Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Harika sayi xok iyi maşallah canim..yarin haber verecekler mi.
Bana da geçen ay 7 demisti dun gittim 5 dedi sana da oyle demisti demi
Canım bana normalde ilk ölçümde 10 adet saydı ama foliküller arası eşitsizlik var demişti .Bazıları çok önde felan diğerleri küçükmüş yani .Ama çok şükür büyümüşler .Gerçekten bak hiç belli olmuyor bu işler öndeki denemede 18 folikül saydı doktor ama 10 tanesi büyüdü olgun oldu eee Buda aynı oldu .Üzüldüğümle kaldım yani her ay değişiyor ve Aygül Hoca işini bilen bir doktor hiç merak etme sen .Ki yaşına göre gayet iyi folikül sayın .Ya yarın aramaları laızm normalde ama pazartesi arayacağız dediler sanki anlamadım

aysunayy kuzum bana hemşire biesteron dhea ya devam et dedi ama sonuçta yumurtalarım toplandı niye hala devam etmek gerek anlam veremedim .

Teşekkür ederim bu 5. Denemem olcak Bi kızım var tüp bebek o da 2. Denemede olmuştu allah bağışlarsa Hepimizin bebişleri sımsıkı tutunsunlar inşallah
Canim ayni durumdayız benim de 2.denemeden olan bir kızım var 2.icin uğraşıyoruz...donmus doğmamış sayarsak 5.denememe baslayacagim ben de ocakta

Ya zaten ilk gorusmede baya sağa sola 2 ser kez bakti hepsi 7 dedi...bu kez öylesine bir kez bakti sağda 4 solda 1 dedi..az daha baksa vardi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…