akdascim belkide yeniden hamisssindir senin sonucun ne zaman belli olacak!!!
canim benim dusukte kanamam tam 20 gun surdu ben 9. gunde bile hala dusuk yapiyordum cok kanamam oldu parcalar bitmeyecek sanmistim bir an ..hastaneye kaldiracaklardi neredeyse beni..sende nasil oldu kisami surdu kanama ?toplam kac gun surdu?
canim benim dusukte kanamam tam 20 gun surdu ben 9. gunde bile hala dusuk yapiyordum cok kanamam oldu parcalar bitmeyecek sanmistim bir an ..hastaneye kaldiracaklardi neredeyse beni..sende nasil oldu kisami surdu kanama ?toplam kac gun surdu?
hastanede kanama başlayana kadar 2 gün ilaç verdiler. benimle aynı gün yatan kadın ertesi gün çıktı. ben ilaca geç tepki verdim. 2. günün sonunda kanama başladı sonra durdu. 3. günü dinlen dediler. 4 gün ilaçlama ve 5. gün doğum gibi oldu. 13 haftalıktı benim.bütün olarak aldılar. sonra 10 gün kanama hafif olarak devam etti.
yok canim genelde asilamadan sonra 14. gun gecerse hamile sayiyorlar!!mesela benimde 28 gunde bir olur ama ilk asilamamda asilamadan sonraki 14. gunde benim daha 26. gun olmasina ragmen test istediler ve o gun adet olmustum!!!!ayyy ne cok aglamistim sonucu alinca..bir parkta oturup aglamistim herkes bana bakiyordu..ilk asilamamdi cok umutluydum yikilmistim!!!ahhhh ahhhh!!
senin çok şiddetli geçmiş.2 ay adet düzenim sapıtmıştı. sonra periyodum önceden 26 gündü şimdi 24 genelde. ve artık göğüs sızısı gibi belirtilerim olmuyo
canim keske tek ve saglikli bir bebis olsaymista dogurabilseymissin onu!!!peki o olayin ustunden ne kadar gecti sen hamile kalamadin??genelde herkes bir kere hamile kalan bir daha kalir pesinden falan diyorda bende bu ay belki olur demistim olmadi!!!!
canım benim yaaaaaa. yıkım çok kötü. insan kendini hazırlıyor sanıyor. mesela ben adet olucam biliyorum kendimi alıştırdım diyorum ama yinede çok üzülücem biliyorum.
ne zaman başlıyorsun tedaviye?
bende 40. gun adet olabildim bakalim bu ay hic beklemeden asilama yaptiricaz..adetim duzene girdimi onu da bilmiyorum valla doktorum ilk adette hemen yaniden baslayabilirsiniz dedi!!!benimde goguslerimde sizi olmadi bu ayki adetimde nedense!!!!
6 ay canım. benim eşim geçen sene varikosel ameliyatı oldu. olduktan hemen sonra 4. ayda hamile kaldım. biz de varikosel geçti sandık. 6 sonra belli oluyor ya. düşük olunca yeniden denemeye başladık önce eşim test yaptırdı. ama sonucu öğrenince şaşırdık varikosel geçmiş yalnız sperm sayısı düşüklüğü ve hareketsizlik geçmemişti. o sebebple aşılama denedik
o normal sanırım. düşük atlatalı ne kadar oldu canım bu senin ilk adetin mi?
evet canim hep oyle oluyor bende adet olucam kesin diyorum.bebek yok eminim diyorum ama sonucu almaya giderken acayip umut dolu oluyorum kostura kostura gidiyorum labaratuara ..zarfida zor aciyorum zaten derin bir nefesten sonra..aslinda hep umutluyuz bence kendimizi kandiriyoruz uzulmemek icin!!!canim ben ignelere basladim bugun 3. gunumdu ignelerde sanirim 4 subat asilama yapilir!!!
anladim canim kac senelik evlisiniz peki ve kac senedir bebek istiyorsunuz???
insallah bu ay hamilesindir canim Allah daha fazla bekletmesin bekledikce insanin umudu en aza iniyor!!!
canim ben ilk asilamamda tam asilamanin 13. gunu 2. asilamda 14. gunu adet oldum 3. asilamamda gunum gecmeden tast yapmistim yani tam 14. gun hamile cikmistim!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?