Insallah canim benim..inan kendim pozitif görmüş kadar sevindim insallah saglikla ilerler hersry yolunda giderHadi bakalım ocakta yeni pozitifler göreceğiz hayırlısıyla
İnşallah canım ya seninde taze transfer miydi o zaman ?Yarın da pozitif görürsem kan veririm belkiInsallah canim benim..inan kendim pozitif görmüş kadar sevindim insallah saglikla ilerler hersry yolunda gider
Ben kizimda 6.gun kan testinde öğrenmiştim 5.gun bile gitsem çıkarmış bence sen de erken gidebilirsin baksana cok net görünüyor cizgi
Gider gider bak benim 4 döllenen embriyomdan 2 tanesi iyi kalite gitti bence bu laboratuvar farkındanInsallah canim 7 dedi 5 gordu en son ama insallah gene bi 6 falan olursaİstanbul memorialden de ben çok memnun kalmıştım 6 da 4 5 e gitmisti..burda da 2 tane gider insallah en az..ayyy seni görünce simdi cok cok heyecan yaptim
Aynen taze transfer olmuştum cift...İnşallah canım ya seninde taze transfer miydi o zaman ?Yarın da pozitif görürsem kan veririm belki
Bence de labratuvar vallahi doktordan onemli..zaten araştırırken bi bayanla konuşmuştum 8 dollenen yumurtamdan 5 tanesi 5.gu e gitti demisti...yariyariya gidiyor demek ki labratuvarlari cok iyi bak senin de oyle oldu hadi insallah darısı bizlereGider gider bak benim 4 döllenen embriyomdan 2 tanesi iyi kalite gitti bence bu laboratuvar farkından
Ayy inşalllah bende o günleri görebilirimAynen taze transfer olmuştum cift...
Aynen inşallah seninde öyle olacak hayırlısıylaBence de labratuvar vallahi doktordan onemli..zaten araştırırken bi bayanla konuşmuştum 8 dollenen yumurtamdan 5 tanesi 5.gu e gitti demisti...yariyariya gidiyor demek ki labratuvarlari cok iyi bak senin de oyle oldu hadi insallah darısı bizlere
Hadi inşaallah canim. Hep birlikte pozitifleri görürüz inşaallahAyni anlarda kısmetse gidecegiz canim benim de 4 5 ocak gibi görünüyor adetim
En com merak ettiğim konudur...belirtin varmi hic canimAynen inşallah seninde öyle olacak hayırlısıyla
Canım aslında pek belirtim yok olanlarda ilaçlardan olabilir .Ama 3 ve 4.gün ayaklarım çok üşüdü , hiç ısınmadı birde dün akşam yani 5.günü sağ kaşığıma çok fena sancı girdi , batma tarzında .Onun dışında ara ara karnım ağrıyor tabi bunlar belirtiyseEn com merak ettiğim konudur...belirtin varmi hic canim
Test filan yaptinmi nabtinCanım aslında pek belirtim yok olanlarda ilaçlardan olabilir .Ama 3 ve 4.gün ayaklarım çok üşüdü , hiç ısınmadı birde dün akşam yani 5.günü sağ kaşığıma çok fena sancı girdi , batma tarzında .Onun dışında ara ara karnım ağrıyor tabi bunlar belirtiyse
Canım dün yapmıştım çok silik çıktı çatlatma iğnesinin etkisi diyeDir belki diye çok şey yapmadım ama bu sabah Yaptım daha koyu çıktıTest filan yaptinmi nabtin
Atsana buraya hadi inşallah vardirrrr :))Test filan yaptinmi nabtin
Canım dün yapmıştım çok silik çıktı çatlatma iğnesinin etkisi diyeDir belki diye çok şey yapmadım ama bu sabah Yaptım daha koyu çıktı
Erken gebelik mi bu test canim hadi inşallah hayırlısıyla olsun bu seferEki Görüntüle 2746002
Buda bu sabah ki testim daha doğrusu 4 buçukta tuvalete uyandım öyle yaptım
Evet erken gebelik canım valla 3 gündür yapıyorum gittikçe belirginleşiyor inşallah devamı gelirErken gebelik mi bu test canim hadi inşallah hayırlısıyla olsun bu sefer
Normal kaset testte yapsana varsa mutlaka cıkacaktirEvet erken gebelik canım valla 3 gündür yapıyorum gittikçe belirginleşiyor inşallah devamı gelir
Elimde yok canım normal test sürekli aynı marka testle yapıyorumNormal kaset testte yapsana varsa mutlaka cıkacaktir
Kan ne zaman vericeksinElimde yok canım normal test sürekli aynı marka testle yapıyorum
Bana kalsa Bugün veririm ama eşim çok erken diyor canımKan ne zaman vericeksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?