• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ocak ve subat aylarinda kimler asilama ve tup bebek deneyecek?

dddm ben progesteron kullanıyorum,geciktiren oo
internetten arstırdım
çim cekiliyor sanki.bel agrısı oldu mu?sende kusura bakma...sorularımla sıkmak istemem...senağlama

aynı dertteyiz canım sabahtan beri progesteronjel ile ilgili okumadığım sayfa kalmadı ben görmedim geciktirdiğine dair ama prgesteron kapsul geçiktirme ihtimali varmış doktorumda öle syledi aradım bu gün kan verecektim doktorum öyle söyleyince vazgeçtim ağlamaktan delirdim. benim normaldede adet düzensizliğim oldu için korkuyorum canım sende varmı adet düzensizliği bilmiyorum ama. ama leke geldiyse kesin hamilesin sen bence ama nolur yapda şu testi beni cesaretlendir.sabah yapcam bende eşime aldırdım idrar testi bakalım yok ama neyse 20 . günüm ama tık yok yakafamçokkarıştı

canııım keske yanımda olsaaannn.coook kötüyüm yaaaa.cokkk agrım var benim,ben pcosum zaten adetlerim hiç düzenli olmaz.ama varya....belim kopuyor agrıdan kasıklarım arada bir sancı geliyor gidiyooo....yarın yaptırıyorum kandan yeter artık varsa var.yoksa offf yaaaa....sende agrıdamı yok?senağlama
aynı dertteyiz canım sabahtan beri progesteronjel ile ilgili okumadığım sayfa kalmadı ben görmedim geciktirdiğine dair ama prgesteron kapsul geçiktirme ihtimali varmış doktorumda öle syledi aradım bu gün kan verecektim doktorum öyle söyleyince vazgeçtim ağlamaktan delirdim. benim normaldede adet düzensizliğim oldu için korkuyorum canım sende varmı adet düzensizliği bilmiyorum ama. ama leke geldiyse kesin hamilesin sen bence ama nolur yapda şu testi beni cesaretlendir.sabah yapcam bende eşime aldırdım idrar testi bakalım yok ama neyse 20 . günüm ama tık yok yakafamçokkarıştı

SEFİLCİM SEN HALA YAPTIRMADINMI TEST. NASIL DAYANIYORSUN?20. güne kadar geciktirmez canım bence hemen yap.HAMİLESİNDİR. TEBRİKLERRRRRR ŞİMDİDEN

cnm benim bugün 15.günüm asılamada belim kasıklarım coook agrıyor.bugün kahve leke geldi coook azıcık.sanırım tutmadısenağlama
SEFİLCİM SEN HALA YAPTIRMADINMI TEST. NASIL DAYANIYORSUN?20. güne kadar geciktirmez canım bence hemen yap.HAMİLESİNDİR. TEBRİKLERRRRRR ŞİMDİDEN

canııım keske yanımda olsaaannn.coook kötüyüm yaaaa.cokkk agrım var benim,ben pcosum zaten adetlerim hiç düzenli olmaz.ama varya....belim kopuyor agrıdan kasıklarım arada bir sancı geliyor gidiyooo....yarın yaptırıyorum kandan yeter artık varsa var.yoksa offf yaaaa....sende agrıdamı yok?senağlama

canım yaaaaaa neden bu kadar stress yapıyor kendini yıpratıyorsun.15. gün ise yaptır testi. yaptırmazsan olumsuzluk olmayacak diye birşey yok ki. yada tam tersi...

allahın dediği oluyor canım biliyorsun bak bana 2 aşılama negatif ...olsun...olmayacak diye birşey yok

dinleme artık kendini..yarın iyi haberlerini bekliyorum canım benim

cnm benim bugün 15.günüm asılamada belim kasıklarım coook agrıyor.bugün kahve leke geldi coook azıcık.sanırım tutmadısenağlama

yaaa lütfen üzülmeeeee. yarın ola hayrola. hem olmadı ise dünyanın sonu değil. eninde sonunda olacak bir umudumuz var en azından

evet cnm benim dogru söylüyorsunnn...bu hormon ilaçları insanda mantık bırakmıyor.kendimi tanımıyamıyorummm...
canım yaaaaaa neden bu kadar stress yapıyor kendini yıpratıyorsun.15. gün ise yaptır testi. yaptırmazsan olumsuzluk olmayacak diye birşey yok ki. yada tam tersi...

allahın dediği oluyor canım biliyorsun bak bana 2 aşılama negatif ...olsun...olmayacak diye birşey yok

dinleme artık kendini..yarın iyi haberlerini bekliyorum canım benim

ilk 2 aşılama arası vardı.Sonra bi daha görülmedi.
Şimdi biraz daha büyük.
Kötü bişeye benzemiyormuş.Yarınki test sonucu kesinlik kazanacak.

ya kızlar bişey sorucam. benim transfer ilemim 28 inde oldu ama şu an adet olaccakmışım bi ağrı var, idrarımdada yanma oluyo ve belimde ağrıyo. normalmidir yoksa tutmaışmıdır. bilen varmı?

merhaba dünyanın enfedakar anne adayları bir tesadüf sonuçu sizlere ulaştım. ne güzel paylaşıyorsunuz herşeyi moral oluyo ya.
benim ikinci tüp bebek denenem hafta sonu test günüm ama içimde hiç bir heyacan kalmadı. elimde değil onca umutlu bekleyiş ve hüsran. ne yapayım hayat işte kimine hemen bir sevinç bizimkilerede inanımaz bir sabır düşüyo.

burada sibel benim ilk kinde senin gibi oldu. dr hemen ara ve idrar testi yaptır. bir enfetsiyon olabilir. bunun için sana bir ilaç önerecek geçikmesen iyi olur.
şimdi bile benim hafif yaman var bunun için ilaç ve bol miktarda su alıyorum.tüp denemne öncesi bu olasılıga karşı antbi. kulanmıştım ağrıların sebebi vücudunun daha fazla suya ihtiyaçı olduğunun belirtisi. ılık su dene yumurtalıklarının içi boş bir sıvı ile doluyo efn olma riski büyük düzensiz ve yetersiz su alıyorsun. burasını ancak su temiz tutuyo. bilğin olsun.

ayrıca aşağı ve kendini fazla dinleme tutuya yada tutmuyo diye tüp bebek garati değil hiç birimiz için sadece şamsımızı arttırıyorlar . bunu unutma normal yaşa hareket yoğunluğu yaşama , ıstıray et. bebek hayli kurma başka şeyler düşün çünkü bu dömemde beyinni fazla bebekle yormamalısın ki hormonların düzenli çalışsın. canımöpüldün.

kızlar merhaba yumurtalarım istenen düzeye ulasmıs yarın catlatma ignemi vurulcam ve cumartesi sabah 10 da asılamam var esim calıstıgı icin orduda ve cumartesi sabaha zar zor yetisecek bunca kosusturmacanın icinde hep yalnız kaldım simdi asılamayıda tek basıma bekliyorum
cok kötüyüm korkuyorum ve heyecanlıyım......

kızlar merhaba yumurtalarım istenen düzeye ulasmıs yarın catlatma ignemi vurulcam ve cumartesi sabah 10 da asılamam var esim calıstıgı icin orduda ve cumartesi sabaha zar zor yetisecek bunca kosusturmacanın icinde hep yalnız kaldım simdi asılamayıda tek basıma bekliyorum
cok kötüyüm korkuyorum ve heyecanlıyım......

ben aranıza yeni katıldım. 3 aşılama geçirdim . hatta ikinci aşılamam iki kere oldu. yani 8 saate iki aşılama oldu. yurt dışında bu uygulanıyo fakat bu durumu dr karar verir.

ilk aşılamamı bilmiyorum ama aşılama bu yardımcı yönyemlerin ben basitlerinden ve çilesi az.
heyacanlı olmam normal ama sibelce yazdıklarımı sizede yazıyorum , korkma ama umtlu ol fakat yogunlaşma. durmunuzun yani gebe kalamanızın sebebini bilmiyorum. aşıda şansın yüzde 10 ile yüzde 20 arasında artıyo . aşılama günü öncesi güzel bir duş al süslen , yanına görmekten ve okumaktan, dinlemekten seni mutlu eden şeylerini de al.20dk dinlendiriyorlar ,kalktından sonra eve git dinlen, yemeğini önceden yap falan...
sonraki günlerde ilişki önerecek drunuz şansını artırmak için sonrada çatlayan ve çatlamış yumurtaların döllenmesi için.
çok yazdım kusura bakma ben sadece deneyimlerimi aktardım jusura bakmayın.
:sm_confused:

bu arada gelincik unuttum hava soğuk yanında kalın çorap olsun bir ince ve bir kalın al.Aşılama sonrası beklerken ayağın
üşümesin hemşirelere giydirmeleri için rica ediver

Aktüel ilk aşılamam geçen ay oldu şu çorap meselesini keşke seninle daha önce tanışsaydıkkta öğrenseydim,dondum yani :))) Birde sistit deli gibi ama serum yedim 2 kez, o idrar yanmasını Allah düşmanıma vermesin. Ayağa sıcak su torbası ve bol su içmek iyi geliyor.Aşılamada tutmadı benim bu ay yine deniyoruz. Doktorum 2. de şans daha fazla diyor. Bakalım ne olacak ben pek umutlu değilim.

selam kızlar çatlatma iğnemi oldum yarın saat 2de aşılama yapılacak lutfen dua edın bana olurmu ALLAHIM hepımızın dualarını kabul etsın enkısa zamanda evlatlarımızı hayırlısıyla alalım kucamıza

esracım bol şanslar.. hayırlısı olsun .. inşallah bebeişin olur sana sımsıkı tutunur...
gelincik sanada bol şanslar dualrımız sizinle..
sibel ve aktuel sizinde sonuca az kalmış güzel haberlerinizi bekliyoruz..
kızlar bende çatlatma iğnemi akşam 22 de olacağım cuma yumişlerim toplanacak...
Allah hepimizin yardımcısı olsun....

Back
X