ocak ve subat aylarinda kimler asilama ve tup bebek deneyecek?

kizlar yarin asilama olucam 4 subatta yani...18 subatta sonucum belli olacak ne olur dua edin benim icin!!!!

mehay canım Allah yardımcın olsun...inşallah bu sefer herşey daha güzel olacak ve bebişin sana sımmmmsıkı tutunacak...

bugün transferin 6. günü offff kasıklarım agrıyo sanki adet olucakmışım gibi pozitif düşünmeye çalışıyorum inşallah yaa sonucu pozitif olan arkadaşlar nasıl belirtiler yaşadınız yaa beklemekten kafayı yicem

Azracığım Selam,
Ne diyosun sen duyduklarıma cok uzuldum. Ama ne diyeceksin sanırım en iyisi hayırlısı buymuş demek herhalde. Bir zaman gelecek ve biz de güleceğiz inşallah tatlım.
Biraz dinlen bari ve kendini fazla yıpratma emi, bak sonra yorulursan doğacak olan ikizlerine kim bakacak öyle değil mi? :)

Üstüse yaşadığın olumsuzlukların bir an önce bitmesini ve hani diyoruz ya "Allah zamanı gelince bize de bebeğimizi verecek" işte o zamanın hayırlısı ile çok çabuk geçmesini diliyorum.
Sevgiler

allahım inş,moralini bozma ben sana dedim normalde oluyomuş diye,sen yenide bugün bi tahlil yaptır.ok.moralini bozma:teselli:

Arkadaşlar Mehaba Herkese Ii Haftalar
Benim Içinde Umut Dolu Güzel Bir Hafta Bakalim Cumartesi
Aşilama Yaptirdim 15 Gün Sonra Belli Olur Dedi Olup Olmayacaği.
Rabbim Inş Nasip Eder.

Arkadaşlar Size Birşey Sorma Istiyorum
2 Gün Karin Bölgemde çok Ağri Oldu Acaba Yumurtlamadan Olabilirmi
???????????????????

....
Arkadaşlar Size Birşey Sorma Istiyorum
2 Gün Karin Bölgemde çok Ağri Oldu Acaba Yumurtlamadan Olabilirmi
???????????????????

Aşılaman hayırlı olsun canım. İnşallah pozitif sonuç alırsın.
Doktor progesteron takviyesi verdiyse ondan olabilir. Benim karın bölgemde şişkinlik ve dolayısıyla bir ağrı oluyordu. Progestanın böyle birşey yapabileceğini söylemişti doktorum.

Kızlar bugün 14.günüm ve hala adet olmadım. Önceki aşılamalarda progestan almadan en geç 10.günde adet olurdum. Progesteronun adeti bu kadar geciktirebieceğini bilmezdim. 12.gündeki kan testinde değer sıfır çıkmıştı ama hala adet olmayınca bir umut deyip yarın bir daha test yaptıracağım.

canım inşallah yarın güzel haberlerle döneriz benimde yarın tahlilim var 12. günde nasıl olurda değer (0) çıkar anlamadım benim transferimin 6. gününde sancılarım olmuştu gerçi halen devam etmekte dr a gittim sonra kan tahlilime baktılar ve beta hcg değerim 2.0 çıkmıştı inşallah yarın yükselmiştir değerim
allahım dualarımızı kabul etsin kimseyi evlatsız bırakmasın yarın güzel haberlerle dönmen dileği ile k i b :1hug:

bugünü saymazsam teste 3 günüm kaldı ne düşüneceğimi bilmiyorum sadece dua ediyorum hayırlısı olsun diye allahım bebişime tutunma gücü ver diye zaten yapabileceğim başka bişey varmı ki? YOK :sm_confused:
beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…