Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım aneztesi yaptılar ama bende anlamadım,acaba tam uyuşmadımıki!!!!
merhaba arkadaşlar benmide 16 ocakta transferim gerçekleşti.Benim için dua edin. 28 ocakta belli oluyor. Arkadaşlar bugün merkezden aradılar.3 embriyom varmış dondurtmadım. Sonrada pişman oldum. Dondurtsamıydım?
kızlar bana dua edin pazartesi yumurtalarım toplanıyor çok heyecanlıyım dualarınıza ihtiyacım var
merhaba arkadaşlar benmide 16 ocakta transferim gerçekleşti.Benim için dua edin. 28 ocakta belli oluyor. Arkadaşlar bugün merkezden aradılar.3 embriyom varmış dondurtmadım. Sonrada pişman oldum. Dondurtsamıydım?
kızlar bana dua edin pazartesi yumurtalarım toplanıyor çok heyecanlıyım dualarınıza ihtiyacım var
arkadaşlar az önce hastaneden aradılar pazartesi transfer yapcaklar,6 yumurta alınmışdı 4 tanesi sağlıklıymış.bununda ya 2 yada 3 nü transfer yapacaklarını sölediler.bu durumda olan hamile olma şansım sizce nasıl.duyduğunuz ,bildiğiniz varmı.moralim çok düştü yaaa
Canım moralini bozmanı gerektirecek hiçbirşey yok ki. Aksine, 4 sağlıklı embriyon var diye sevinmelisin bence. Zira 6'si da döllenmiş bile olsa, sonuçta transfer edilecek yumurta sayısı 2 veya 3 zaten. Senin durum gayet normal yani. Ayrıca sadece tek yumurta transfer edilerek hamiş kalan arkadaşlar var.arkadaşlar az önce hastaneden aradılar pazartesi transfer yapcaklar,6 yumurta alınmışdı 4 tanesi sağlıklıymış.bununda ya 2 yada 3 nü transfer yapacaklarını sölediler.bu durumda olan hamile olma şansım sizce nasıl.duyduğunuz ,bildiğiniz varmı.moralim çok düştü yaaa
Bu arada bende Lucrinin 8.sini yaptım bugün ve adetimin ikinci günü bugün doktora gittim puregonla, marional iğnesi verdi, üç günde onları yapıcam, günde üç iğne delik deşik olduk yav, göbeğimde iğne yapacak yer kalmadı bu neymiş böyle :) salı günü yine doktorda kontroldeyim, neyse Allah başka dertler vermesinde iğne bişey değil napalım, Allah bu uğraşlarımızın sonucunda mutluluk verir inşallah.
Canım moralini bozmanı gerektirecek hiçbirşey yok ki. Aksine, 4 sağlıklı embriyon var diye sevinmelisin bence. Zira 6'si da döllenmiş bile olsa, sonuçta transfer edilecek yumurta sayısı 2 veya 3 zaten. Senin durum gayet normal yani. Ayrıca sadece tek yumurta transfer edilerek hamiş kalan arkadaşlar var.
ne biliyim milletin 12 15 arası topluyolar yumurtayı,acaba dedim,yinede allah verecek,biz tedbirimizi alıyoz,kalçam iğnelerden çok kötü oldu üstüne oturamıyom,birsürü haplar var.yinede allahım isyan etmiyorum,nolur bi bebek eli ayağı düzgününden önce sağlıklısından.hepimize yarabbi