Fiyat icin ne dediler pekiBaşka özel hastanelere de soracağım bakalım canım ne diyecekler
Evet Ya bende ondan çok korkuyorumBi de tamam hadi transferi yapmasınlar ama o kadar igne ilac yeyipte opunun olmama ihtimali cok kotu...
Yarın soracağım canımFiyat icin ne dediler peki
Ben de endişe içindeyim canımKızlar özeller kapanır mı ya uçaklar filan iptal olurmu
Puff yaaaBen de endişe içindeyim canım
Yok canım olmaz. Kasım aralık grubundan bir arkadaşın opu günü pozitif çıktı testi, arkadaşa kabul edersen anestesizi olmadan opu yaparız demişler oda kabul etmiş. Yani en kötü anestezi alamazsınızBi de tamam hadi transferi yapmasınlar ama o kadar igne ilac yeyipte opunun olmama ihtimali cok kotu...
Özel olduğu için kapanmayacahi yönünde tahminlerim. Bir de tek bir işlem yapan merkezler bunlar, genel hastanede değil pandemi hastanesi yapsınlar. Bence kapatmazlarKızlar özeller kapanır mı ya uçaklar filan iptal olurmu
Bakalım ya ben uçakla gidicem ama 1 gün kalicam onuda ayarlarım bı şekilde kağıt magit alıp. Ama hastane kapanırsa tabi brklicez mrcburÖzel olduğu için kapanmayacahi yönünde tahminlerim. Bir de tek bir işlem yapan merkezler bunlar, genel hastanede değil pandemi hastanesi yapsınlar. Bence kapatmazlar
İnşallah kapanmaz canım. Ne zaman başlayacaksınBakalım ya ben uçakla gidicem ama 1 gün kalicam onuda ayarlarım bı şekilde kağıt magit alıp. Ama hastane kapanırsa tabi brklicez mrcbur
Ocaktaki adetimle düşünüyordum.İnşallah kapanmaz canım. Ne zaman başlayacaksın
Yaşın küçükse çok sorun olmaz belki beklemek, ben 36 olacağım ocakta. Merkezler kapanmaz inşallah. Gideceğim doktor zorunlu kapat demezlerse kapatmayacağını söylemişti.Ocaktaki adetimle düşünüyordum.
Bu ay rahim filmi çekilmeyi düşünüyordum ama pandemide nasi olur blmiyorum.
30 yaşındayım canim 6 yıllık evliyimYaşın küçükse çok sorun olmaz belki beklemek, ben 36 olacağım ocakta. Merkezler kapanmaz inşallah. Gideceğim doktor zorunlu kapat demezlerse kapatmayacağını söylemişti.
İnşallah kapanmaz, ama gençsin daha30 yaşındayım canim 6 yıllık evliyim
7 yıla gidiyorum evlenince yaş değil geçen sene önde.. maalesef. 25imde olsam umursamam. Ama 4ncu denemedeyim sürekli kayıplar umutlarİnşallah kapanmaz, ama gençsin dahaben de 6 yıllık evliyim.
Gerçekten öyle kuzum, bir de toplumsal baskılar iyice yıpratıcı oluyor. Eşimin iş yerinden geçmiş olsuna arayanlar yengede çocukta sıkıntı var mı diye soruyor, durumumuzu bilmedikleri için. Eşim diyor şuana kadar hiç bana sorulmuyordu. Böyle sorunca insan kötü hissediyormuş7 yıla gidiyorum evlenince yaş değil geçen sene önde.. maalesef. 25imde olsam umursamam. Ama 4ncu denemedeyim sürekli kayıplar umutlar
Anestezi almadan nasil olur kiYok canım olmaz. Kasım aralık grubundan bir arkadaşın opu günü pozitif çıktı testi, arkadaşa kabul edersen anestesizi olmadan opu yaparız demişler oda kabul etmiş. Yani en kötü anestezi alamazsınız
Artık benim esimede aynen soruluyor..Gerçekten öyle kuzum, bir de toplumsal baskılar iyice yıpratıcı oluyor. Eşimin iş yerinden geçmiş olsuna arayanlar yengede çocukta sıkıntı var mı diye soruyor, durumumuzu bilmedikleri için. Eşim diyor şuana kadar hiç bana sorulmuyordu. Böyle sorunca insan kötü hissediyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?