canım inşallah.yarın yaptıracağım tahlilimi.birde progestan geçiktiriyor diyorlar oyüzdende olabilir.seninde allah yardımcın olsun tatlıminşallah pozitif olduğu için öyle oluyordur canım
bizleri merakta bırakma
kızlar perşembe akşama aşılamam var dualarınızı bekliyorum
kızlar perşembe akşama aşılamam var dualarınızı bekliyorum
selam arkadaslar ben aranıza yeni katıldım 8 aylık evlıyım pko luyum doktoruma bebek ıstedıgımı soyledıgımde hemen rahımde olusan perdeyı aldı ardından reglımı bekledık reglının ucuncu gunu ganophen e basladım 5 gun sabah aksam ıctım 13. gun ultrasonda yumurtladıgımı ve yumurtanın catladıgını soyledı tek yumurta olusmus aynı gun hemen asılamaya aldı bu arada esımde hıcbır sorun yok yanı 23/02 de asılamam oldu e tabı cok mmerak edıyorum tuttumu tutmnadımı dıye neyse konuyla ılgılı sorularım var 1-bazı arkadaslara asılamadan sonra 24 saat ıcınde ılıskı onermıs doktorları ama benımkı 3 gun yasakladı acaba hangısı dogru 2-son 2 gundur vajınal akıntıda cogalma oldu ve asırı bas agrısı acaba bunların asılamayla bır ılgısı varmı tuttuguna veya tutmadıgına mı delalet eger bılsı olan varsa lutfen cevap versın uykularım kacıyor...
peki bu akıntı normalmi acık kahverengi cok zor işmiş beklmek....
umarım guzel haberi alır sizlerle paylasırım 9 dan gerıye saymaya baslıyorum
Bir bölüme daha yazdım ama sizinlede paylaşayım ilk aşılamam 16 Şubatta olmuştu. Dün belli oldu sonuç bebek yok. Sizlerin olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?