ocak ve subat aylarinda kimler asilama ve tup bebek deneyecek?

Derram Kaysek Kuzi Bende bilmiyorum bunalım takılmak gelio bu günlerde içimden.Adetim mi yaklaşıo ne :)))

canım benim anlıyorum seni,zaten bi kadını bi kadın anlar,ne zor günler yaşadık.ama güçlü olmalıyızki atlatmalıyız,ben hergün sabahtan akşama kadar kafayı yiycektim,birinin hamile olduğunu duydummu,kaldıramazdım,hep derdim yani niye benim olmuyo ne yönde eksiğim var diye,hep isyan eder ardında allahım isyan etmiyorum,sen en iyisini bilirsin derdim,hergün ağladığımı bilirim,tesellim yoktu ,beni teselli eden yoktu.hep üstüme üstüme gelirler,niye çocuğunuz olmuyo derlerya sanki elimizde, allah verecek olan,sen yarat bakalım yaratabilecenmi,bu yönü hiç düşünmezler.içinizde belkide bu tecrübeyi en ağır yaşayan benim,benim işittiklerimi kimse işimemiştir.daha fazlasını yazmıyorum bunlar yeter çünkü en hafiffi bunlar ağırlarına geçersem,inanıyorumki herkes ayağa kalkar,böyle bişey olamaz diye.herneyse artık hamile kaldım,allahım sağlığıylada kucağıma verirse başka bişi istemem,bunları yazarken tekrar herşey gözümn önüne geldide nefes almakta zorlanıyorum.allahım kuluna kaldıramayacağı yükü vermezmiş.belkide sevdiği kullardanız ha nerdersin.keşke öle olalım bu dünya geçici,boşver günahımızı alsınlar.biraz olsun hafifleyelim.
işde böle:çok üzgünüm:

bonadea ve KADERLI inanin cok uzuldum sonuclarinizin negatif olmasina..eger sizinkiler tutsaydi banada bir umut olacakti bende umitsizlige kapildim simdi ((

B]kızlar ya bugün kontrolüm vardı. sağda yumurta yok. solda biri 24-biri 16- iki tanede hatırlayamadığım ama küçük olan yumurta var.bugün çatlatma olucam. cumartesi aşılama.

kızlar tek yumurta iyi boyutlaara göre. çatlatmadan önce yine 150 lik menogon vurulacak. 6 saat sonrada çatlatma.

siz de çatlatma iğnesinin olduğu gün yine diğer iğnelerden oluyormuydunuz?[/B]

insallah bu sefer cabalarin bosa cikmaz canim..catlatma ignesini vurulduktan 6 saat sonra catlamami oluyormus???

insallah bu sefer cabalarin bosa cikmaz canim..catlatma ignesini vurulduktan 6 saat sonra catlamami oluyormus???

yok canım ya. derdimi anlatamadım. şimdi hergün aynı saatte iğne oluyoruz ya prugon vb. ben menogon oluyorum. hergün 16:00 da. bugün doktor onu 2 doz (150) lik vurdur. gece saat 22:00 de çatlatma vurdur dedi. sen çatlatma olacağın gün yumurta büyüten iğneden oldun mu? benim yumurta zaten 24 daha da büyürse o zaman. zaten tek kalitesi düşmez mi? ne bileyim erken çatlamaz mı? ben anlamadım bu işten. hiç içime sinmiyor valla

canim bu seferki asilamamdan umutsuzum pek icime sinmedi..doktorlar normalde asilamayi ultrason esliginde yapiyor ama bu seferki aldi kanulu ultrasonu falan acmadan koydu iceriye!!!

mehay canım bu seferkini ultrasonsuz yaptılar diye umutsuz olma tamammı.. onun çok önemi yok bildiğim kadarıyla.. benim aşılamalarımda ilk üçünde hiç ultrason kullanılmadı öyle verildi sonrakinde kullanıldı bende ondan umutlandım bu seferki değişik oldu daha iyi gördüler felan diye.. hatta eşimin değerleri ilklere göre dahada iyiydi ama yinede olmadı.. sen olumsuz düşünme şimdiden... inşallah güzel sonuçlar alırsın... kendine iyi bak..

bonadea ve KADERLI inanin cok uzuldum sonuclarinizin negatif olmasina..eger sizinkiler tutsaydi banada bir umut olacakti bende umitsizlige kapildim simdi ((

mehay sende ümütsizliğe kapılma benim gibi ne olduysa zaten olumsuz düşünmekten stres yapmaktan oldu benim dr um öyle söledi çünkü dr bana transfer günü yumurtalarım çok kaliteli olduğunu söledi olmaması için hiç bir sebeb yok dedi sonucu gördüğü zaman bana dediki senin sonucunun negatif olmasının tek sebebi stres yapmandı gerçektende çok stres yaptım ilk günden olumsuz düşünmeye başlamıştım o yüzden mehay ve bütün bu yola baş koyanlar olumsuz düşünmeyin stres yapmayın lütfen benden söylemesi inşallah hepimiz bir gün anne olacaz buna inanıyorum artık

akdaşcım yazını okuyunca cevap verim dedim.. genelde çatlatma iğnesi olacağın gün yumurta uyarıcı iğne kesiliyor hem senin yumurtanın büyüklüğüde 24 müş hiç anlamadım ilk defada sende duydum bunu.. 4 aşılama oldum dördndede çatlatma iğnesi günü yumurtalarım 17-18 olmasına karşın yumurta büyütmek için iğne olmadım.. hem birde iki doz birden kullan demiş dahada şaşırdım kafam karıştı bence dr. bunun nedenini tel aç sor için rahatlasın...

canim bu seferki asilamamdan umutsuzum pek icime sinmedi..doktorlar normalde asilamayi ultrason esliginde yapiyor ama bu seferki aldi kanulu ultrasonu falan acmadan koydu iceriye!!!

aaa aşılamayı ultrason eşliğindedemi yapıyolarmış, duymamıştım bunu hiç, benim iki aşılamada ultrasonsuz olmuştu, bence çokta önemli değildir ultrason ya sonuçta rahime en yakın yere bırakıyo kanülle, neyi görecekki, boşver sen onu zaten öyle yada böyle aşılama şans işi, hayırlısıyla tutar inşallaha.s.

anlamadım ben bu işi canım yaaa.saçma dimi. dur bir arayayım bakim kafama çok takıldı. zaten bu defakinde korku var tutmayacak biliyorum ama yinede korkuyorum

canim bencede sacma valla...catlama olacagin gun sadece catlatma ignesi vurunulur genelde hem dedigin gibi yumurtan zaten baya buyumus kendiliginden catlar zaten igneye gerek kalmadan..

doktora ulaşamadım ama iğne vurulmadan mutlak ulaşacağım. muayeneden hemen sonra sordum ama merak etme kendi kendine çatlamaz dedi.diğerleri de büyümüyor. hani onlar içinmi verdi desem.benim kafam daha çok karışık canım yani anlayacağın

kederli canım sana geçmiş olsun.. üzüldüm sonucuna.. hepimiz hem emek hemde maddi olarak çok çabalıyoruz o yüzden seni çok iyi anlıyorum.. kısmet hayırlısı böyleymiş demek.. inşallah bir dahaki sefere kafana takmadan stres yapmadan güzel başlar, güzel sonuçlar alırsın...

canim benim ilk 3 asilamami ultrason esliginde yaptilar 3. tutmustu ama dusukle sonuclandi..fakat bu seferki hemen koydu iceriye kalkabilirsin dedi yatmak falan yok 5 dakikada oldu bitti hersey!!!!

neden kendi kendine catlamasinki yeteri buyukluge gelince catlar bence...28-30 gunde bir adet goren kadinlarin yumurtalari her ay igneylemi catliyor sanki???

akdaşcım iğne olmadan ulaşabilirsen sor ulaşamazsanda çok kafana takıp stres yapma sende herşeyi oluruna bırak, olumlu düşün sonucunda olumlu olsun......yumurta uyarıcı iğneni ol dediyse belki bir bildiği vardır..hayırlısı olsun.. a.s

vardır herhalde. güven veremedi bana doktor ya neyse.inancaz artık

neden kendi kendine catlamasinki yeteri buyukluge gelince catlar bence...28-30 gunde bir adet goren kadinlarin yumurtalari her ay igneylemi catliyor sanki???

diyorum ya. 1. aşılamada da aynısını yapmıştı.sadece doz 75 likti.
sen nasılsın? umarım aşılaman tutar canım. ne kadar kaldı sonuca.

canim benim ilk 3 asilamami ultrason esliginde yaptilar 3. tutmustu ama dusukle sonuclandi..fakat bu seferki hemen koydu iceriye kalkabilirsin dedi yatmak falan yok 5 dakikada oldu bitti hersey!!!!

Allah Allah ultrason neyse de en az yarım saat yatırması lazımdı canım, neyse herşeyde bi hayır vardır üzme canını hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…