Allah nasip ederse yarın öğleden sonra benimde transferim var :)Canım nasılsın ne alemdesin
Yarın transferim var benimdeCanim benim cok teşekkür ederimiste bakalim başladık gene hayirlisi olsn sen ne alemdesin Canim
sağlıkla gelsin sana bebeğin inşallahAllah nasip ederse yarın öğleden sonra benimde transferim var :)
Amin inşallah canım Rabbim hepimizin kucağını doldursunsağlıkla gelsin sana bebeğin inşallah
Canım hayırlısı olsunHepinizin tedavisi hayrlarla sonuçlansın inşaallah canlar. Ben transfer oldum. Arkamdan gelin hepimiz pozitifleri görürürüz inşaallah
Maşallah ne çok yumurtan çıkmışMerhaba kızlar, ben opu 'dan geldim. İşlemim nerdeyse 1 saat sürdü. Çok fazla yumurta toplandığını ve bunlarin 31 tanesinin olgun yumurta olduğunu söylediler. Çok fazla ağrım var şuan opu dan sonra bi 3 saat yattım hastanede çıkmadanda ağrı kesici iğne yaptılar ve antibiyotik, ağrı kesici ve dostinex verdiler. Yarın da arayıp bilgi verecekler.
Hayırlısı olsun canımAllah nasip ederse yarın öğleden sonra benimde transferim var :)
Naptin bugun ne dediler :)Simdi yoldayım gidiyorum vakalim ne diyecekler
Masallah ne cok cikmisMerhaba kızlar, ben opu 'dan geldim. İşlemim nerdeyse 1 saat sürdü. Çok fazla yumurta toplandığını ve bunlarin 31 tanesinin olgun yumurta olduğunu söylediler. Çok fazla ağrım var şuan opu dan sonra bi 3 saat yattım hastanede çıkmadanda ağrı kesici iğne yaptılar ve antibiyotik, ağrı kesici ve dostinex verdiler. Yarın da arayıp bilgi verecekler.
Inşallah canımMasallah ne cok cikmisinsallah yarinda guzel haberler gelir
Inşallah canım ağrım çok fazla maalesef inşallah bir iki güne toparlarimMaşallah ne çok yumurtan çıkmışgüzel güzel dollenip embriyo olurlar inşallah canim çok yumurta olduğu için biraz ağrın olur tabii senin, geçmiş olsun
Hayırlısı olsun canımçift embriyo mu senin ve kaçıncı gün embriyosu
Sağol canım. 5 gün çift transfer. Ayın 13unde test günüm nasipse. Ama olmamış gibi hissediyorum nedense. Rabbimden hayrlisi inşaallahCanım hayırlısı olsunkaç tane kaçıncı gün embriyosu transferi yaptılar sana ve test günün ne zaman
Oyle dusunme guzel dusun, bak yarilamissin bile az kalmisSağol canım. 5 gün çift transfer. Ayın 13unde test günüm nasipse. Ama olmamış gibi hissediyorum nedense. Rabbimden hayrlisi inşaallah
Canimm cok sevindim..insallah guzel haberlerle gelSağol canım. 5 gün çift transfer. Ayın 13unde test günüm nasipse. Ama olmamış gibi hissediyorum nedense. Rabbimden hayrlisi inşaallah
Ayy canim yaa insallah bu kez guzel sonuclananacakYarın transferim var benimde
Canimm cok sevindim..insallah guzel haberlerle gel
Inşaallah kızlar hepimiz pozifleri görürürüz Rabbimin izniyleOyle dusunme guzel dusun, bak yarilamissin bile az kalmis
Canim en iyisi takmamak 1 yumurta 1 sperm yetiyor biliyorsun 1 tane olsun sana can olsun. Ne kadar pozitif olursan senin için o kadar iyi. Rabbim nasip etmişse olur inşaallahAmannnn kizlar düşünmemeye çalışıyorum artik...Ne umutlu ne de umutsuzum doktor söylüyor ben gidiyorum igne oluyorum iste...
3 ay önce 6 yumurta vardi 2 ay önce 5..gecen ay 4 idi..neyse bu ay da 4 idi basladik...demek ki azalma var ve artmayacak dedi Aygül hoca...Neyse bugun ilk kontrol vardi o 4 taneden 2 tanesi büyüyor 1 tanesi de geriden geliyor yani en fazla 3 yumurta olacak...onlar da dollenip te 5.gune giderlerse ya da giden olursa.. transfer olacak ta tutacak ta ne bileyim bir tuhafım iste
Hop daha dur yeni transfer oldun hemen negatif düşünme, yasaklıyorum olumsuz düşünmeniSağol canım. 5 gün çift transfer. Ayın 13unde test günüm nasipse. Ama olmamış gibi hissediyorum nedense. Rabbimden hayrlisi inşaallah
Canım rahat olmaya çalış, stres oldukça daha çok etkileniyoruz. Elinden geleni yapıyorsun artık gerisi takdiri İlahiAmannnn kizlar düşünmemeye çalışıyorum artik...Ne umutlu ne de umutsuzum doktor söylüyor ben gidiyorum igne oluyorum iste...
3 ay önce 6 yumurta vardi 2 ay önce 5..gecen ay 4 idi..neyse bu ay da 4 idi basladik...demek ki azalma var ve artmayacak dedi Aygül hoca...Neyse bugun ilk kontrol vardi o 4 taneden 2 tanesi büyüyor 1 tanesi de geriden geliyor yani en fazla 3 yumurta olacak...onlar da dollenip te 5.gune giderlerse ya da giden olursa.. transfer olacak ta tutacak ta ne bileyim bir tuhafım iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?