ocak ve subat aylarinda kimler asilama ve tup bebek deneyecek?

merhaba arkadaşlar,
herkesin için herşeyin hayırlısı olsun. bende tüp bebek tedavisi görüyorum. (ilk denemem) benim transfer işlemim aralık ayında olacaktı fakat çok fazla yumurta oluşup büyüdüğünden ve ilaçlardan dolayı bende ohss diye bir hastalık oluştu, karnım su topladı 10 kilo aldım, kalp atışlarımda düzensizlikler oldu yani çok ağır geçti bu dönem, o yüzdende transfer işlemim 2 ay ertelendi.(bu arada embriyolarım donduruldu) yani bu ayın sonunda yapılacak transfer işlemim. inşallah herkes için hayırlısı olsun...

Herşeyde bi hayır vardır canım inşallah senin için hayırlı olur bu gecikmea.s.

canım öyle deme ya benımde hiç umudum yok ama napalım umutsuzda olmuyokı vardır bı hayır dıyelım artık

evet canım ya bendede oluyor tedavıye baslıycam bu ay nasıpse hiç gidesim yok nedendır anlamadım eskıden hep ben gıtmek ısterdım eşim istemezdı şimdide o git tedavi ol diyor ama benim içimden gelmiyor

Ya sevdamızda bitti gibiyse..Ben elimi eteğimi çekcem herşeyden sıkıldım..kafamçokkarıştı

sana öle geliyordur bunalmışsındır bence sadecee ancak o sevdan hiç bitmezz
ben inanmıyorum biteceğinee

güçlü olmalıyız hepimizz rabbim sevdiği kullarına çektirir derler:)a.s.

Ya sevdamızda bitti gibiyse..Ben elimi eteğimi çekcem herşeyden sıkıldım..kafamçokkarıştı

Darkcım bunalım modundasın hayırdır yafu, insan zaman zaman böyle gelgitler yaşıyo bunlar gelip geçici şeyler biliyosun, bütün hayatını dörtdörtlük yaşayan sürekli mutlu olan kimse varmıdır kesinlikle yoktur, insanız sonuçta herşey bizim için birgün mutlu birgün mutsuz yaşayıp gidicez işte sıkma canını canım benima.s.

ben varım arkadaşım yumurtalarım toplandı cumartesi transfer yapılacak benim için dua edin ne olur allah her isteyene versin

sana öle geliyordur bunalmışsındır bence sadecee ancak o sevdan hiç bitmezz
ben inanmıyorum biteceğinee

güçlü olmalıyız hepimizz rabbim sevdiği kullarına çektirir derler:)a.s.

Doğru söylüyosun cidden.Bu sevda bitmez hiç elbette.

Bende sevilen kullardanım diye moral buluyorum zaten jeyyar
Yani inşallah öyledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…