ocak ve subat aylarinda kimler asilama ve tup bebek deneyecek?

ACİLLL!!!!!! slm kızlar yarın doktora gitcem,ama iğnelerden galiba çok kötü kasıklarımda ağrım var,afedersiniz alt tarafım çıkcakmış gibi vuruyo.sanki zonkluyo,napam lazım bana bi cevap verin acilllllllllllll!!!!!!!!

Canım yazdıkların için çok saol ben daha bugün okuyabildim.
Aşılamam biraz zor oldu ama yaptırıcak olan arkadaşlar hiç düşünmeyin o günü ben kafaya çok taktım acıyacak mı acaba diye.Sonuç olarak çok kastım kendimi ve daha çok acımasına neden oldum.Bi sorunda tüplerim aşırı darmış dr. çok zorlandı ama kalktıgımda hiç acı yoktu.Yani sadece işlem yapılırken kuvvetli bi adet sancısı oluyo okadar.ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.Herşeyin başı moral yerimseniben

canim catlama olmus demektir bu!!korkma!!!!!

merhaba kızlar ben de açık ameliyat olucam kistlerim alınacak

çok ağrım var bu nedenle uzun süre giremedim nete

Rabbim hepinizin yardımcısı olsun bebişlerimize kavuştursun

canim insallah ameliyet sonrasi iylesir iylesmez bebisin olur!!!!!

merhaba kızlar ben de açık ameliyat olucam kistlerim alınacak

çok ağrım var bu nedenle uzun süre giremedim nete

Rabbim hepinizin yardımcısı olsun bebişlerimize kavuştursun

canim insallah ameliyet sonrasi iylesir iylesmez bebisin olur!!!!!

kızlar bugün ilk aşılamamı oldum. heyecanlıyım. aslında tutmayacak biliyorum ama yinede heyecan var işte. bir an önce tüp bebek raporu almak için baladık 3 aşılama şartına. yinede dua ediyorum umarım tutar
allah hepimizi bebiş sahibi yapar inşallah hemde çifter çifteryerimseniben

akdascim hayirli olsun umudunu sakin yitirme ben asilamayla hamile kalmistim ama dusuk yaptim seninde olur belki!!!

akdascim hayirli olsun umudunu sakin yitirme ben asilamayla hamile kalmistim ama dusuk yaptim seninde olur belki!!!

sağol canım tek dileğim isteyen herhes bir an önce bebişne kavuşsun ne diyelim hayırlısı

ALLAH herkeze sağlıklı bebişler versin.Kızlar güneş doğarken edilen duaları ALLAH geri çevirmezmiş.Biz günün her saati dua ediyoruz tabi ALLAH herkesin duasını kabul eder inşallah

akdaş cım umudunu yitirme biz elimizden geleni yapalım gerisini allaha bırakalım bende cuma günü yaptırdım 2. aşılamamı işallah tutunur bebişlerimiz!

sağol canım umarım tutar hepimizin. sizde problem neydi canım

Merhaba canım ,
ZİNCO ilacın adı , eczaneden çinko hapı diyede alabiliyorsunuz. Kapsül halinde Benim eşimin ilk ölçmleride 17milyondu, 1 ay ZİNCO ve Keçiboynuzu Pekmezi kullandı aşılama günü 50 milyon çıktı sayım.
Ama maalesef benim aşılamam tutmadı. Çünkü bundan 1,5 sene önce Mantar rahatsızlığım vardı. Ureoplasma (yeni bebek oluşmasını engelleyen olursada düşren bir mantar cinsi) tedavi olmuştum şikayetimde yoktu ama aşılamadan sonra korkunç ağrılarım oldu ve mantar döküntüleri 1 hafta boyunca devam etti ve bebek tutmadı işte. Şimdi tekrardan mantar tedavisine başlıyorum. Yani birkaçay ara vermek zorundayım Kısmet

Geçmiş olsun.İnşallah bi dahaki denemen pozitif sonuçlanır.

selam kader arkadaşları bende sıtart verdim çarşamba aşılama yapılıyor dualarınızı eksik etmeyişin ne olur.............

cnm bende polikistik over var onun dışında bi problem yok (hsg de hormon tahlillerinde ve sperm tahlilinde) yaşım 23 erken başladığım için biraz daha şanslıyım galiba hayırlısı artık
bende de polikistik over var canım.herhangi bi ilaç kullanıyomusun..

Kızlar sadece 3 tane yumurtam geliştiği için micro iptal edildi. Aşılama yapılacak. Aşılamalarda günde 2-3 doz ile bile bu kadar yumurtam oluyordu. Bu sefer günde 5 doz ile başlayıp günde 6'ya çıktı doktor ama yine sadece 3 yumurta gelişmiş. Bu bizim ilk micro denememizdi. Ya bundan sonraki micro denemelerimizde de yumurtalarım gelişmezse... :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…