Morgül inşallah hamileyizdir. İkimizde aynı gün sonuç alıcaz heralde. Ben 11martta teste gidicem.
ben 14 marta kadar beklesem diyorum tabi bekleyebilirsem
adet tarihimden önce test yaptırmak istemiyorum inşallah ikimizde bu ay anneliğe adım atarız canım
sureklı nıye gonderdın bukadar onu anlamadım
Esracığım kullandığın ilaçlar akıntı yapıyor olabilir. Bende de yapıyordu. Ama çok fazla değildi. Eğer çok fazlaysa doktorunla görüş bence simil testi yapıyorlar.
gonal f iğne kullanıyorum yarın gıdıcem doktora belkıde usuttum kendımı cunku normaldede gelırdı hep benden sendemı aşılama yaptırıyosun
yok benim tüp bebek 28 şubatta transferim oldu. ama bende gonal-f kullandım. bendede öncedende olurdu. ama üşüttüğüm zaman daha fazla olurdu.
merhaba bana 27 şubatta aşılama yapıldı sanırım 2 hafta beklemem gerekiyor ilk aşılamam olduğundan acemiyim belimde ağrıda var en erken ne zaman adet olurum acaba?
EĞER AŞILAMAN TUTARSA ADET OLMIYCAKSIN,EĞER TUTMAZSA BÜYÜK İHTİMALLE 14. VEYA 15.GÜN ADET OLUNUYORMUŞYA ONDAN BAHSETMİŞLERaşılama yapıldıgı zaman adetmı olunması gerekıyor anlamadım ben
EĞER AŞILAMAN TUTARSA ADET OLMIYCAKSIN,EĞER TUTMAZSA BÜYÜK İHTİMALLE 14. VEYA 15.GÜN ADET OLUNUYORMUŞYA ONDAN BAHSETMİŞLER
İNŞALLAH GÜZEL GÜZEL GELİŞMİŞTİR YUMURTALARIN CANIM.HAYIRLISI OLUR SENİN İÇİN..saol canım çok heyecanlıyımda kusura bakma ilk aşılamam olucak bende adet duzensızlıgıde var bakalım kısmet iğnelerimi yaptım yarın saat 9 da doktora gıtcem yumurtalarım nealemde
İNŞALLAH GÜZEL GÜZEL GELİŞMİŞTİR YUMURTALARIN CANIM.HAYIRLISI OLUR SENİN İÇİN..
kızlarrr cumartesi büyük ihtimal asılama yapılacakmıs bana....ayyyyy...
İNŞALLAH GÜZEL GÜZEL GELİŞMİŞTİR YUMURTALARIN CANIM.HAYIRLISI OLUR SENİN İÇİN..
EĞER AŞILAMAN TUTARSA ADET OLMIYCAKSIN,EĞER TUTMAZSA BÜYÜK İHTİMALLE 14. VEYA 15.GÜN ADET OLUNUYORMUŞYA ONDAN BAHSETMİŞLER
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?