Tqbi ya eski testlerine bakar eksik birsey varsa ister..önden bi muayene eder.zaten teknseferlik veriyorsun muayene parası gitmişken de ol bence..memnun kalirsan baslamak istersen tabi.hem eşinin sonucuna da bi bakmış olur..daha iyi olmuş bence üzülme hicÖyle mi diyorsun canımZaten yarın eşimde sperm testi Verir herhalde , o salı gidecek artık yumurta toplamaya gelecek
Stres yapma inşallah güzel haberler alırsın işin rast gitsinMerhaba canım .Evet çok şükür Ankara’ya geldik çok yorulduk amaYarın 11 buçukta randevum .Sözde Bugün adet günümdü, stres mi yaptım ne yaptıysam gelen giden yok
Yas 29 canım.. Tsh 3.8 çıktı.. Endokrin doktorum hastanede değil.. Acaba kadın dogum doktoru ilaç yazabilir mi sonuca göre.. Ocakta tüp bebek başlıycak pek vaktim kalmadı sanki.. Çok saol canım umarım hepimiz çok beklemeden kavusuruzAyyy adam araba almak için
Merhaba insallah ilk denemede olur cnm..tsh takma kafana dengelerler.amh degerin de fena değil yas kac
Çok sevindim canım benimKızlar 11 buçukta randevum vardı bu saatte anca çıktık.Eşim test felan verdi .Önce doktor muayene etti gayet iyi herşeyin dedi bu adetinle başlayabiliriz dedi .Yalnız ben hala adet olmadımEŞİMin testi acele bakılması gerektiği için 45 dk da çıktı sonuç .NORMalde 100 bin civarı çıkardı ml de .Bu Sefer 400 adet çıktı ml de .Ama hareket toplamda %50 hareket çıktı .İlk defa b ve a hareket gördük .Ve normalde%1hareket çıkardı .Sayı düşmüş ama , hareket artmış doktor önemli olan hareket dedi .Acaba incelemeyi farklı mi yapıyor bu labaratıarlar anlam veremedim .yoksa400 bin yazacaklardı da 400 adet mi yazdılar ?Coraspirin, tsh hafif yüksek olduğu için ona da ilaç verdi , Bemix ampül yaptırdık Bugün,bir kaç Güne başlayacağım
İnşallah kuzum , şimdi de adetimi bekliyorum Ya gelmiyorÇok sevindim canım benimbu kez güzel olacak inşallah
Gelir gelir. Sen hiç endişe etmeİnşallah kuzum , şimdi de adetimi bekliyorum Ya gelmiyor
A çok sevindim canımKızlar 11 buçukta randevum vardı bu saatte anca çıktık.Eşim test felan verdi .Önce doktor muayene etti gayet iyi herşeyin dedi bu adetinle başlayabiliriz dedi .Yalnız ben hala adet olmadımEŞİMin testi acele bakılması gerektiği için 45 dk da çıktı sonuç .NORMalde 100 bin civarı çıkardı ml de .Bu Sefer 400 adet çıktı ml de .Ama hareket toplamda %50 hareket çıktı .İlk defa b ve a hareket gördük .Ve normalde%1hareket çıkardı .Sayı düşmüş ama , hareket artmış doktor önemli olan hareket dedi .Acaba incelemeyi farklı mi yapıyor bu labaratıarlar anlam veremedim .yoksa400 bin yazacaklardı da 400 adet mi yazdılar ?Coraspirin, tsh hafif yüksek olduğu için ona da ilaç verdi , Bemix ampül yaptırdık Bugün,bir kaç Güne başlayacağım
Yaaa öyle mi canım .Sende bir sorun yoksa başlayabilir ama belli olmazA çok sevindim canımbaşlamışsınız bile bende cuma günü bir doktorla görüşücem, haftaya pzt de başka doktora randevu aldım. Aklıma yatanla devam edicem ama cuma günü gidecek olduğum doktor çoğu kişiye 3 ay vitamin takviyesi kullandirip sonra tedaviye başlıyormuş, sanırım benim başlamam mart nişanı bulacak
Benim amh çok düşük canım, onun kalitesini arttırmak için takviye verir gibi geldi banaYaaa öyle mi canım .Sende bir sorun yoksa başlayabilir ama belli olmaz
Anladım canım olabilir , olsun sonu güzel olsun da geç olsun güç olmasınBenim amh çok düşük canım, onun kalitesini arttırmak için takviye verir gibi geldi bana
Aynen canım .Devletteki tüp bebek merkezleri kapanıyor inşallah özeller kapanmaz yaCok sevindim cnm benim doktoru beğenmene de cok sevindim..zaten bak gercektrn yasaklar da geldi zor olacakmış.. benim de adetim hafta sonuna denk gelebilir hastaneden izin çıkartıp gideceğiz wrtik
Hadi gözün aydin canım tam zamanında basliyosun benceKızlar adet oldum sonunda yarın sabah randevum var bismillah deyip başlıyoruz
Aynen canım inşallah güzel güzel yumurtalarım ve spermlerimiz olurHadi gözün aydin canım tam zamanında basliyosun bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?