Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Anladim onceden 5.gune gitmedigi icin laboratuar kalitesi ii olabilir diyorsunuz
Cok ii cok sukur gercekten 2 blast cok ii
Omagaven serum ne icin acaba

Ve kızlar eşim Opu günü verdiği sperm sonuçlarını istedi embriyologdan .O gün eşim iki kez örmek vermişti .Eğer doğruysa o gün toplam 3 hareketli 1 hareketsiz sperm çıkmış .Tabi biz şok olduk , eşimin hiç bu kadar düşmemişti bi macun kullanmıştı eşim sanırım o düşürdü .Ama spermler kaliteliymiş 5.güne getirdi .Bende boşa üzülmüşüm tabi yumurtam az diye meğerse çıkan sperm 4 taneymiş , 4 ü de döllenmiş

Anladim onceden 5.gune gitmedigi icin laboratuar kalitesi ii olabilir diyorsunuz
Cok ii cok sukur gercekten 2 blast cok ii
Omagaven serum ne icin acaba
Sanırım bağışıklığı desteklemek için canım , embriyo tutunsun diye

Nasip olacak olduktan sonra gercekten bir sekilde oluyor

Aynen bende onu anladım ha tutar tutmaz onu bilmiyorum ama hala inanamıyorum 4 spermden 2 tane en iyi kalite embriyo olmasına .
Seni görmek ne güzellllll, kıyamam sana ben. Çok sevindim canım. Inşallah olacak bu sefer. 2 transfer şans yüksek. 7.günü bekle canım test için. Çok mutlu oldum transferine

Seni görmek ne güzellllll, kıyamam sana ben. Çok sevindim canım. Inşallah olacak bu sefer. 2 transfer şans yüksek. 7.günü bekle canım test için. Çok mutlu oldum transferine
İnşallah canım , umudum o yönde inşallah olur .Çok yıprandım , çok emek verdim bu süreçte .İnşallah bu sefer olur .Sanırım daha ovitrelle nin etkisi geçmemiştir canım , bakalım 6. Veya 7.gün test yapacağım inşallah olur bu sefer

Kuzular ben perşembe günü transfer oldum .Beni tanıyabilecek misiniz bakalım , sizi habersiz bırakmak istemedim
Ah canım nerelerdesin, hepimiz çok merak ettik. Cok sevındım almışsın bebisleri üzülme artık hersey olacağına varicak zaten bence de erken test yapıp strese sokma kendini. Kitap oku film izle vakit geçir

Aynen bende onu anladım ha tutar tutmaz onu bilmiyorum ama hala inanamıyorum 4 spermden 2 tane en iyi kalite embriyo olmasına .
Ayy darısı başıma bizimde şiddetli erkek infertilitesi var bizde de sayı çok düşük Allahım yardımcımız olsun, bir de varikosel çıktı eşimde ameliyat olursa değer sıfırlanır diye takviye alıp şubatta deneyeceğiz gibi duruyor inşallah hep beraber güzel haberlere kavuşalım canım

İnşşallah kuzum Eğer sonuç doğruysa mucize gibi oldu resmen .Ya benim eşimin ml de 100.000 civarı çıkardı neden böyle taneyle çıkış oldu anlamadım ama ben kullandığı macuna bağlıyorum sanırım hormonlarını bozdu

Canım yıkamada azalıyor sayılar, ondan belki az çıkmıştır. Az olmuş ama öz olmuş baksana

Tabii yüksek hem 5. Gün embriyosu hemde çift transfer
İnşallah sende bu günleri göreceksin canım Allahın izniyle benim hiç umudum yokken 2 tane en iyi kalite 5.gün embriyomun olması çok şaşırttı eşimle beni.Ama annem hep diyoru 2 tane kalacak diye , hissetti herhalde.Ha tutar tutmaz bilmem ama bu aşamaya gelmek bile mucize.Eğer ki tutmazsa yine aynı yerde denemeyi düşünüyorum açıkcası

Ay canım Amin inşallah dediğin gibi olur umarım. Bizim doktor 5. Günü bekletmeyecek sanırım, aman 3. Gün olsun bizim olsun diyorum sende güzel haberlerle gel inşallah

Ay canım Amin inşallah dediğin gibi olur umarım. Bizim doktor 5. Günü bekletmeyecek sanırım, aman 3. Gün olsun bizim olsun diyorum sende güzel haberlerle gel inşallah
İnşallah canım , aynen hiç farketmez 3 ya da 5.Yeterki tutsun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…