• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ocak ve subat aylarinda kimler asilama ve tup bebek deneyecek?

arkadaşlar az önce hastaneden aradılar pazartesi transfer yapcaklar,6 yumurta alınmışdı 4 tanesi sağlıklıymış.bununda ya 2 yada 3 nü transfer yapacaklarını sölediler.bu durumda olan hamile olma şansım sizce nasıl.duyduğunuz ,bildiğiniz varmı.moralim çok düştü yaaa

canım aneztesi yaptılar ama bende anlamadım,acaba tam uyuşmadımıki!!!!

canım inşallah bebişlerin sana tutunur
benimde pazartesi yumurtalar toplanıyor allah yardımcımız olsun allah hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın amin

merhaba arkadaşlar benmide 16 ocakta transferim gerçekleşti.Benim için dua edin. 28 ocakta belli oluyor. Arkadaşlar bugün merkezden aradılar.3 embriyom varmış dondurtmadım. Sonrada pişman oldum. Dondurtsamıydım?

hayırlı osun inşallah tutunurlar annelerine a.s.

allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar.:emir_bebek::emir_bebek:
inşallah emeklerimizi boşa çıkarmasın.
dilda, kederli, kaysek70 inşallah güzel haberlerde buluşmak dileğiyle.:1hug:
bende bekliyorum.25 ocak test günüm.benim içinde dua edin lütfen.
allaha emanet oluna.s.

kızlar bana dua edin pazartesi yumurtalarım toplanıyor çok heyecanlıyım dualarınıza ihtiyacım var

merhaba arkadaşlar benmide 16 ocakta transferim gerçekleşti.Benim için dua edin. 28 ocakta belli oluyor. Arkadaşlar bugün merkezden aradılar.3 embriyom varmış dondurtmadım. Sonrada pişman oldum. Dondurtsamıydım?

İnşallah tutar hayırlısıyla negüzel az zamanın kalmış güzel haberler alırsın inşallahta gerek kalmaz dondursamıydım diye düşünmene

arkadaşlar az önce hastaneden aradılar pazartesi transfer yapcaklar,6 yumurta alınmışdı 4 tanesi sağlıklıymış.bununda ya 2 yada 3 nü transfer yapacaklarını sölediler.bu durumda olan hamile olma şansım sizce nasıl.duyduğunuz ,bildiğiniz varmı.moralim çok düştü yaaa

canım inşallah tutar hayırlısıyla, burda okuduklarımdan anladığım kadarıyla zaten 2 yada 3 tane transfer ediyolar yumurta fazla da olsa, o yüzden moral bozacak bişey yok moralini yüksek tut

Bu arada bende Lucrinin 8.sini yaptım bugün ve adetimin ikinci günü bugün doktora gittim puregonla, marional iğnesi verdi, üç günde onları yapıcam, günde üç iğne delik deşik olduk yav, göbeğimde iğne yapacak yer kalmadı bu neymiş böyle :) salı günü yine doktorda kontroldeyim, neyse Allah başka dertler vermesinde iğne bişey değil napalım, Allah bu uğraşlarımızın sonucunda mutluluk verir inşallah.

Dildacığım. Dualarım seninle canım. İnşallah bebişlerin seni hiç bırakmayacaklar. Dondurulmuş embriyo transferinde şans biraz daha düşüyor. Ben olsam da dondurtmazdım sanırım.

Canım moralini bozmanı gerektirecek hiçbirşey yok ki. Aksine, 4 sağlıklı embriyon var diye sevinmelisin bence. Zira 6'si da döllenmiş bile olsa, sonuçta transfer edilecek yumurta sayısı 2 veya 3 zaten. Senin durum gayet normal yani. Ayrıca sadece tek yumurta transfer edilerek hamiş kalan arkadaşlar var.

Bu arada bende Lucrinin 8.sini yaptım bugün ve adetimin ikinci günü bugün doktora gittim puregonla, marional iğnesi verdi, üç günde onları yapıcam, günde üç iğne delik deşik olduk yav, göbeğimde iğne yapacak yer kalmadı bu neymiş böyle :) salı günü yine doktorda kontroldeyim, neyse Allah başka dertler vermesinde iğne bişey değil napalım, Allah bu uğraşlarımızın sonucunda mutluluk verir inşallah.

Napalım bebişler için herşey gelsinler bizde onları ısırrıs her iğne için ;))
İnşallah gelişmeler olumlu olur.Kolay gelsin.

Canım moralini bozmanı gerektirecek hiçbirşey yok ki. Aksine, 4 sağlıklı embriyon var diye sevinmelisin bence. Zira 6'si da döllenmiş bile olsa, sonuçta transfer edilecek yumurta sayısı 2 veya 3 zaten. Senin durum gayet normal yani. Ayrıca sadece tek yumurta transfer edilerek hamiş kalan arkadaşlar var.

buna sevindim,yinede dua edin

ne biliyim milletin 12 15 arası topluyolar yumurtayı,acaba dedim,yinede allah verecek,biz tedbirimizi alıyoz,kalçam iğnelerden çok kötü oldu üstüne oturamıyom,birsürü haplar var.yinede allahım isyan etmiyorum,nolur bi bebek eli ayağı düzgününden önce sağlıklısından.hepimize yarabbi

ne biliyim milletin 12 15 arası topluyolar yumurtayı,acaba dedim,yinede allah verecek,biz tedbirimizi alıyoz,kalçam iğnelerden çok kötü oldu üstüne oturamıyom,birsürü haplar var.yinede allahım isyan etmiyorum,nolur bi bebek eli ayağı düzgününden önce sağlıklısından.hepimize yarabbi

insallah en yakin zamanda hamilelik haberini alirsin canim!!!!!

arkadaşlar desteğiniz için teşekkür ederim. Okula gitmiyorum. Rapor aldım. Ev çok sıkıcı. Dertlerimle başbaşayım. Dert demeyelim de kaygı diyelim. Benim bir kızım var. Allaha şükürler. Kardeşi olsun dedik tüp bebeğe kalkıştık. Ama devlet ilaç paralarına hiç yardım etmedi. Çocuğum var diye. Neyse bizim için hem tedavi, hem ilaçlar biraz ağır oldu. 2. bir tedaviyi kaldıramayız. Onun için tereddüte düştüm 3 embriyomu dondurtsamıydım diye. Ama geçti bunun pazarı.Allah hepimize hayırlısını versin.

Back
X