olmaz

Cok sevindim cnm benim doktoru beğenmene de cok sevindim..zaten bak gercektrn yasaklar da geldi zor olacakmış.. benim de adetim hafta sonuna denk gelebilir hastaneden izin çıkartıp gideceğiz wrtik
Aynen canım .Devletteki tüp bebek merkezleri kapanıyor inşallah özeller kapanmaz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…