Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Anladim canim, hayirli sonuclarla gel insallah

Sonuclara gore mi 1 adet daha beklememiz gerekicek ki. Bana basta 1bucuk 2 ay bunlari kullanirsin dedi. Sonra adetinle geldiginde bi bakariz ona gore baslariz demisti
Yok ben ocakta istediğimi söyledim de onda bekliyoruz canim...1 2 ay da vitamin kullanmış olacağım.. bende yumurtalar artik kotu çıkıyormuş yani onceki dr oyle demisti Aygül hoca sayiyi begendi ama bakacağız..

15 tatille birleşsin istedim de tedaviyi o yizden

Her gittiğinde kan alınıyor degil mi..bir de bu covid testini ne yaptin

Canım birdaha test istenmedi benden covid için.Taze olursa yaptırmam gerekecek büyük ihtimalle .3 kere kan alındı canım şimdiye kadar
Opu ya kadar kac kez gitmi oldun 4 oldu sanki demi..bugun gittin diyelim 3.gun tekrar mi çağırıyor...günübirlik git gel yapacagim ya baya zor olacsk

var cnm 10 taneydi 8 nisan ayında transfer ettik 8 haftalık düştü şimdi tekrar deneyeceğiz allahım isteyen herkese versin inşallah
Cok gecmis olsun insallah bu kez sıkı sıkı tutunsun sana...10 tane cok iyi bir sayi 8 tane mi kaldi masallah kizlar nasılsın bu kadar yumurta çıkarıyorsunuz yaw insallah benim de güzel olurlar bu kez..

Reactions: H M
Opu ya kadar kac kez gitmi oldun 4 oldu sanki demi..bugun gittin diyelim 3.gun tekrar mi çağırıyor...günübirlik git gel yapacagim ya baya zor olacsk
Canım benim arkadan gelen yumurtalar olduğu için , birde ben bir ara doktora tedaviyi bırakacağım felan deyince erken çağırdı .Şöyle söyleyim adetin 2.günü çarşamba gittim , cumartesi , pazartesi , çarşamba , perşembe ve Opu cumartesi olacak .toplamda 6 kez gitmiş olacağım .Birde ilk görüşme vardı onu saymıyorum

Cok gecmis olsun insallah bu kez sıkı sıkı tutunsun sana...10 tane cok iyi bir sayi 8 tane mi kaldi masallah kizlar nasılsın bu kadar yumurta çıkarıyorsunuz yaw insallah benim de güzel olurlar bu kez..
inşallahh canım ya aslında pco olunca tüp bebekte çok çıkıyor yumurta normal kalamıyoruz ama tüp bebekte şanşlı oluyoruz

Bugun ben ordayken cumartesiye sokaga cikmak icin izin kagidi fln aliyodu biri, valizlilerdi de. Acaba senmiydin o :)
Hayat tesadufleri sever

Anladim canim, benim nasi olcak bakalim hayirlisi olsun hepimiz icin insallah

Ay bir bakıyormuşum yarin ilaçlardan 10 15 yumurta olmus keske ben de pco olsaydım yaa

Reactions: H M
Yoldayız canlar.herkese.gunaudin 12 de randevumuz yetisemeyiz ama bekliyoruz zaten gider gitmez girmiş oluruz

Azalmaz diye dusunuyorum ama doktor ne dedi diger ay 7 yada daha fazlaa olabilirmiymis
Yok cok artmaz sayi dedi ama en azından onceki ay gibi 7 gorse önümüzdeki ay...zaten 7 gorse 5 toplanıyor ya..hepsi büyümüyor..5 olursa blast olma ihtimali azalıyor...vitaminleri devam dedi ve 1 tane daha yazdi esktradan

Yok cok artmaz sayi dedi ama en azından onceki ay gibi 7 gorse önümüzdeki ay...zaten 7 gorse 5 toplanıyor ya..hepsi büyümüyor..5 olursa blast olma ihtimali azalıyor...vitaminleri devam dedi ve 1 tane daha yazdi esktradan
Anladim insallah en az 7 gorur onemli olan blastin cok olmasi hic fire vermeden blast olsun hepsi insallah takviyelerin ben guzel etki edecgini dusunuyorum acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…