Kendini strese sokma herşey olacağına varıyor sen yolunda bulun Rabbim nasip edecekse olurAnladım canım çok şükür sperm durumumuz iyi gibi en sonki testte hareket oranı vs artmış ama benim en son 10 yumurtam olgunken bu tedavimde düşmesi beni üzdü
Canım sizde azospermi mi var ve tese zor muydu? Benim eşimde sperm çıkışı var ama çok çok az, belki tese yaptırırız diye düşünüyoruz da merak ettimCanım benimde ilk muaynem şubattı 11 yumurta vardı sonra ki muaynede 9 dedi eylülde ölü oldum 4 yumurta çıktı negatif sonuçlandı bu tedavimdede 5 yumurta vardı ve sperm durumumuz çok kötü tesede 15 adet zor çıktı
Hayır zorlanmadı eşim normal hayatına devam ettiCanım sizde azospermi mi var ve tese zor muydu? Benim eşimde sperm çıkışı var ama çok çok az, belki tese yaptırırız diye düşünüyoruz da merak ettim
Tesede sperm çıkmadığı için patalojiye parça yolladılarCanım sizde azospermi mi var ve tese zor muydu? Benim eşimde sperm çıkışı var ama çok çok az, belki tese yaptırırız diye düşünüyoruz da merak ettim
Güzel sonuçlar gelsin inşallah canimTesede sperm çıkmadığı için patalojiye parça yolladılar
Harika bak gordun mu gene nerden baksan sayi 10 en azKızlar sağda 2 tane 13 mm civarı 2 tane 10 civarı 1 tane 8 mm yumurtam var .Solda 2 tane 13 civarı 2 tane de 10 civarı yumurtam var .Arkadakiler büyümeye başlamış
İnşallah canım en azından 8 tane Olgun yumurtam olursa çok güzel olacakHarika bak gordun mu gene nerden baksan sayi 10 en azdaha da arkadan gelen olacak mutlaka
Amin inşallah hepimiz güzel sonuçlar alalımGüzel sonuçlar gelsin inşallah canim
Merhaba bende geçen ay tedaviden çıktım şubata yında tekrar denemek istiyoruz bende ankaradayım görüşmeye gittiniz mi? Doktor nasıldı, tadavi ücreti nasıl, birde rapor geçerlimi bilgi verirseniz sevinirim, araştırıp düşünmekten piskolojim bozulacak artıkYarin ankara memorial ile görüşmeye gideceğim ve büyük ihtimalle orda baslayacagim canim
Canım aygül hoca çok tatlı bir kadın.Ama çok fazla hastası var ve çok yoğun .Bunu göze alarak git.Biraz bekliyorsun gidince ama herşey düzenli .Hemşireler de gayet güleryüzle.Lab. İyi mi onu tam bilmiyorum iyi diye düşünüyorum artık Opu dan sonra göreceğiz onu , embriyolarım 5.güne giderse iyi diyebilirim .Rapor geçmiyor malesef canım .Şu am tüp bebek ücreti 10.400 , muayene ücreti 600 lira .Ama ocakta yine artabilirMerhaba bende geçen ay tedaviden çıktım şubata yında tekrar denemek istiyoruz bende ankaradayım görüşmeye gittiniz mi? Doktor nasıldı, tadavi ücreti nasıl, birde rapor geçerlimi bilgi verirseniz sevinirim, araştırıp düşünmekten piskolojim bozulacak artık
anladım teşekkür ederim cevabınız için araştırma içerisindeyim bende.Canım aygül hoca çok tatlı bir kadın.Ama çok fazla hastası var ve çok yoğun .Bunu göze alarak git.Biraz bekliyorsun gidince ama herşey düzenli .Hemşireler de gayet güleryüzle.Lab. İyi mi onu tam bilmiyorum iyi diye düşünüyorum artık Opu dan sonra göreceğiz onu , embriyolarım 5.güne giderse iyi diyebilirim .Rapor geçmiyor malesef canım .Şu am tüp bebek ücreti 10.400 , muayene ücreti 600 lira .Ama ocakta yine artabilir
İnşallah hakkınızda hayırlısı oluranladım teşekkür ederim cevabınız için araştırma içerisindeyim bende.
Ain hepimiz için inşAllah emeklerimiz boşa çıkmasın bu sefer.İnşallah hakkınızda hayırlısı olur
Bende Ocak ayında kısmetseAh canım sorma. Düşük oldu kese görmeyi beklerken. İnşallah ocak ayı adetini bekliyorum dondurulmuş embriyo transferi için. Aranıza geldim bende
İyi ol tabi canımKızlar Bugün daha iyiyim .Nasipte varsa her türlü olcak diye düşünüp kendimi mutlu etmeye çalışıyorum .Olmazsa yaza birdaha deneriz diye kendimi avutuyorum .Sağolsun eşim hep yanımda .Annemlerde kalıyorum onlarda baya destek oluyorlar bana .Sizde çok destek oldunuz , teşekkür ederim hepinize
Adet oldunuzmu acaba merak ettim inşallah hamilesindirHarika bak gordun mu gene nerden baksan sayi 10 en azdaha da arkadan gelen olacak mutlaka
Ya maşallah oturdun ağladin bı suru deli kızKızlar sağda 2 tane 13 mm civarı 2 tane 10 civarı 1 tane 8 mm yumurtam var .Solda 2 tane 13 civarı 2 tane de 10 civarı yumurtam var .Arkadakiler büyümeye başlamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?