selam canım, hemen üzülme olurmu belki şılamnda tutacak.. bundada bir hayır vardır elbet..Kızlar sadece 3 tane yumurtam geliştiği için micro iptal edildi. Aşılama yapılacak. Aşılamalarda günde 2-3 doz ile bile bu kadar yumurtam oluyordu. Bu sefer günde 5 doz ile başlayıp günde 6'ya çıktı doktor ama yine sadece 3 yumurta gelişmiş. Bu bizim ilk micro denememizdi. Ya bundan sonraki micro denemelerimizde de yumurtalarım gelişmezse... :1no2:
bende tüp bebeğe geçeceğim yakında benimde en çok korktuğum konu bu yumurtalarım az olursa toplama aşamasında nasıl oluyor felan... ben aşılamalarımda küçük dozlar kullandığım için 1 yada 2 yumurtam oluyordu hep en son aşılamamda tek yumurtaydı pco olduğu için dozu düşük tutmuştu dr. şimdi tüp bebekde ne kadar yumurtam olacak diye düşünmeden edemiyorum gerçekten..fisfisfis kilo durumun nasıl canım bilemiyorum ama kiloda fazla yumurta oluşmasını birazcıkda olsa etkiliyor bende 7-8 kilo fazlalık var dr. bir kaç kilo vermen bile çok işimize yarar demişti 2,5 ayda 5 kilo verdim devam ediyorum..
inşallah en kısa zamanda hepimiz bebeklerimize kavuşuruz..