merhaba arkadaşlar,
herkesin için herşeyin hayırlısı olsun. bende tüp bebek tedavisi görüyorum. (ilk denemem) benim transfer işlemim aralık ayında olacaktı fakat çok fazla yumurta oluşup büyüdüğünden ve ilaçlardan dolayı bende ohss diye bir hastalık oluştu, karnım su topladı 10 kilo aldım, kalp atışlarımda düzensizlikler oldu yani çok ağır geçti bu dönem, o yüzdende transfer işlemim 2 ay ertelendi.(bu arada embriyolarım donduruldu) yani bu ayın sonunda yapılacak transfer işlemim. inşallah herkes için hayırlısı olsun...
Kızlar geçmiş olsun.Allah bir daha bu üzüntüyü yaşatmasın hiç birimize.
Sanırım bi dahaki denememde benim yaşayacaklarımda pek farklı olmayacak.
Hepimiz için inşallah en hayırlısı tez zamanda olur.
canım saol ama neden öyle düşünüyorsun sakın öyle düşünme daha ortada hiç birşey yokken ne o öyle bak bende senin gibi düşünüyordum olmaz olmaz diye sonundada olmadı hatta dr umda farketti stres yaptığımı bana böyle stres yaparsan olumsuz düşünürsen olacağı varsada olmaz dedi
şimdi çok pişmanım keşke biraz daha rahat olsaydım biraz daha olumlu düşünebilseydim diyorum nasip kısmet işte herşeyde bir hayır vardır k i b :1hug:
Kızlar geçmiş olsun.Allah bir daha bu üzüntüyü yaşatmasın hiç birimize.
Sanırım bi dahaki denememde benim yaşayacaklarımda pek farklı olmayacak.
Hepimiz için inşallah en hayırlısı tez zamanda olur.
canım saol ama neden öyle düşünüyorsun sakın öyle düşünme daha ortada hiç birşey yokken ne o öyle bak bende senin gibi düşünüyordum olmaz olmaz diye sonundada olmadı hatta dr umda farketti stres yaptığımı bana böyle stres yaparsan olumsuz düşünürsen olacağı varsada olmaz dedi
şimdi çok pişmanım keşke biraz daha rahat olsaydım biraz daha olumlu düşünebilseydim diyorum nasip kısmet işte herşeyde bir hayır vardır k i b :1hug:
Hevesim kalmadı pek,moralimde sıfırın altındasenağlamasenağlama
herkese günaydınn
yaaaa kızlarrr ne bu olumsuzluk vallahii rabbim ne dediyse o olurrr tabiii ama
lütfen pozitif düşünelim
sevdamız olduğu müddetçe umudumuz bitmeyecekkk.
canım öyle deme ya benımde hiç umudum yok ama napalım umutsuzda olmuyokı vardır bı hayır dıyelım artık
Genel olarak bir umutsuzluk durumu var bende.Kaçıp gitmek istiyorum uzaklaraaa,depresyon belirtisi sanırım.tatlicadiarzu
Ya sevdamızda bitti gibiyse..Ben elimi eteğimi çekcem herşeyden sıkıldım..kafamçokkarıştı
Ya sevdamızda bitti gibiyse..Ben elimi eteğimi çekcem herşeyden sıkıldım..kafamçokkarıştı
ben varım arkadaşım yumurtalarım toplandı cumartesi transfer yapılacak benim için dua edin ne olur allah her isteyene versin
darkinlife kaç sene oldu evleneli neler denedin de bölyle ümitsizsin sorun ne bellimi
sana öle geliyordur bunalmışsındır bence sadecee ancak o sevdan hiç bitmezz
ben inanmıyorum biteceğinee
güçlü olmalıyız hepimizz rabbim sevdiği kullarına çektirir derler:)a.s.
ben varım arkadaşım yumurtalarım toplandı cumartesi transfer yapılacak benim için dua edin ne olur allah her isteyene versin
hayırlı olsun canım.ben varım arkadaşım yumurtalarım toplandı cumartesi transfer yapılacak benim için dua edin ne olur allah her isteyene versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?