Xok teşekkür ederim canım inşallah oyle olur...Anladim insallah en az 7 gorur onemli olan blastin cok olmasi hic fire vermeden blast olsun hepsi insallahtakviyelerin ben guzel etki edecgini dusunuyorum acikcasi
aynen su an beklemedeyim hala kararda verebilmis degilim hormonlar gelsin bakalim dengeyeXok teşekkür ederim canım inşallah oyle olur...
Sen neler yapıyorsun tedavi ne zaman beklemedemisin
Ben sinsi sinsi takip ediyorum yazışmalariniziKimseden ses çıkmadı bugun hayirdirrrrrr nerelerdesiniz kizlarrr
Kontrol me zaman canim nasil gidiyorSelam biz de bugün tüp bebek tedavisine başladık ve ilk iğnemi vurdum bugün
Bennde tam sana yazmıştım:)Ben sinsi sinsi takip ediyorum yazışmalarinizi
P.tesi kontrol var canım hala iğneyi her vuruldugumdan 20 dk sonra karnım ağrımaya başlıyor kramplar giriyor ama dayanicam bebiş için yapacak birşey yokKontrol me zaman canim nasil gidiyor
Aynen kalp kalbe karşı imişBennde tam sana yazmıştım:)
Insallah..hepimizin ortak istekleriP.tesi kontrol var canım hala iğneyi her vuruldugumdan 20 dk sonra karnım ağrımaya başlıyor kramplar giriyor ama dayanicam bebiş için yapacak birşey yokbakalım yumurtalar ne alemde doktor baktığında çok güzel ddmosti ama inşallah içi doludur inşallah fazladan dondurulacak embriyom kalır ve inşallah 5. Güne giderler ne kadar çok şey istiyorum dimi
Yok kuzum çok şükür ben de birşey yok ve ben bu zamana kadar hep eşimden değil kendimden şüphe ediyordum çünkü ben sürekli hasta olurum ve her yerimde bir problem var o yüzden çocuk için bir sıkıntı olmadığını öğrendiğimde çok sevindim çünkü eşimin sadece sperm azlığı olduğu için en az 100 bin bile bize coook fazla yettiği için öğrendiğim gibi içime su serpildi. Valla bana yumurta sayısı söylemedi ben de sormayı unuttum geçen ağ devlette kontrol ettiklerinde 8 ya da 12 demişti galiba öyle hatırlıyorum ama şimdi kaç vardır bilmiyorum öğrenicem p.tesi bakalımInsallah..hepimizin ortak istekleri
Kac yumurta görmüştü pco falan varmiydi sende
Canim 35 yasin ustunde 2 transfer yapiliyor...aysunayy ben bir de şey soracağım sana bilgin var mı bilmiyorum. Biz ikiz çok istiyoruz ama ilk denemede transfer ederler mi ya da ikiz için şartların ne olması gerekiyor biliyor musun kuzu
8 de 12 de cok cok guzel sayılar ne kadar çok yumurta o kadar çok sans demek bana göre...Hadi guzel haberlerle geleceksin insallahYok kuzum çok şükür ben de birşey yok ve ben bu zamana kadar hep eşimden değil kendimden şüphe ediyordum çünkü ben sürekli hasta olurum ve her yerimde bir problem var o yüzden çocuk için bir sıkıntı olmadığını öğrendiğimde çok sevindim çünkü eşimin sadece sperm azlığı olduğu için en az 100 bin bile bize coook fazla yettiği için öğrendiğim gibi içime su serpildi. Valla bana yumurta sayısı söylemedi ben de sormayı unuttum geçen ağ devlette kontrol ettiklerinde 8 ya da 12 demişti galiba öyle hatırlıyorum ama şimdi kaç vardır bilmiyorum öğrenicem p.tesi bakalım
Ayy inşallah kuzum ya8 de 12 de cok cok guzel sayılar ne kadar çok yumurta o kadar çok sans demek bana göre...Hadi guzel haberlerle geleceksin insallah
ÜzüldümCanim 35 yasin ustunde 2 transfer yapiliyor...
35 yasin altında ise 1.ve 2. Denemelerde tek transfer 3. Denemede 2 transfer yapılabiliyor..
Ama bazi merkezler gene de yapıyorlarmış ama ilk deneme için gene de zor gibi.
Azalmaz cnm her ay sayı değişir 7-5 baska ay 10 olabilir.azalmış gibi düşünmeGecen ay 7 demisti sayi simdi 5 dedi 1 ayda azalır mı ki :/
Beni de yumurta sayıları çok geriyor. Benimde hep 2-3 gözüktü bakalım ocakta kaç gozukucek. İnsallah kaliteli gelsin yumurtalarAzalmaz cnm her ay sayı değişir 7-5 baska ay 10 olabilir.azalmış gibi düşünme
Öyle demeAy bir bakıyormuşum yarin ilaçlardan 10 15 yumurta olmus keske ben de pco olsaydım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?