Eşit olmazlar zaten cnm 16 18 hepsini toplarlar .olgun cikarsa da hepsini işleme alırlar yarin az cok belli olurKızlar şimdi benim en küçük 12 lik folikül vardı en büyük 18 Bugün ki kontrolde .Yarında kontrol var , yarına kadar yine büyüyecekler .Mesela Opu olurken her folikülüm eşit olmasına gerek yok dimi , mesela 16 lık folikül de olgun çıkabilir dimi ?
Gercekten cok cok merakla bekliyorum haberleriniYa diğerinde tam doktorun söylediği sayıda olgun çıkmıştı canım ama boyutlarını bilmiyorum .Bakalım artık yarını bekleyeceğiz büyüme durumuna göre Opu ya karar verilecekmiş .Birde her olgun yumurta kaliteli yumurta mı demek acaba
İnşallah canım , bence cumartesi Opu olur gibi ama emin olamıyorum .Ama doktor baya titiz inceliyor gibi geldi banaGercekten cok cok merakla bekliyorum haberlerini
Aygul hocanın en çok ta hani instagramdan takip ediyorsun sen de demi.hani orda yazıyor ya uzun uzun sperme su yapildi yumurtaya bu yapildi..tutunsun diye su işlemler yapildixdiye bizlere de yapılacak mi ücrete dahil mi kiİnşallah canım , bence cumartesi Opu olur gibi ama emin olamıyorum .Ama doktor baya titiz inceliyor gibi geldi bana
Evet canım takip ediyorum tabi ki dahil olması laızm ücrete yani Benim görüşüm öyle tabiAygul hocanın en çok ta hani instagramdan takip ediyorsun sen de demi.hani orda yazıyor ya uzun uzun sperme su yapildi yumukrtaya bu yapildi..tutunsun diye su işlemler yapildixdiye bizlere de yapılacak mi ücrete dahil mi ki
Ertele ertele nereye kadar canım asi fıkrada herşeyin normale dönmesi 2 seneyi bulur o yüzden bismillah diyip baslyczAşı olmadıktan sonra beklemeye gerek yok diye düşünmeye başladım ben de , geçen ay iptal etmiştim transferi ama bu ay ben de başlayacağım inşallah .
Keşke gelmeyeydide onun yerine bebek olaydı ama neyse vardır onda bir hayır, buarada aygül hoca ilaçsız tüp yapıyomuBence de ertelemeye gerek yok canim baksana pandeminin biteceği de yok gibi..en iyisi bir an önce baslamak
Selam biz de bugün tüp bebek tedavisine başladık ve ilk iğnemi vurdum bugünEvet canlar Kimler ocak şubat tup bebeğe baslayacak hadi gelin :)
Keske cnim ama 10 yıldır gelmeyen simdi mi gelecek :)) hic bir bilgim yok inankiKeşke gelmeyeydide onun yerine bebek olaydı ama neyse vardır onda bir hayır, buarada aygül hoca ilaçsız tüp yapıyomu
Cok sevindim canim hayırlı olsun sonu bebisli olsun insallah :) nerede tedavi oluyorsun kacinci denemenSelam biz de bugün tüp bebek tedavisine başladık ve ilk iğnemi vurdum bugün
Tedavin hayirli olsun canim, guzel haberlerle sonuclansin insallahSelam biz de bugün tüp bebek tedavisine başladık ve ilk iğnemi vurdum bugün
Hadi bismillahCanlar Cumartesi Opu var
Ayyy dolu dolo olsun insallahhhhh hepsi bebis olsunlarCanlar Cumartesi Opu var
Sonuclara gore mi 1 adet daha beklememiz gerekicek ki. Bana basta 1bucuk 2 ay bunlari kullanirsin dedi. Sonra adetinle geldiginde bi bakariz ona gore baslariz demistiBen de yarin 12 ye randevu aldim k9ntrol icin
Evet canım yaklaşık 10 küsür yumurta saydı .Zaten e2 değerim de 1911 çıkmış canım 9-10 yumurta çıkacak bu değere göre.Yapabileceğimizin en iyisini yaptık dedi aygül hocaAyyy dolu dolo olsun insallahhhhh hepsi bebis olsunlarbugun muayene varmiydi ne durumdasin
Hadi bakalim, en kalitelisinden olsunlar insallah :)Evet canım yaklaşık 10 küsür yumurta saydı .Zaten e2 değerim de 1911 çıkmış canım 9-10 yumurta çıkacak bu değere göre.Yapabileceğimizin en iyisini yaptık dedi aygül hoca
Yumurta toplamamı önce söylediler canım , yani doktor cumartesi olacak dedi .Çatlatma iğnemi de 22 de yapacağım bu akşam .Benim eskisinde e2 değerlerini hiç hatırlamıyorum , daha doğrusu söylememişlerdi .Burda da Opu tarihini felan verdiler en son kan aldılar .Ama önemliymiş yumurta kalitesi , doluluğu hakkında Bilgi veriyormuşHadi bakalim, en kalitelisinden olsunlar insallah :)
Bu e2 degeride onemli demi, yumurta toplama islemi ona gore belirleniyo. Benim ilk denemem olcak ya yeni yeni ogreniorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?