aslinda catlatma ignesi vurulduktan sonraki gunden sonra 14. gunu gecerse adet olabilirsin hani yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunuyorya..ama doktorlar asilamadan sonrakini sayiyor cunku catlatma ignesinden sonra iliskiye girilmiyor genelde hani esimizden sperm almak icin perhiz yaptiriyorlarya o yuzden!!!
yani benim sana demek istedigim canim..hic belli olmaz sen adet olucam sanirsin ama icinde bir can vardir o yuzden hamileymissin gibi gayet dikkat et kendine sonucu alana kadar!!!!bazen agrilar insani sasirtabiliyor!!mesela ben o zamanda calisiyordum isim yorucu ve agir ben agrilarim var adet olucam diye isyerinde hic dikkat etmedim kendime kasa falan kaldirdim agir kasalardi..Allahtan o zaman tutundu bebisim dusmedi yoksa kendimi hic affetmezdim !!!!
bisey degil canim ne demek..ben onumuzdeki cuma gidicem ona gore bisey soyleyecek doktor catlatma ignesi yap veya yapma diye!!!
Sen yine tedbiri elden bırakma canım ,ne var 1 ay tedavi süresince sabret ne olcak.Vakit geçircek başka şeyler bul kendine.Dr.lar ilk gün dikkat et diyorlar sadece ama sen yine de ağır kaldırma ve uzanmamaya çalış.İnşallah mutlu haberlerini alırız.
bisey degil canim ne demek..ben onumuzdeki cuma gidicem ona gore bisey soyleyecek doktor catlatma ignesi yap veya yapma diye!!!
çok saol canım aşılamadan önce rahim filmide çekiliyor dimi?İnşallah bu ay tutturursunuz da gerek kalmaz ama ben yine de anlatayım lülülülülülü.
Adetinin 2.günü doktora gidiyorsunuz ve yumurta geliştirici iğnelere başlıyorsunuz.(tabi önce ön görüşme yapmakta fayda var)
2 veya 3 günde bir vajinal ultrasonla yumurtaların gelişimi kontrol edilip ona göre doz ayarlanıyor. Yumurta(lar) 18mm'i bulunca (bu süreç kişiye göre değişmekle birlikte ortalama 12-15 gün sürüyor) eşin 3-4 günlük cinsel pehrizin ardından sperm veriyor. Labaratuvarda işleme tabi tutulan spermler bir katater yardımı ile rahme veriliyor. 12 gün sonra da sonuç alınıyor.
saol canım aşılamadan önce rahim filmide çekiliyor dimi?İnşallah bu ay tutturursunuz da gerek kalmaz ama ben yine de anlatayım lülülülülülü.
Adetinin 2.günü doktora gidiyorsunuz ve yumurta geliştirici iğnelere başlıyorsunuz.(tabi önce ön görüşme yapmakta fayda var)
2 veya 3 günde bir vajinal ultrasonla yumurtaların gelişimi kontrol edilip ona göre doz ayarlanıyor. Yumurta(lar) 18mm'i bulunca (bu süreç kişiye göre değişmekle birlikte ortalama 12-15 gün sürüyor) eşin 3-4 günlük cinsel pehrizin ardından sperm veriyor. Labaratuvarda işleme tabi tutulan spermler bir katater yardımı ile rahme veriliyor. 12 gün sonra da sonuç alınıyor.
Mehay canım inşallah bu seferde aşılaman tutar ve sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallah.Düşük gerçekten çok zor benimde psikolojim bozulmuştu ama çok şükür toparladım kendimi ve mücadeleye devammmmmm.RABBİM isteyen herkese nasip etsin
eylülcüm testin ne zaman olacak ? yarın mı?
akdaş canım salı test yaptırcam.sen yarınmı gideceksin?
BİLMİYORUM YAAA. BİR GÜN ÖNCE BİR GÜN SONRA FARK EDERMİ? SENİN ADET PERİYOD KAÇTI? BELİRTİLER VAR MI?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?