Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Oyle dusunme guzel dusun, bak yarilamissin bile az kalmis
Canım senin de yumurta rezervi azdı demi, umarım yanlış hatırlamıyorum eğer öyleyse amh kaçtı senin ve kac tane şu an yumurta gözüküyor ve hangi iğneleri kullandın biraz fazla soru sordum kusura bakma canım. Bende düşük amh ile mücadele ediyorum da

Hop daha dur yeni transfer oldun hemen negatif düşünme, yasaklıyorum olumsuz düşünmeni olucak inşallah, bak ne güzel 5.gune gelmiş embriyolar ve transfer edilecek kadar güzel embriyolarin. Daha ne olsun
Hamdolsun canım. Inşaallah hepimizin pozitif olsun insaalllahhhh

Amh.dusukluguyle ugrasan benim canim..0.5 idi en son...ama 0.5 iken 6 yumurta görülüyordu..Su an 4 yumurta görülüyor gene dustu sanirim

Tek embriyo canım 3. Gün donduruldu

Kızlar bugün doktorum aradi 31 yumurtadan 19'u kaliteli çıkmış ama bunların 13'ü döllenmiş. Şimdilik iyi gittiğimizi söyledi pazartesi 3.güne ulaşanlar icin tekrar bilgi verecekler çarşamba da 5.güne ulaşan son sayıyı bildireceklermiş.

Evet benimde dusuk. Ilk olcumde 0.22ydi yanlis oldugunu dusunup tekrarladilar 1.76 cikti. Simdi gttigim doktor ikisinin ortasinda bi degerdesin muaneye gore dedi. 2 ay vitamin takviyeleri oldum. Her iki tarafta 3er 4er yumurtan var su an dedi, az once ciktim muaneden. Menegon75 kullaniyorum gunluk 300 luk. 2 gundur cetrotide eklendi.

Her ay birer tane nasi eksiliyo ki anlamadim. Bende tedaviye baslayalim dedigi gun daha cok sayiyoduk simdi 3er 4er var dedi her iki tarafta. Yani cogalmamis sanki ztn baslangicta 7 yumurtam vardi. Insallah kalitesi bari artmistir. Yumurta toplama gunu belli olur hersey

Az once ciktim muaneden o kadar igne ilac var kasiklarimda bisi hissetmiorum gecen sefer opu yakin dediginden beri aklimdaydi. Sordum bugun hic tedavide hissetmiorum kendimi gidip geliomusum gb hic kipirti yok dedim. Sana cok hormon yuklemedik tup bebekte asil amacimiz cok hormon yuklemeden tedaviye cevap vermesi dedi. Sende cok guzel su an gelisimin hic dusunme guzel bisi dedi. Rahatladim. 3 ay klomen tedavisi olmustum o zmn kasiklarim fenaydi. Belkide vucutta alisti artik

Ben de anlamadım ki iste yarınki trdavimde de 6 toplandi ama 1 tanesi bana kalmisti...simdi 2 3 var gene 1 tane kalırsa çokta fark olmayacak

Ben de anlamadım ki iste yarınki trdavimde de 6 toplandi ama 1 tanesi bana kalmisti...simdi 2 3 var gene 1 tane kalırsa çokta fark olmayacak
Benim de amh düşük.. bugün başladım ilaçlara, bakalım kaç tane toplanacak, az yumurta olunca stresi farklı oluyor.. 6-7 çıkar demişti doktor geçen reglimde..

Hayirlisi bakalim, girdik bi yola Rabbim guzelnsonuclandirsin insallah

Kizlar Climara fort kullanip hic adetten once lekelenme vs. yasayan oldu mu? Dun basladim, bugun lekelenme var, daha birkac gunu var adetimin, boyle olmasi normal mi acaba? Protokole baslamisken erken adet olunca ne yapiliyor, erteleniyor mu?

Amh.dusukluguyle ugrasan benim canim..0.5 idi en son...ama 0.5 iken 6 yumurta görülüyordu..Su an 4 yumurta görülüyor gene dustu sanirim

Benimde amh 6 yumurta sayım 5 i geçmedi ilk tedavide de 4 tü zamana karşı bir telaşta oluyor
Rastlantı eseri amh'i düşük kadınlar grubu olmuş resmen. Bende de doktor 3 sayiyor. 4 5 tane yumurtaya razı geliyorum, inşallah çıkar diye dua ediyorum kızlar. Yaşım 27benim, bende ki zaman baskısı çok yoğun. Doktorda fazla oyalama deyip duruyor, zaten tabloda ortada

Hayırlısı olsun canım bende 3 aydır takviye kullanıyorum. Allah gönlümüze göre versin. Umarım çıkan yumurtaların hepsi kaliteli olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…