Evet canım bende de bir kez öyle olmuştu. Yumurtam 16 mm idi. Sabah menogon yaptırıp, 5 saat sonra çatlatma iğnesi vurulmuştum. Yapan adam bir profesör olmasına rağmen benim de hiç içime sinmemişti. Sonradan öğrendik ki aşılama yapacağı günün akşamı şehir dışına çıkıyor diye aceleye getirmiş. Kendine göre ayarlamış yani ş......z adam.B]kızlar ya bugün kontrolüm vardı. sağda yumurta yok. solda biri 24-biri 16- iki tanede hatırlayamadığım ama küçük olan yumurta var.bugün çatlatma olucam. cumartesi aşılama.
kızlar tek yumurta iyi boyutlaara göre. çatlatmadan önce yine 150 lik menogon vurulacak. 6 saat sonrada çatlatma.
siz de çatlatma iğnesinin olduğu gün yine diğer iğnelerden oluyormuydunuz?[/B]
ben varım inşllh şubat sonuna doğru transferim olacakkimse yokmu ocak yada subatta deneyecek????
diyorum ya. 1. aşılamada da aynısını yapmıştı.sadece doz 75 likti.
sen nasılsın? umarım aşılaman tutar canım. ne kadar kaldı sonuca.
Doğru söylüyosun cidden.Bu sevda bitmez hiç elbette.
Bende sevilen kullardanım diye moral buluyorum zaten jeyyar
Yani inşallah öyledir.
ne bileyim canim belki yatirsalar olacakti diye dusunuyor insan olmayinca!!!!Allah Allah ultrason neyse de en az yarım saat yatırması lazımdı canım, neyse herşeyde bi hayır vardır üzme canını hayırlısı
mehaycım yurt dışında birçok ülkede öyle yapıyorlar yatırmıyorlar sanırım biraz önce almayada yaşayan bir arkadaşıda hemen kaldırmışlar.. onada yazdım ben aşılamanın birinde 20 dk dinlendikten sonra kalkınca sormuştum akrmı diye cevabı aynen yazıyorum.. dr: "biz rahim ağzını aletle açıp spermleri bir kanülle rahimde yumurtaya en yakın yere bırakıyoruz ve aleti çıkarınca rahim ağzıda kapanıyor merak etme rahimden geri akmaz " demişti.. oyüzden için rahat olsun sen olumlu düşün yeterki...
Aşılaman hayırlı olsun canım. İnşallah bu sefer tutacak. Dualarım seninlekızlar bugün 2. aşılama yapıldı. çok heyecanlıyım ve korkuyorum tutmayacak gibi geliyor. ne olur dualarınzı aksik etmeyin. allahım hepimizi bir an önce bebeklerine kavuştursun
kızlar bugün 2. aşılama yapıldı. çok heyecanlıyım ve korkuyorum tutmayacak gibi geliyor. ne olur dualarınzı aksik etmeyin. allahım hepimizi bir an önce bebeklerine kavuştursun
kızlar bugün 2. aşılama yapıldı. çok heyecanlıyım ve korkuyorum tutmayacak gibi geliyor. ne olur dualarınzı aksik etmeyin. allahım hepimizi bir an önce bebeklerine kavuştursun
cnm aralık 22 de lucrine başladım ocak 5 te diğer iğnelere 15 ocak yumurtalarım toplandı 19 ocakta transfer edildi 30 ocakta ilk test + 1 şubatta 2.test + 15 şubatta da 6 haftalık oluyorum inşallah dr kontrolumde kaç tane tutunmuş ve sağlıkı mı kalp atışlarına bakılacak.allah dileyen herkese nasip etsin bana da kucağıma sağlıkla almamı ve büyütmemi nasip etsin
CANIIIIM GECMİŞ OLSUNNN....İNSALLAH BU SEFER TUTAR DA...SENDE ANNE OLURSUN,BİZEDE UMUT OLUR.KENDİNİ ÜZME ÖYLE OLACAK OLMAYACAK DİYE;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?