Ne kadar sevindim anlatamam aklımızı aldın valla..Kızlar ikinci hesabım olduğu için belki beni banlarlar , Kazen Abiye mesaj attım ama bakalım inşallah banlanmam .Bilginiz olsun
Çok sağol canım benim inşallah bu sefer tutarNe kadar sevindim anlatamam aklımızı aldın valla..
Gelismede o kadar güzel olmuş ki yaaa cok sevindim canim benim cokkkk..
Ayy sanırım hamilesinHey kızlar bana bakın biBen transfer hariç 3.gün ve 4.gün test yapmıştım .Biraz bekleyince çok çok hafif bir çizgi çıkmıştı erken gebelik testleri bu arada ama çok hafif .Ama ben çatlatmanın etkisi diye düşündüm , bugün sabah yine yaptım anında çizgi belirdi hala silik ama düne göre daha koyu ve hemen çıktı .Bugünde iğne yapılan günü saymazsam 12.gün .
Atsana testine bakalımHey kızlar bana bakın biBen transfer hariç 3.gün ve 4.gün test yapmıştım .Biraz bekleyince çok çok hafif bir çizgi çıkmıştı erken gebelik testleri bu arada ama çok hafif .Ama ben çatlatmanın etkisi diye düşündüm , bugün sabah yine yaptım anında çizgi belirdi hala silik ama düne göre daha koyu ve hemen çıktı .Bugünde iğne yapılan günü saymazsam 12.gün .
Ayy sanırım hamilesin5.gun embriyosu 5. Günde kendini bazen gösteriyor inşallah hamilesindır canım insallah bebekler seninledir
Gözün aydın canımEki Görüntüle 2745341 Ben normalde daha net görüyorum çıplak gözle ama dün fotoğrafta bile belli olmuyordu
29 ü canım ama acaba çatlatma etkisi mi hala ya bilemedim , ama düne göre daha net çıktıGözün aydın canımkan testin ne zaman
Bence bebiş yada bebisler29 ü canım ama acaba çatlatma etkisi mi hala ya bilemedim , ama düne göre daha net çıktı
Ay inşallah kuzum .Sen ne zaman başlıyorsun ne kadar kaldıBence bebiş yada bebislerhadi bakalım darısı bizlere insaallahh ya gün sayıyorum bendeee
Şuan 6 ocak gibi görünüyor canim nasip olursa insaallah. Böyle pozitifler insana nasıl umut oluyorAy inşallah kuzum .Sen ne zaman başlıyorsun ne kadar kaldı
Çok az kalmış hadi bakalımŞuan 6 ocak gibi görünüyor canim nasip olursa insaallah. Böyle pozitifler insana nasıl umut oluyor❣
Merakla bekliyor olacağızÇok az kalmış hadi bakalımAynen canım inşallah ben daha net haberleri verebilirim size bir kaç güne
Canim o çatlatma vs etkisi bende hiiiic olmadi yani inanki o cizgi çıkarmıyor...gebelik o gebelikkkkkkHey kızlar bana bakın biBen transfer hariç 3.gün ve 4.gün test yapmıştım .Biraz bekleyince çok çok hafif bir çizgi çıkmıştı erken gebelik testleri bu arada ama çok hafif .Ama ben çatlatmanın etkisi diye düşündüm , bugün sabah yine yaptım anında çizgi belirdi hala silik ama düne göre daha koyu ve hemen çıktı .Bugünde iğne yapılan günü saymazsam 12.gün .
Ayy inşallah canım ya , bende umutlandım bu sefer zCanim o çatlatma vs etkisi bende hiiiic olmadi yani inanki o cizgi çıkarmıyor...gebelik o gebelikkkkkkayyy hadi insallah Allahim
Ayyy bak gordun mu nereye niyet ettin Aygül hocaya geldin kısmetin oradaymış demkki ne cok sevindim bilemezsinEki Görüntüle 2745341 Ben normalde daha net görüyorum çıplak gözle ama dün fotoğrafta bile belli olmuyordu
Ayni anlarda kısmetse gidecegiz canim benim de 4 5 ocak gibi görünüyor adetimŞuan 6 ocak gibi görünüyor canim nasip olursa insaallah. Böyle pozitifler insana nasıl umut oluyor❣
Memnun kaldım canım özellikle embriyo ilerlemesi konusunda çok iyi .Bence senin çok daha fazla 5.güne embriyon gidecek ve tutacak kızına kardeş gelecek Allah’ın izniyleAyyy bak gordun mu nereye niyet ettin Aygül hocaya geldin kısmetin oradaymış demkki ne cok sevindim bilemezsinMerkezden memnun olmana da cok cok sevindim gönül rahatlığıyla biz de gidebiliriz
Hadi bakalım ocakta yeni pozitifler göreceğiz hayırlısıylaAyni anlarda kısmetse gidecegiz canim benim de 4 5 ocak gibi görünüyor adetim
Insallah canim 7 dedi 5 gordu en son ama insallah gene bi 6 falan olursaMemnun kaldım canım özellikle embriyo ilerlemesi konusunda çok iyi .Bence senin çok daha fazla 5.güne embriyon gidecek ve tutacak kızına kardeş gelecek Allah’ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?