- 26 Mart 2018
- 28.477
- 128.090
- 598
Kuzum ben o kadar erteledim. Sonra saçma şekilde covid oldum. Şimdi diyorum keşke boşuna ertelemeseymişim. Bebek mücadelesinde olsam hiç değilse derdim ki haklı gerekcem vardı. Tabi senin kızın olduğu için de endişelenmekte haklısınErtelemek istemiyorum ancak bu zamanda gitmeknsakincali olacak sanirimkizimi nereye bırakırım herkes birbirinden korkuyor artik
Çok şükür kuzum. Gelir demiştimKızlar adet oldum sonunda yarın sabah randevum var bismillah deyip başlıyoruz
Oo süper canım, başlasın tedavi o zamanKızlar adet oldum sonunda yarın sabah randevum var bismillah deyip başlıyoruz
Canım çok zor bir kararErtelemek istemiyorum ancak bu zamanda gitmeknsakincali olacak sanirimkizimi nereye bırakırım herkes birbirinden korkuyor artik
Pozitif olsa zaten belirtin olur. Belirtin yoksa endişelenme. Dikkatli ol bu süreçte kuzumMemorialde bide covid testi istiyorlar Opu dan önce bide transfer zamanı .Bide pozitif çıkarsa ondan tedirginim , o kadar emek veriyoruz sonuçta
Belirti yok canım çok şükür .İnşallah biryerlerde kapmayız eşimle .Pozitif olsa zaten belirtin olur. Belirtin yoksa endişelenme. Dikkatli ol bu süreçte kuzum
İnan alıyorsan tanış eş, dost akrabadan alıyorsun. Dışarıda temkinli oluyor insan zatenBelirti yok canım çok şükür .İnşallah biryerlerde kapmayız eşimle .
Canım çok zor bir kararerteleyeceksen 4-5 ayı bence göze al. Ancak aşı falan gelir gibime geldi
Zaten ertelemek yazin olur canim okullar kapanınca amanyawim 38 amh 0.5 yaza belki hic kalmaz ertelemek te istemiyorum Ah biraz daha genc olsaydım...Kuzum ben o kadar erteledim. Sonra saçma şekilde covid oldum. Şimdi diyorum keşke boşuna ertelemeseymişim. Bebek mücadelesinde olsam hiç değilse derdim ki haklı gerekcem vardı. Tabi senin kızın olduğu için de endişelenmekte haklısın
Eeee o test kac tl imiş 2 kez bir deMemorialde bide covid testi istiyorlar Opu dan önce bide transfer zamanı .Bide pozitif çıkarsa ondan tedirginim , o kadar emek veriyoruz sonuçta
Memorialde 250 TL kişi başı ama dışardan da yaptırabilirsin canımEeee o test kac tl imiş 2 kez bir de
Eşten de mi istiyorlar tek bizim olmamız yetiyor mu kiMemorialde 250 TL kişi başı ama dışardan da yaptırabilirsin canım
Aynen Ya elimden geldiğince korunmaya çalışıyorum ama ister istemez insan tedirgin oluyorİnan alıyorsan tanış eş, dost akrabadan alıyorsun. Dışarıda temkinli oluyor insan zaten
2 kere bizden 1 kere eştenEşten de mi istiyorlar tek bizim olmamız yetiyor mu ki
İyice soyguna dökmüşler. Biliyorlar ki el mahkum2 kere bizden 1 kere eşten
Malesef ya hayır zaten dün gittik varsa zaten bulaştırdık herkese Yani sonradan neyini istiyorlar anlam veremiyorumİyice soyguna dökmüşler. Biliyorlar ki el mahkum
Acıbadem anestezi veremeyiz demişler arkadaşa, o yüzden test istiyoruz demişMalesef ya hayır zaten dün gittik varsa zaten bulaştırdık herkese Yani sonradan neyini istiyorlar anlam veremiyorum
Başka özel hastanelere de soracağım bakalım canım ne diyecekler750 tl
Yani 750 tl
Aynen canım sanırım yatış yapılıyor birde anestezi olduğu için o yüzden yapılıyor ama test fiyatları çok pahalı , devletle de uğraşmak istemiyor insanAcıbadem anestezi veremeyiz demişler arkadaşa, o yüzden test istiyoruz demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?