bende aşılama olucam şuan göbeğimden iğnelerimi yapıyorum carsamba doktora gıtcem bana ilaçda verdi doktorum megadyn coraspin ve folıc plus sizlerde kullandınızmı bu ilaçları
folic plus herkese verilir zaten. ben menogon iğne kullunmıştım. 2 aşılama yaptırdım sonuçlar negatif. bu ay ara verildi
sizde sorun ne canım?
tiny cim bende cuma yaptirdim ikimizin sonucu ayni gun belli olucak sanirim canim haberleselim!!!
mehaycım inşallah tutar canım. bende cuma yaptırdım ilk aşılamamı. şimdi bekleyişteyiz. inşallah burdan hayırlı haberler veririz.
esra çarşamba günü yumurtanın boyutuna bakacak. eğer istenilen büyüklükte ise çatlatma iğnesi vurup, 30 ile 36 saat içinde aşılamanı yapacak güzelim. korkma hiç zor değil. seninle aynı erde yaptırdım. aret bey benimde doktorum.. umarım seninde hayırlıhaberlerini alırız.
bende gonalf kullandım canım benim dozum biraz daha yüksek 225. biraz nazlı benim yumurtalıklarım :). merkezi arayıp sorsaydın keşke yardımcı olurlardı. dosyalarda hastaların herşeyi yazıyor çünkü. bunu en iyi onlar bilir. ama bence çok stres yapma . sonuçta yumurta geliştirici. pazartesi arayıp, anlatırsın. onlarda seni yönlendirirler. stress yaparak daha çok etkilersin yumurta gelişimini . rahat ol.
kendine iyi bak ben kaçtım.
Kızlaaaarrrr,bana 18 şubatta 2. aşılama yapılmıştı ve yarın teste gideceğim lütfen dua edinnn. Ben hepiniz için ediyorum. Bu gece uyuyabilir miyim bilmiyorum. Şimdiden kalbimin atışı hızlandı.
esrasonercim sağol birtanem,aslını istersen ne hamilelik belirtisi ne regl belirtisi var. nötr bir halim var. beni sevindiren tek şey regl belirtimin olmaması. aşılama yapılıpta eve geldiğimde ruh halim berbattı ama bu süreçte ruhende kendime geldim. inşaallah yarın yüzüm güler.
kızlar slm bende aşılama olucam suan iğnelerımı yapıyorum çarsamba doktora gıdıcem ogun yaparmı catlatma iğnesini sizin ılk aşılamanızmı olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?