Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Hadi bakalım ocakta yeni pozitifler göreceğiz hayırlısıyla
Insallah canim benim..inan kendim pozitif görmüş kadar sevindim insallah saglikla ilerler hersry yolunda gider

Ben kizimda 6.gun kan testinde öğrenmiştim 5.gun bile gitsem çıkarmış bence sen de erken gidebilirsin baksana cok net görünüyor cizgi

İnşallah canım ya seninde taze transfer miydi o zaman ?Yarın da pozitif görürsem kan veririm belki

Insallah canim 7 dedi 5 gordu en son ama insallah gene bi 6 falan olursa İstanbul memorialden de ben çok memnun kalmıştım 6 da 4 5 e gitmisti..burda da 2 tane gider insallah en az..ayyy seni görünce simdi cok cok heyecan yaptim
Gider gider bak benim 4 döllenen embriyomdan 2 tanesi iyi kalite gitti bence bu laboratuvar farkından

Gider gider bak benim 4 döllenen embriyomdan 2 tanesi iyi kalite gitti bence bu laboratuvar farkından
Bence de labratuvar vallahi doktordan onemli..zaten araştırırken bi bayanla konuşmuştum 8 dollenen yumurtamdan 5 tanesi 5.gu e gitti demisti...yariyariya gidiyor demek ki labratuvarlari cok iyi bak senin de oyle oldu hadi insallah darısı bizlere

Aynen inşallah seninde öyle olacak hayırlısıyla

En com merak ettiğim konudur...belirtin varmi hic canim
Canım aslında pek belirtim yok olanlarda ilaçlardan olabilir .Ama 3 ve 4.gün ayaklarım çok üşüdü , hiç ısınmadı birde dün akşam yani 5.günü sağ kaşığıma çok fena sancı girdi , batma tarzında .Onun dışında ara ara karnım ağrıyor tabi bunlar belirtiyse

Test filan yaptinmi nabtin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…