Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm,inanamiyorum,4 Senedir Bu Günü Bekliyodum,allahim Herkese Versin Yarabbim.tutmuş Bebeklerim:)
canım allah tamamına erdirsin,kucağınada alırsın biran önce inşallah.Darisı bizlerin başına...Dicek bişey bulamıyorum;İnşallah bizde içimizde bir canlı var diye bağırırız..
kaysek nasılsın canım sancıların geçtimi biraz
benim bugün daha çok sancım var bilmiyorum ama galiba benim sonucum negatif çıkacakmış gibi geliyor
kaysek senin sancıların her seferkinden farklımıydı yoksa adet sancısı gibimiydi benim öyle bide bacaklarımda çok ağrıyor çok korkuyorum olmazsa herhalde bu hayal kırıklığının altından zor kalkarım
allahım sen bizim dualarımızı kabul et yarrabim emeklerimizi boşa çıkarma amin
kaysek az önce bir ıslaklık hissetim tuvalete gidip peçeteyle kontrol ettim peçetemde çok az kan lekesi gördüm şimdi oturup hüngür hüngür ağlıyorum allahım bana nasip etmiyecek herhalde tahlil günüm gelmeden adet olacam biliyorum senağlama
tahlilim salı günü bu akşam akşam nerde yaptıracamki boşver sen beni düşünme ne yapalım olmayınca olmuyor işte ne kadar kendine dikkat edersende boş ben yataktan nerdeyse hiç çıkmadım allah verdikten sonra hiç bir şey engel değil
tahlilim salı günü bu akşam akşam nerde yaptıracamki boşver sen beni düşünme ne yapalım olmayınca olmuyor işte ne kadar kendine dikkat edersende boş ben yataktan nerdeyse hiç çıkmadım allah verdikten sonra hiç bir şey engel değil
akdaşcım çok saol canım inan psikolojim okadar kötüki olumsuz düşünmekten başka bişey yapamıyorumcanım bence de hemen olumsuz düşünme.testi yapmadan kondurma. inşallah adet olmazsın da hamiş olusun canım
canım az önce dr umu aradım bana kanamanın biraz geldiyse normal korkma dedi birazda olsa içim rahatladı ama aklıma yine olumsuz şeyler geliyor bu saaten sonra embriyolar yenimi tutnuyor diyorum kendi kendime acaba dr um bana moralmi verdi,neyse herşey allahtano kadar çok umutsuz konuşuyosun ki nerdeyse boşvermişin artık,sen inatla bunun üzerine gideceksin,ben 4 senedir tedavi görüyorum,aldığm kilolar pisikolojim,ailem yok yalnızım,ama hiç bırakmadım üzstüne üstüne gittim,sen tedbirini al,tevekkülünü allaha bırak.ha gayret bunda olmdıysa imkanın varsa diğerinde olur,şimdi tıpda tek ölüme çare bulamıyoyor canım,bak akşam akşam çok üzüldüm ya,:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
herkese merhaba bugün transferimin 5.günü 8 şubatta tahlilim var günler hiç geçmiyo sanki bu ikinci denemem ve bu sefer geçenkinden farklı geçiyo umarım bu tutunduklarına işarettir ne olur dualarınızda benide hatırlayın
canım seni gerçekten çok iyi anlıyorum benim de 5 şubatta tahlilim var ama benim pek umudum yok inşallah senin düşündüğün gibidir bebişlerin sana tutunmuştur bu sefer geçen seferkinden ne gibi farklı sancıların falan varmı benim sancılarım çok inşallah allah emeklerimizi boşa çıkarmaz canım allah hepimizin hayalerini gerçekleştirsin dualarımızı kabul etsin :1hug:herkese merhaba bugün transferimin 5.günü 8 şubatta tahlilim var günler hiç geçmiyo sanki bu ikinci denemem ve bu sefer geçenkinden farklı geçiyo umarım bu tutunduklarına işarettir ne olur dualarınızda benide hatırlayın
canım seni gerçekten çok iyi anlıyorum benim de 5 şubatta tahlilim var ama benim pek umudum yok inşallah senin düşündüğün gibidir bebişlerin sana tutunmuştur bu sefer geçen seferkinden ne gibi farklı sancıların falan varmı benim sancılarım çok inşallah allah emeklerimizi boşa çıkarmaz canım allah hepimizin hayalerini gerçekleştirsin dualarımızı kabul etsin :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?