- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
Sorma ya , inşallah o büyüyenler de yetişir Opu ya kadarYa maşallah oturdun ağladin bı suru deli kız
Her zaman pozitif olmakta fayda var nasip herşey olacağına vsricak canim
Bu süreç duygularımızı çok değiştiriyor ama seni anlıyorum heleki 3ncu 4ncu denemeler.. senin kacinciydi? Yani zor yaşamayan anlayamaz..Sorma ya , inşallah o büyüyenler de yetişir Opu ya kadarBakalım yarın yine kontrolüm var büyümeye devam ediyorlar mı bakacağız
2 kere transfer oldum canım .Hiç tutunmadılar sebebini bilmiyorum .Şimdi sil baştan yine , insan gerçekten yoruluyorBu süreç duygularımızı çok değiştiriyor ama seni anlıyorum heleki 3ncu 4ncu denemeler.. senin kacinciydi? Yani zor yaşamayan anlayamaz..
Yok csnim olmadım testte yaptim ama o da tek cizgi..neden olmadım anlamadimAdet oldunuzmu acaba merak ettim inşallah hamilesindir
Havalardan yada kullanılan ilaçlardan oluyo, hatta stresin varsa o çok etki ediyorYok csnim olmadım testte yaptim ama o da tek cizgi..neden olmadım anlamadim
35 gun oldu artık korkmaya başladım. Gecen hafta cok adet belirtilerim oldu o da yok artik
Havalardan yada kullanılan ilaçlardan oluyo, hatta stresin varsa o çok etki ediyor
Insallah pozitif haberle gelirsin yarinBu ilaclar da geciktirmez kist olmus olabilir dedi ki ben de asla olmamıştı.. oldu ise gene ilaçlardan olabilir..gene de kanda negatifi görmeden ilac veremem dedi..o yizden sabah bi kan testi verecegim
İnşallah ama sanmıyorum canim ya 2 tane test yaptim negatifInsallah pozitif haberle gelirsin yarin
Merhaba yasemin çekmez de tedaviye başladınız mı acaba..Saol canım inşallah. 26 yaşındayım ist. Yasemin çekmez diye düşünüyorum
Ocakta basliycm insallahMerhaba yasemin çekmez de tedaviye başladınız mı acaba..
Hayırlı olur inş canım.. Bende ocakta Zeynep kamilde başlıycam tutmazsa ikinciyi yasemin çekmez de düşünüyorum bakalım.. Rapor geçerli dimi ordaOcakta basliycm insallah
Yok canım raporsuzHayırlı olur inş canım.. Bende ocakta Zeynep kamilde başlıycam tutmazsa ikinciyi yasemin çekmez de düşünüyorum bakalım.. Rapor geçerli dimi orda
Korka korka erteledik ama bakıyorum arkdaslar tedaviye başladılar kaçıncı aylarına girdiler doğum yapacaklar yakında biz erteleye erteleye bekliyoruz sadece ben asi vurulmayı düşünmüyorumBen de Ocak ayında dondurulmuş embriyo transferi olucam inşallah
koronadan dolayı da korkularım. var aslında , transfer öncesinde aşı olmayı düşünen var mı aranızda ?
Aaa rapor geçmiyor demek orda.. Fiyatlar diğer merkezlere göre uygun diyorlar orası için dogru mu canımYok canım raporsuz
Hayırlı güzel haberler alırsınBu ilaclar da geciktirmez kist olmus olabilir dedi ki ben de asla olmamıştı.. oldu ise gene ilaçlardan olabilir..gene de kanda negatifi görmeden ilac veremem dedi..o yizden sabah bi kan testi verecegim
Telefonda görüştüm 12 bini bilr ortala dedi ama tabi tedaviden tedaviye değişeblrAaa rapor geçmiyor demek orda.. Fiyatlar diğer merkezlere göre uygun diyorlar orası için dogru mu canım
Yaptirdim canim beklediğim gibi negatif doktora gönderdim şimdi.. haber bekliyorum söktürücü verecekti...hayatımda ilk kez böyle birsey oldu..Hayırlı güzel haberler alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?