Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Evet merkez içimize sindi umarım devamında da böyle olur. Evet baya çıkıntılı eşimin spermleri. Hem sayı az, hem morfoloji hem yapı bozuk çıktı bir sürü hormon testi verdi doktor, bu hafta içi testleri yaptırıp merkezle gorusucek eşim. Ona göre eşime de tedavi başlanacak bana verilen takviyeler umarım hen faydasını gosterir de bizde fazla oyalanmadan başlarız biz devlette donsurmustuk o yüzden neden cozulunce bozuldu bilmiyoruz, kötü olabilir laboratuvar ya da spermle ilgili sıkıntımız olabilir bize doktor tavsiye etseydi de pgt yaptirmayacaktik. Hem tanı amaçlı olucakti, tedavi edilmeyecekti hemde hücre koparmada zarar verebilirlermis, bu riske girmeyi hiç dusunmedik

Canım Hosgeldin. Ne zorluklar çekmişsin, Rabbim hemen bebeğine kavuştursun seni

Valla bir ara tedaviyi bırakmıştım düşün yani .şöyle söyleyim benim foliküllerin arasında eşitsizlik var .Mesela geçen sefer en başta 17-18 foliküldden 10 tanesi büyüyebildi .Bu sefer de 10 folikül göründü ama hepsi büyümüyor .en fazla 7 tane büyür gibi .Neden böyle ama bilmiyorum .Amh değerim de çok iyi .Ama benim fsh bazen 10 ü görmüştü .Belki bende de sorun var bilemiyorum .Yumurtlamam felan oluyor ama yumurtalarım da olgun çıkmıştı .Kafam çok karışık ya , önceki doktor herşeyin çok iyi demişti

Kızlar Bugün daha iyiyim .Nasipte varsa her türlü olcak diye düşünüp kendimi mutlu etmeye çalışıyorum .Olmazsa yaza birdaha deneriz diye kendimi avutuyorum .Sağolsun eşim hep yanımda .Annemlerde kalıyorum onlarda baya destek oluyorlar bana .Sizde çok destek oldunuz , teşekkür ederim hepinize

Cok sevindim canim bnm..insallah hepsi cok cok kaliteli olsunlar embriyolarinin..onemli olan o sayıya takılma.. elinden gelenin en iyisini yapacaktır insallah Aygül hocam

Kizlar 27 28 gunde bir adet olurdum hala olmadım bu ilaclar sanirim bozdu düzenimi 33 gunum hala gelen yok 1 haftadır afedersiniz yogun gaz ve bel karın agrim var adet velirtim yani..ama gelen giden yok...ovulasyonumu da geciktordi ilaclar test.yapmistim ondan sanirim adetim de gecikti...

Cok sevindim canim bnm..insallah hepsi cok cok kaliteli olsunlar embriyolarinin..onemli olan o sayıya takılma.. elinden gelenin en iyisini yapacaktır insallah Aygül hocam
İnşalalh canım doktorla ilgili bir sıkıntım yok , dün ben hemşireyi arayınca sağolsun geri aradı beni ilgilendi .Randevumu bir gün öne çekti , senin psikolojin daha önemli dedi .Açıkcası bize bu ay uygun olduğu için başladık ama belki de beklememiz gerekiyordu bilmiyorum .Ama sonuçta nasip , elden birşey gelmiyor

İlaçlardan olabilir canım , gebelik testi yaptın mı ?

İlaçlardan olabilir canım , gebelik testi yaptın mı ?
Hem ne bileyim öyle birdey olsa insan az da olsa anlamaz mi ki değişik birseyler olur illaki..adet belirtisinden baska birseyler yok zatrn..bu hafta içinde olurum bence az daha bekleyeyim

Her ay değişen birseymis bu yumurta sayısı olabilir e tamam büyüyen follikul toplanır bazı bayanlar 1 yada 2yumurta için uğraşıyor senin durumun hiç kötü değil bence sakın birakma rabbim nadip edecekse 1 yumurtadan eder takılma sen nerde tedavidesin

Ankara memorial de canım .İnşallah geriden gelen foliküller de büyür Opu ya .Sanırım bana en iyi gelen uzun protokol .O zaman yumurta ölçüleri eşit oluyormuş ya da östrojen bantları kullanılıyormuş adetten önce .Bu tedavimde pozitif sonuç alamazsam uzun protokol isteyeceğim doktordan

Evet duydum o uzun protokolde bilgim yok kaçıncı denemen bu?inşallah ona gerek kalmaz

Evet duydum o uzun protokolde bilgim yok kaçıncı denemen bu?inşallah ona gerek kalmaz
İnşallah canım haziranda bir opum oldu .2 kere ayrı ayrı transferim oldu malesef negatif .Biri 3.gün biri 6.gün embriyosuydu.O zaman yumurta sayım çok iyiydi .İnşallah şimdi sil baştan başladık.Bu sefer bana can olurlar inşallah

Merhabalar, tüp bebeğe başlamadan önce korona aşısı olmayı düşünüyor musunuz ?

Hayır bu sefer farklı canım .O zaman gonalf 225 kullanmıştım şimdi menagon 300 kullanıyorum
Canım benimde ilk muaynem şubattı 11 yumurta vardı sonra ki muaynede 9 dedi eylülde ölü oldum 4 yumurta çıktı negatif sonuçlandı bu tedavimdede 5 yumurta vardı ve sperm durumumuz çok kötü tesede 15 adet zor çıktı

Anladım canım çok şükür sperm durumumuz iyi gibi en sonki testte hareket oranı vs artmış ama benim en son 10 yumurtam olgunken bu tedavimde düşmesi beni üzdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…