Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Hayirli olsun tedaviniz.
Normal gibi sanki, bende yeni yeni ogreniorum :)
Adetin 3.gunu 8 le 9 milimlerdi benim, Guzel dedi. Ona bakarsak 10 iyi bence

Ben de yarın doktora gidecem eğer rahim kalınlığım normal boyutlardaysa transfer tarihimi söyleyecek doktor. Benim rahim kalınlaşmasında sorunum var bu ikinci denemem olacak .

Ben de yarın doktora gidecem eğer rahim kalınlığım normal boyutlardaysa transfer tarihimi söyleyecek doktor. Benim rahim kalınlaşmasında sorunum var bu ikinci denemem olacak .
Kalinlasmiyo mu yani. Nar suyu cok fayda ediyo bu konuda. Bi bak istersen. Gunluk bi bardak icebilirsin. Doktoruna da sor da yinede

Kalinlasmiyo mu yani. Nar suyu cok fayda ediyo bu konuda. Bi bak istersen. Gunluk bi bardak icebilirsin. Doktoruna da sor da yinede
Evet kalınlaşma problemi vardı ilk transferimde üç ay bekledim . Nar suyu içtim bant kullandım şükür kalınlaştı bakalım bu defa nasıl olacak

Evet kalınlaşma problemi vardı ilk transferimde üç ay bekledim . Nar suyu içtim bant kullandım şükür kalınlaştı bakalım bu defa nasıl olacak
Doktor istenilen kalinliga gelmeden transfer etmio ztn, yine hallederler :)

Kizlar doktordan ciktim simdi. Bi igne daha yazdi, corasprini kesti. Ek olarak kan verdim, sonuc icin aricaklar.
Buyuk ihtimalle sali yada carsamba yumurta toplamani yapabiliriz dedi. Cok heyecanlandim bu kadar cabuk mu dedim
Cumartesi yine kontrol var, daha da netlesir gunu dedi.

Hayırlısı olsun canım, opu çok heyecanlı bir işlem ya emeklerinin karşılığını alıcaksin inşallah taze transfer mi olucak canım senin

Ayy ne çabuk toplama oluyor..daha yeni baslamadin mi sen bu 3.gidisin degil mi..

Hayırlısı olsun canım, opu çok heyecanlı bir işlem ya emeklerinin karşılığını alıcaksin inşallah taze transfer mi olucak canım senin
Amin insallah
Buyuk ihtimal taze, doktor gidisata gore karar veririz demisti basta. Simdide hic dondururuz fln demedi.

Ayy ne çabuk toplama oluyor..daha yeni baslamadin mi sen bu 3.gidisin degil mi..
Bugun 5.ignemi oldum, adetin 6. Gunundeyim. Yumurta boyutuna gore tahmini sali carsamba dedi. Ztn bastada 10 15 gun senin tedaviye cvp verisine gore belirlenicek bu sure demislerdi

Son düzenleme:
Bugun 5.ignemi oldum, adetin 6. Gunundeyim. Yumurta boyutuna gore tahmini sali carsamba dedi. Ztn bastada 10 15 gun senin tedaviye cvp verisine gore belirlenicek bu sure demislerdi
Ben de 3.ignemi oldum senden 2 gun gerideyim adetin 5.gunu..ayy bilemedim erken gibi geldi bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…