Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Eşit olmazlar zaten cnm 16 18 hepsini toplarlar .olgun cikarsa da hepsini işleme alırlar yarin az cok belli olur

Gercekten cok cok merakla bekliyorum haberlerini

İnşallah canım , bence cumartesi Opu olur gibi ama emin olamıyorum .Ama doktor baya titiz inceliyor gibi geldi bana
Aygul hocanın en çok ta hani instagramdan takip ediyorsun sen de demi.hani orda yazıyor ya uzun uzun sperme su yapildi yumurtaya bu yapildi..tutunsun diye su işlemler yapildixdiye bizlere de yapılacak mi ücrete dahil mi ki

Aygul hocanın en çok ta hani instagramdan takip ediyorsun sen de demi.hani orda yazıyor ya uzun uzun sperme su yapildi yumukrtaya bu yapildi..tutunsun diye su işlemler yapildixdiye bizlere de yapılacak mi ücrete dahil mi ki
Evet canım takip ediyorum tabi ki dahil olması laızm ücrete yani Benim görüşüm öyle tabi

Ayyy dolu dolo olsun insallahhhhh hepsi bebis olsunlar bugun muayene varmiydi ne durumdasin
Evet canım yaklaşık 10 küsür yumurta saydı .Zaten e2 değerim de 1911 çıkmış canım 9-10 yumurta çıkacak bu değere göre.Yapabileceğimizin en iyisini yaptık dedi aygül hoca

Evet canım yaklaşık 10 küsür yumurta saydı .Zaten e2 değerim de 1911 çıkmış canım 9-10 yumurta çıkacak bu değere göre.Yapabileceğimizin en iyisini yaptık dedi aygül hoca
Hadi bakalim, en kalitelisinden olsunlar insallah :)
Bu e2 degeride onemli demi, yumurta toplama islemi ona gore belirleniyo. Benim ilk denemem olcak ya yeni yeni ogreniorum

Hadi bakalim, en kalitelisinden olsunlar insallah :)
Bu e2 degeride onemli demi, yumurta toplama islemi ona gore belirleniyo. Benim ilk denemem olcak ya yeni yeni ogreniorum
Yumurta toplamamı önce söylediler canım , yani doktor cumartesi olacak dedi .Çatlatma iğnemi de 22 de yapacağım bu akşam .Benim eskisinde e2 değerlerini hiç hatırlamıyorum , daha doğrusu söylememişlerdi .Burda da Opu tarihini felan verdiler en son kan aldılar .Ama önemliymiş yumurta kalitesi , doluluğu hakkında Bilgi veriyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…