Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Sen nereye gittin bakım oldun demek hee hadi inşallah tutunsun sana maşallah
Off sorma eşim yüzünden Ya neyse kendimi de belli etmeyim şimdi İnşallah canım ilginç bir şekilde 2 tane embriyom en iyi kalitede gelmiş 5.güne ikisini de transfer ettirdik , geriye dönmüş kalmadı ama olsun inşallah tutar .Baktım böyle olmuyor yeniden geldim buraya , içim içimi yedi kaç gündür

Yaa bak ne güzel embriyoların olmuş ağladın uzuldun bı suru.. çok sevindim canım merak etmiştik seni

Yaa bak ne güzel embriyoların olmuş ağladın uzuldun bı suru.. çok sevindim canım merak etmiştik seni
Bende girdim baktım merak edilmişim bir şekilde ulaşmam lazım dedim .Bakalım canım inşallah tutmuştur , pek birşey hissetmiyorum ama

Bende girdim baktım merak edilmişim bir şekilde ulaşmam lazım dedim .Bakalım canım inşallah tutmuştur , pek birşey hissetmiyorum ama
Dur daha canım inan ben hiç bı transferimde bariz birşey hissetmedim ilaçlar dan çoğunlukla daha dur tutunacak bakalım

Kuzular ben perşembe günü transfer oldum .Beni tanıyabilecek misiniz bakalım , sizi habersiz bırakmak istemedim
Kizzzz senn nerdesiiinn hepimiz nasil merak ettik. Yaa inan şuan cokk sevindim masaallahh iki tane hemdee Allahim ben bile heyecan yaptim hadi canim inşaallah ikiside tutunur sana ya bolca dua edecegim senin için ❣

Serinkanlı olmaya çalış artık nasipte ne varsa olacak elbet ama bu süreci kafanı meşgul et hep.
Vakit geçmiyor bir türlü Ya Zaten son günlerimiz Ankara’da , sonra evimize dönüyoruz .İlk defa eşimde umutlu bu sefer , dediğin gibi canım nasipte varsa her türlü olacak

Kizzzz senn nerdesiiinn hepimiz nasil merak ettik. Yaa inan şuan cokk sevindim masaallahh iki tane hemdee Allahim ben bile heyecan yaptim hadi canim inşaallah ikiside tutunur sana ya bolca dua edecegim senin için ❣
Allah benim cezamı vermesin Yaa başıma gelmeyen kalmadı , ağlamaktan helak oldum eşimde sinirlenmiş buraya girip üzülüyorum diye halbuki öyle birşey yok , kapatmış hesabı telefonda açıktı hesabım .İnşallah kuzum , inşallah Rabbim hepimize versin

Yaa canım benim kiyamam. Allahim o göz yaşların artik mutluluktan aksin insaallah pozitif haberini heyecanla bekliyor olacağım eminim hepimizde

Yaa canım benim kiyamam. Allahim o göz yaşların artik mutluluktan aksin insaallah pozitif haberini heyecanla bekliyor olacağım eminim hepimizde
İnşallah canım inşallah .Doktor %70 şansın var dedi ama bakalım göreceğiz İnşallah histereskopi yaptırmadığıma pişman olmam

İnşallah canım , nasipse olacak onun rahatlığı var artık gereksiz yere strese girmeyeceğime söz verdim kendime
Aynen merak ettik gercekten ben size dair cok umutlu hissediyorum nedense insallah bekledigimiz sekilde olur
Peki aygul demirolu merkezi gonul rahatligiyla tavsiye edermisniz
Onceki tedavilerden farkli herhangi bir sey yapildimi acaba

Aynen merak ettik gercekten ben size dair cok umutlu hissediyorum nedense insallah bekledigimiz sekilde olur
Peki aygul demirolu merkezi gonul rahatligiyla tavsiye edermisniz
Onceki tedavilerden farkli herhangi bir sey yapildimi acaba
Söyle söyleyim canım ,Aygül hocayı ve hemşireleri genel anlamda sevdim .Lab, iyi bence , laboratuvarda farklı yöntemler uygulanmış olabilir neden diyorum benim 4 embriyodan 2 si en iyi kalitede 5.güne gitti ve bizde şiddetli erkek infertilitesi var .Doktor bile beklemiyordu böyle bir sonucu .Farklı olarak histereskopi yapabiliriz dedi ama ben istemedim bu aşamada .Ha birde transfer günü omagaven serum uygulandı ve bütünde gideceğim acile serum taktırmaya .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…