ocak ve subat aylarinda kimler asilama ve tup bebek deneyecek?

bende aşılama olucam şuan göbeğimden iğnelerimi yapıyorum carsamba doktora gıtcem bana ilaçda verdi doktorum megadyn coraspin ve folıc plus sizlerde kullandınızmı bu ilaçları

folic plus herkese verilir zaten. ben menogon iğne kullunmıştım. 2 aşılama yaptırdım sonuçlar negatif. bu ay ara verildi

sizde sorun ne canım?

folic plus herkese verilir zaten. ben menogon iğne kullunmıştım. 2 aşılama yaptırdım sonuçlar negatif. bu ay ara verildi

sizde sorun ne canım?

yapılan kontrolllerde bı sorun gozukmuyor yumurtalarımda gayet iyimiş ama gebelık olusmuyor bizde aşılama yapmaya karar verdık bakalım hayırlısı

kizlar asilamami oldum simdi geri sayim basladi 14 martta sonuc belli olucak dua edin bana!!!!

mehaycım inşallah tutar canım. bende cuma yaptırdım ilk aşılamamı. şimdi bekleyişteyiz. inşallah burdan hayırlı haberler veririz.

tiny cim bende cuma yaptirdim ikimizin sonucu ayni gun belli olucak sanirim canim haberleselim!!!

tiny cim bende cuma yaptirdim ikimizin sonucu ayni gun belli olucak sanirim canim haberleselim!!!

kızlar slm bende aşılama olucam suan iğnelerımı yapıyorum çarsamba doktora gıdıcem ogun yaparmı catlatma iğnesini sizin ılk aşılamanızmı olucak

meyahcım mutlaka görüşürüz. umarım hayırlı haberler veririz.
benim ara ara sağ kasığımda ufak ağrı oluyor? sende varmı? yada çok dinlemeye başladım kendimi!!!

esra çarşamba günü yumurtanın boyutuna bakacak. eğer istenilen büyüklükte ise çatlatma iğnesi vurup, 30 ile 36 saat içinde aşılamanı yapacak güzelim. korkma hiç zor değil. seninle aynı erde yaptırdım. aret bey benimde doktorum.. umarım seninde hayırlıhaberlerini alırız.

ihşallah canım gonal f mı kullandın sende ben gonal f 112.5 dozluk yapıyorum gobekten ama sanırım 3 gundur azyapmısım dozu anlamadım hatırlamıyorumda acayıp stres bastı herhangı bısorun olurmu acaba çok kotuyumya

bende gonalf kullandım canım benim dozum biraz daha yüksek 225. biraz nazlı benim yumurtalıklarım :). merkezi arayıp sorsaydın keşke yardımcı olurlardı. dosyalarda hastaların herşeyi yazıyor çünkü. bunu en iyi onlar bilir. ama bence çok stres yapma . sonuçta yumurta geliştirici. pazartesi arayıp, anlatırsın. onlarda seni yönlendirirler. stress yaparak daha çok etkilersin yumurta gelişimini . rahat ol.
kendine iyi bak ben kaçtım.

çok saol canım çok akıntım var sendede oluyormuydu sende kendıne ıyı bak gorusmek uzere hoscakal

Kızlaaaarrrr,bana 18 şubatta 2. aşılama yapılmıştı ve yarın teste gideceğim lütfen dua edinnn. Ben hepiniz için ediyorum. Bu gece uyuyabilir miyim bilmiyorum. Şimdiden kalbimin atışı hızlandı.

Kızlaaaarrrr,bana 18 şubatta 2. aşılama yapılmıştı ve yarın teste gideceğim lütfen dua edinnn. Ben hepiniz için ediyorum. Bu gece uyuyabilir miyim bilmiyorum. Şimdiden kalbimin atışı hızlandı.

butun dualarım senınle canım ihsallah hamilesındır varmı bı belırtı

esrasonercim sağol birtanem,aslını istersen ne hamilelik belirtisi ne regl belirtisi var. nötr bir halim var. beni sevindiren tek şey regl belirtimin olmaması. aşılama yapılıpta eve geldiğimde ruh halim berbattı ama bu süreçte ruhende kendime geldim. inşaallah yarın yüzüm güler.

bu kadar stres yapma canım allahın ıznıyle olucak merak etme ve yarın yuzun gulucek hayırlısıyla herçi nekadar stres yapmıcam desekte yapıyosun bende iğnelerimi oluyorum şuan bakalım çarşamba doktora gıdıcem bende çok heyecanlıyım ılk asılamam olucak ihsallah allahım umutlarımızı bosa cıkarmaz allah herkese enkısa zamanda anne olmayı nasıp etsın

kızlar slm bende aşılama olucam suan iğnelerımı yapıyorum çarsamba doktora gıdıcem ogun yaparmı catlatma iğnesini sizin ılk aşılamanızmı olucak

benim 5. asilamam oldu bu..aslinda ucuncu asilamadan sonra tup bebege gecilecekti ama 3. asilamam tuttugu icin devamina karar verdi doktorum asilamalarin..malesef dusuk yasadim!!!carsamba gunu yumurtaliklarin belli bir buyukluge geldiyse (18-20 mm) o gun catlatma ignesini yap der gelmediyse bir gun sonra yap der doktorun!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…