ocak ve subat aylarinda kimler asilama ve tup bebek deneyecek?

selam arkadaslar ben aranıza yeni katıldım 8 aylık evlıyım pko luyum doktoruma bebek ıstedıgımı soyledıgımde hemen rahımde olusan perdeyı aldı ardından reglımı bekledık reglının ucuncu gunu ganophen e basladım 5 gun sabah aksam ıctım 13. gun ultrasonda yumurtladıgımı ve yumurtanın catladıgını soyledı tek yumurta olusmus aynı gun hemen asılamaya aldı bu arada esımde hıcbır sorun yok yanı 23/02 de asılamam oldu e tabı cok mmerak edıyorum tuttumu tutmnadımı dıye neyse konuyla ılgılı sorularım var 1-bazı arkadaslara asılamadan sonra 24 saat ıcınde ılıskı onermıs doktorları ama benımkı 3 gun yasakladı acaba hangısı dogru 2-son 2 gundur vajınal akıntıda cogalma oldu ve asırı bas agrısı acaba bunların asılamayla bır ılgısı varmı tuttuguna veya tutmadıgına mı delalet eger bılsı olan varsa lutfen cevap versın uykularım kacıyor...

Merhaba Canım.
Benim 3 aşılamam oldu doktorum üçündede gün aşırı ilişki dedi. Hatta hergün bile olabilirmiş. Çünkü desteklememiz lazım dedi. Banada bu mantıklı geliyor. Doktorum aşılamayla hamile kalanların genelde ilişki neticesinde olduğunu düşünüyor. Bencede bekleme sakın en azında mutlaka gün aşırı ilişki. Çatlamayan yumurtalar olabilir çünkü.Sonu hayılı olur umarım.

peki bu akıntı normalmi acık kahverengi cok zor işmiş beklmek....

Merhaba Pınar. Aşılamada kullandığın ilaçlar baş ağrısı yapıyor olabilir. Bende çok yapmıştı. Akıntıya gelince çok birşey söyleyemeyeceğim. Benim endometriozisim var. Ben aşılama olduğumda hiç böyle akıntım olmadı hemen yani. ama adet dönemim yaklaşınca olmuştu. Doktor kistten kaynaklanıyor dedi.Belki senin kide bundan olabilir. ama hamile kalıp bu şekilde akıntısı olanlarda var.Biliyorsun aşılamanın ihtimalı çok fazla değil. Olursa sürpriz olsun senin için.Bu evrelerden bende geçtim. Şimdi diyorum boşuna üzülmüşüm. çünkü tüp bebek daha meşakkatli. ;Hem maddi hem manevi açıdan. ama kader bu. elden birşey gelmez. Sende üzülme herşeyin hayırlısını dile. İyi şanslar canım.

Benim dr.um aşılamanın olduğu gün ve sonrasında gün aşırı ilişki dedi.

Sanırım o akıntı yumurtlamadan dolayı olabilir.

Belki geç çatlayan başka yumurtanda olmuş olabilir.

arkadaslar doktorumla konustum bıraz once akıntı ıyıye ısaret dedı . iliskiyi sordum senın sadece bır yumurtan gelısıp catlamıstı baska yumurta gelısmemıstı gelısen ve catlamayan baska bır yumurta olsaydı onerebılırdım ama olmadıgı ıcın kanalların tıkanıp yumurtanın rahme ınmesını engellemesın dıye onermıyorum dedı cok umut verıcı konustu ama bılmıyorum ınsallah tutar hepımızın ıcın hayırlısı olur ınsallah

Bir bölüme daha yazdım ama sizinlede paylaşayım ilk aşılamam 16 Şubatta olmuştu. Dün belli oldu sonuç bebek yok. Sizlerin olur inşallah.

merhaba arkadaslar aranıza bugun katıldım bende aşılama yaptırıcam aranızda aşılama ile hamile kalan varmı???

Bir bölüme daha yazdım ama sizinlede paylaşayım ilk aşılamam 16 Şubatta olmuştu. Dün belli oldu sonuç bebek yok. Sizlerin olur inşallah.

canım hayırlısı olsun bende 14 şubatta olmuştum aşılama ama korkudan test yapmıyorum. regl de olmadım ne yapacağımı şaşırdım. testlemi öğrendin sonucu sen canım.senağlama

Evet sefil dün sistit olmuştum çok ağrım vardı doktorum şimdi belli olur kanda gebelik testi yapalım ona göre ilaç verelim dedi. Test sonucu negatif çıktı.

arkadaşlar merhaba,bende bebek özlemi çekenlerdenim ama ümdimi yitirmiyorum hiç benimde bu ay olmassa ki inşallah kendilinden olur olmazsa ilk aşılamamı yaptırıcam.birde hangi merkezde yaptıracağımı bilmiyorum acaba kendi doktorumuma mı yaptırsam karar veremiyorum.

bende aşılama olucam şuan göbeğimden iğnelerimi yapıyorum carsamba doktora gıtcem bana ilaçda verdi doktorum megadyn coraspin ve folıc plus sizlerde kullandınızmı bu ilaçları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…