Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım merak etme aşılama can yakmıyor..normal muayene olur gibi hazırlanıyorsun eşinden alınan ve yıkanan en iyi spermler yumurtaya en yakın yere bir kanül enjektör yardımıya bırakılıyor 20 dk dinlendiriyorlar seni sonra evine gidersin.. sen 2-3 gün kendine dikkat etki kolay tutunsun sonrasında her işini ağır olmadan yapabilirsin.. ben ayağa kalkınca akarmı diye sormuştum ilk sefer biz rahim girişini açıyoruz öyle bırakıyoruz aleti çıkarınca girişte kapanıyor akmaz merak etme sadece tutması için 2-3 fazla iş yapmadan dinlen dedi.. bu illaki yatarak değil bir kaç gün iş yapmazsın olur biter...
aşılamanda bol şanslar.. Allah yardımcın olsun..
ACİLLL!!!!!! slm kızlar yarın doktora gitcem,ama iğnelerden galiba çok kötü kasıklarımda ağrım var,afedersiniz alt tarafım çıkcakmış gibi vuruyo.sanki zonkluyo,napam lazım bana bi cevap verin acilllllllllllll!!!!!!!![/QUOTE
çatlatma iğnesimi kasıklarını ağrıttı canım
ACİLLL!!!!!! slm kızlar yarın doktora gitcem,ama iğnelerden galiba çok kötü kasıklarımda ağrım var,afedersiniz alt tarafım çıkcakmış gibi vuruyo.sanki zonkluyo,napam lazım bana bi cevap verin acilllllllllllll!!!!!!!!
merhaba kızlar ben de açık ameliyat olucam kistlerim alınacak
çok ağrım var bu nedenle uzun süre giremedim nete
Rabbim hepinizin yardımcısı olsun bebişlerimize kavuştursun
merhaba kızlar ben de açık ameliyat olucam kistlerim alınacak
çok ağrım var bu nedenle uzun süre giremedim nete
Rabbim hepinizin yardımcısı olsun bebişlerimize kavuştursun
akdascim hayirli olsun umudunu sakin yitirme ben asilamayla hamile kalmistim ama dusuk yaptim seninde olur belki!!!
akdaş cım umudunu yitirme biz elimizden geleni yapalım gerisini allaha bırakalım bende cuma günü yaptırdım 2. aşılamamı işallah tutunur bebişlerimiz!
Akdaşcım hayırlı olsun canım sende inşallah hamileyiiiiiim diye bağırırsın 2 hafta sonra...
CANIM KÜRÜ KEÇİBONUZU KÜRÜ VERİOM TABİ PEKMEZDE 1 2 HAFTADIR.. AMA ÇİNKO HAP ADI VERİRSEN SEVİNİRİM EŞİMİN SPERM SAYISI AZ.. HAFTA BUGUN AŞILAMA İÇİN İLAÇLARA BAŞLAYACAGIM İNŞALLAH.. 17 MİLYON SPERM SAYISI 32 İLERİ HAREKETLİ 24 YERİNDE 38 HAREKETSİZZZZZ
CANIM BENİM İNŞALLAH SENDEN NE HABERRR?yerimseniben
Merhaba canım ,
ZİNCO ilacın adı , eczaneden çinko hapı diyede alabiliyorsunuz. Kapsül halinde Benim eşimin ilk ölçmleride 17milyondu, 1 ay ZİNCO ve Keçiboynuzu Pekmezi kullandı aşılama günü 50 milyon çıktı sayım.
Ama maalesef benim aşılamam tutmadı. Çünkü bundan 1,5 sene önce Mantar rahatsızlığım vardı. Ureoplasma (yeni bebek oluşmasını engelleyen olursada düşren bir mantar cinsi) tedavi olmuştum şikayetimde yoktu ama aşılamadan sonra korkunç ağrılarım oldu ve mantar döküntüleri 1 hafta boyunca devam etti ve bebek tutmadı işte. Şimdi tekrardan mantar tedavisine başlıyorum. Yani birkaçay ara vermek zorundayımKısmet
bende de polikistik over var canım.herhangi bi ilaç kullanıyomusun..cnm bende polikistik over var onun dışında bi problem yok (hsg de hormon tahlillerinde ve sperm tahlilinde) yaşım 23 erken başladığım için biraz daha şanslıyım galiba hayırlısı artık