• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ocak ve subat aylarinda kimler asilama ve tup bebek deneyecek?

Kızlar sadece 3 tane yumurtam geliştiği için micro iptal edildi. Aşılama yapılacak. Aşılamalarda günde 2-3 doz ile bile bu kadar yumurtam oluyordu. Bu sefer günde 5 doz ile başlayıp günde 6'ya çıktı doktor ama yine sadece 3 yumurta gelişmiş. Bu bizim ilk micro denememizdi. Ya bundan sonraki micro denemelerimizde de yumurtalarım gelişmezse... :1no2:
selam canım, hemen üzülme olurmu belki şılamnda tutacak.. bundada bir hayır vardır elbet..
bende tüp bebeğe geçeceğim yakında benimde en çok korktuğum konu bu yumurtalarım az olursa toplama aşamasında nasıl oluyor felan... ben aşılamalarımda küçük dozlar kullandığım için 1 yada 2 yumurtam oluyordu hep en son aşılamamda tek yumurtaydı pco olduğu için dozu düşük tutmuştu dr. şimdi tüp bebekde ne kadar yumurtam olacak diye düşünmeden edemiyorum gerçekten..fisfisfis kilo durumun nasıl canım bilemiyorum ama kiloda fazla yumurta oluşmasını birazcıkda olsa etkiliyor bende 7-8 kilo fazlalık var dr. bir kaç kilo vermen bile çok işimize yarar demişti 2,5 ayda 5 kilo verdim devam ediyorum..
inşallah en kısa zamanda hepimiz bebeklerimize kavuşuruz..:emir_bebek:

Merhaba arkadaslar,

Bu yola cikmis butun insanlarin Allah yardimcisi olsun.:teselli:

Bana da dun transfer yapildi.
simdi sabirsizlikla sonucu bekliyorum ama bu arada bugunlerde neler yememeliyim yada nelere dikkat etmeliyim tecrubeli arkadaslarin tavsiyelerine ihtiyacim var yazarlarsa cok sevinirim.:dance:

canım bende bunları bir tüp bebk dr sitesinde buldum inş yardım cı olur
Sigara ve günde birden fazla alkollü içki, aşırı çay ve kahve tüketimi, gebelik şansınızı azaltır
Aşırı egzersiz ve spordan kaçınmalısınız.

Aşırı ağır eşyaları taşımaktan, kaldırmaktan veya itmekten kaçınmalısınız.

Gebelik testi sonucunuzu alıncaya kadar cinsel ilişkide bulunmayınız.

Hassas ve sağlıklı bir diyet uygulamalısınız, pastörize olmayan süt ve peynir ürünlerinden kaçınmalısınız.

Kesin gerekmedikçe herhangi bir ilaç almayınız, doktorunuza danışmadan ilaç kullanmayınız.

Nefes almada zorluk, karında şişkinlik, bulantı, kusma gibi yakınmalarınız olursa merkezinize haber veriniz.

Vajinal kanamanız olsa bile ilaçlarınızı kesmeyiniz ve gebelik testini mutlaka yaptırınız.

Kızlar sadece 3 tane yumurtam geliştiği için micro iptal edildi. Aşılama yapılacak. Aşılamalarda günde 2-3 doz ile bile bu kadar yumurtam oluyordu. Bu sefer günde 5 doz ile başlayıp günde 6'ya çıktı doktor ama yine sadece 3 yumurta gelişmiş. Bu bizim ilk micro denememizdi. Ya bundan sonraki micro denemelerimizde de yumurtalarım gelişmezse... :1no2:

haydaaa niyeki canım ya az olunca yapmıyolarmı, yoksa yumurtaların kalitesimi iyi değildi de yapmadılar çünkü bi tanesi bile yetiyo diye biliyorum, e benim üçten fazla yumurtam olacağını hiç sanmıyorumki ben, bak şimdi düşünecek bişey daha çıktı iyimi yavvv, neyse canım hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim, bunda da vardır bi hayır, inşallah aşılamada tutarda hiç gerek kalmaz microya tüpe falan a.s.

Merhaba arkadaslar,

Bu yola cikmis butun insanlarin Allah yardimcisi olsun.:teselli:

Bana da dun transfer yapildi.
simdi sabirsizlikla sonucu bekliyorum ama bu arada bugunlerde neler yememeliyim yada nelere dikkat etmeliyim tecrubeli arkadaslarin tavsiyelerine ihtiyacim var yazarlarsa cok sevinirim.:dance:

CANIM BİDE SAKIN KABIZ YAPACAK ŞEYLER YEME,BOL BOL SIVI GIDALAR TÜKET,BEN HAFTAYA YAPTIRCAMDA BANADA ÖLE DEDİLER
ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN HAYIRLI HABERİNİ BEKLİYORUZ...:nazar:

Bugün e-posta ile danıştığım tüp bebek merkezinde çalışan bir profesörden şöyle bir yanıt geldi: "Her bayanın yumurtalıklarının belirli bir cevabı vardır. En yüksek dozda bile sizin üretebileceğiniz yumurta sayısı bellidir. Doz arttırılınca yumurta sayısının da artacağını beklememek lazımdır. Anlaşılan o ki sizin üretiminiz 2-4 arasında yumurta sayısı ile olacaktır. Aşılama ile sonuç alamaz iseniz ve tüp bebek tedavisine dönülürse, bu sefer 3 yumurta bile gelişiyor olsa işlem yaptırın. Sizin yapabileceğiniz kilo vermeye çalışmak olabilir. Kilo verebilirseniz yumurta sayınız biraz daha iyi olabilir. İğneleri sabah ve akşama bölmekle aynı anda yapmak arasında bir fark yoktur"
Yani bu demek oluyor ki bir sonraki denemede de yine en çok 3-4 yumurtam olacak senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Sizinle de paylaşmak istedim.

Bugün e-posta ile danıştığım tüp bebek merkezinde çalışan bir profesörden şöyle bir yanıt geldi: "Her bayanın yumurtalıklarının belirli bir cevabı vardır. En yüksek dozda bile sizin üretebileceğiniz yumurta sayısı bellidir. Doz arttırılınca yumurta sayısının da artacağını beklememek lazımdır. Anlaşılan o ki sizin üretiminiz 2-4 arasında yumurta sayısı ile olacaktır. Aşılama ile sonuç alamaz iseniz ve tüp bebek tedavisine dönülürse, bu sefer 3 yumurta bile gelişiyor olsa işlem yaptırın. Sizin yapabileceğiniz kilo vermeye çalışmak olabilir. Kilo verebilirseniz yumurta sayınız biraz daha iyi olabilir. İğneleri sabah ve akşama bölmekle aynı anda yapmak arasında bir fark yoktur"
Yani bu demek oluyor ki bir sonraki denemede de yine en çok 3-4 yumurtam olacak senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

ama üçte olsa yaptırın demiş işte, üç olması olmayacağı anlamına gelmiyo demekki bu güzel haber niye üzülüyosun, yani ben okadar araştırdım ettim hiç yumurta sayısına göre işlem yapılmadığını duymadım kaliteli olsunda bitane olsun, kaç yaşındasın bilmiyorum ama 40 yaşında tüp yaptıranlar var ve 40 yaşında bi insandan zaten bol yumurta rezervi beklenemezki, sen bence hiç boşuna canını sıkma mümkünse doktor değiştir canım benim üzülme yavv

bonadea canım, bak dr. söylemiş 3 yumurta olsa bile tüp bebek yapılabilir bu formu araştır çünki ben 3 yada4 hatırlamıyorum yumurtası oluşan bir arkadaşa sadece bir tane kaliteli yumurta koymuşlar ve hamile sanırım başlıkta tek yumurtayla hamileyim gibi bişeydi bir bak istersen... dr. benim dediğim gibi kilo verilmesi gerektiğini söylemiş bende inş dr . gittiğimde kilo vermemin faydasını görürüm..

slm kızlar,bugün yumurtalarım toplandı çok zor bişeymiş yaw o...
6 yumurta topladılar,pazartesi transper yapcaklar.2 gün sonrada belli olcak.benim için bol dua edin,allahım kimseyi boynu bükük bırakmasın

6 yumurta topladılar,pazartesi transper yapcaklar.12 gün sonrada belli olcak.benim için bol dua edin,allahım kimseyi boynu bükük bırakmasın

canım üzülme benimde 6 tane toplandı bugün,ya hiç yumurtan olmasaydı,öle olanlarda var biliyosun,sıkma canını:teselli::teselli:

6 yumurta topladılar,pazartesi transper yapcaklar.12 gün sonrada belli olcak.benim için bol dua edin,allahım kimseyi boynu bükük bırakmasın

merhaba canım tedavin hayırlı olsun benimde pazartesi yumurtalarım toplanacak
senin aneztezi altında olmadımı yumurta toplama işlemi :uhm:
allah yüzümüzü güldürsün canım :1rolleyes:yarrabim sen kimsiyi:emir_bebek:evlatsız bırakma

Öncelikle geçmiş olsun ve tedavin de hayırlı olsun canım. Dilerim 6 yumurtanın 6'sı da döllenir. Gelişmelerden bizleri de haberdar et. Dualarımız seninle.

6 yumurta topladılar,pazartesi transper yapcaklar.2 gün sonrada belli olcak.benim için bol dua edin,allahım kimseyi boynu bükük bırakmasın

hayırlı olsun kaysek allah emeklerini boşa çıkarmasın.Çifter çifter bebişlerin olsuuunnnn...........

merhaba canım tedavin hayırlı olsun benimde pazartesi yumurtalarım toplanacak
senin aneztezi altında olmadımı yumurta toplama işlemi :uhm:
allah yüzümüzü güldürsün canım :1rolleyes:yarrabim sen kimsiyi:emir_bebek:evlatsız bırakma

canım aneztesi yaptılar ama bende anlamadım,acaba tam uyuşmadımıki!!!!

merhaba arkadaşlar benmide 16 ocakta transferim gerçekleşti.Benim için dua edin. 28 ocakta belli oluyor. Arkadaşlar bugün merkezden aradılar.3 embriyom varmış dondurtmadım. Sonrada pişman oldum. Dondurtsamıydım?

Back
X