Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar benim 3. asilamam tuttugu icin sanirim subatta yeniden asilama yaptiricam bugun doktora gittim asilamayla oldu yine olabilir dedi ve 4. asilama icin start verdik ama dusuk kanamasi yeni bittigi icin yeniden regl olmayi beklemem lazim ondan sonra yeniden deniycez :)) inssssallaaahhhhh ya rabbim bu sefer bebisim olur ve beni birakmaz!!!amiiiiiiiiiiiinnnnnnn
amin canim insallah...hepimiz icin istiyorum inanki bu sene!!!Mehay canım inşallah bu sefer kucağına alacaksın bebişini Allahın izniyle
Rabbim kolaylık versin
Dualarım seninle tüm arkadaşlarımla
mehay canım, inşallah bu son aşılaman olur bebişine kavuşursun....şansın bol olsun..bu sene hepimizin bebeklerimize kavuştuğumuz bir sene olur inşallah.....
Arkadaşlar bizler çok iyi anne olacağız. Buna inanıyorum.bende şubatta aşılama yaptıracam Dua edelim birbirimize
akdaşcım doktoruna gidince sor bence.. madem aşılama kararı almışınız nasılsa olmaz diye başlama..bellimi olur belki mucizen aşılama ile gelecek..teşekkürler canım yaaa.benim eşimde yıkanmamış hali 5 milyon çıktı burda ama ....şubatta başlayalım bakalım nasıl olsa bu aşılama tutmayacak yıkanmadan 5 ise yıkanınca kaç olur bilmmem.fisfisfis
Arkadaşlar bizler çok iyi anne olacağız. Buna inanıyorum.bende şubatta aşılama yaptıracam Dua edelim birbirimize
evet ilk olacak dr kendiliğinden de hamile kalabilirsin dedi ama iki yıla yaklaştı onun için şubatta deneyeceğiz Mevlam hakkımızda hayırlısını versin
sünger53 sende mi aşılama deneyeceksin
ne güzel inşallah aşılamaya kadar normal yoldan hamiler kalırsın a.s. bizim normal yoldanm olma olasılığı yok bizim ikinci tüp bebek denememiz olcak inşallah bu sefer bebişime kavuşurum
2. ve son olur umarım hedefe ulaşırsınız bu kez![]()
çok teşekkür eederim bende öyle umuyorum senin durumun nedir ?a.s.
sayı ne kadardı canım sizin?nerden ve nasıl aldıız raporu?teşekkür ederim cevabın için
Benim de 3. ve son olcak umuyorum)Bende aşılamadayım..
Sol kanalın kapalı görünüyor benim
Morfoloji bozuk spermlerde ve hareketlilik ileri yönde azdı(
[/QUO
inşallah son olacak canım benimde eşimin spermlerinde sorun şekil bozuk sayı az hareketlilik 0 anlıcan ne ararsan var ama tüp bebk için şansımız var allaha çok şükür ya o da olmasaydı her insanın hayatta bir sınavı var bizimkide bu galiba inşallah güler yüzle bu sınavıda aşıcaz dualarla a.s.
Rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin inş... ....
Arkadaşlar merhaba ayın 16.12.2007 de 2. aşılamayı yaptırdık. bu tumassa 3. yaptırmayı p dinlenmek istiyoruz ...... mevla bu sefer nasip edermi bilemiyiz Ama biz ondan gelen razıyız......
Kızlar günaydın. Güzel bir haftasonu geçirmeninz dileğiyle. Bugün tüp bebe merkezi ile görüşmem var. Bakalım son noktayı nasıl koyacağız tedavi öncesi