Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugun nihayet tedavim Gazi Eurofertil'de başladı. Doktor, yumurtalıklarımın biraz küçük olduğunu söyledi. Günde 375 ünite (her akşam 5 ampul) menogon ile tedaviye start verdik. Cumartesi günü sabah ilk kontrolümüz var.
Merhaba , benim eşiminde ilk ölçümlerinde sperm sayımı biraz azdı 1 ay boyunca Doktoru Çinko hapları ve bolca Keçiboynuzu pekmezi verdi. 1 Ay sonunda sayımı yaklaşık 3 katına çıkmıştı. Doktor tavsiyesi :) Arttırmada işe yarıyor bence aşılama yaptırana kadar denemelisiniz. İşe yarıyabilir.a.s
slm canım,bende bu ay tüp bebek yaptırcam,8. ayda aşıla yaptırdım olmadı.dün iğnelere başladım tüp bebek için.Allah hakkımızda en hayırlısını versin.artık pisikolojim alt üst oldu.ailemde yanımda yok.çok kötüyüm artık..................................................................................................
slm canım,bende bu ay tüp bebek yaptırcam,8. ayda aşıla yaptırdım olmadı.dün iğnelere başladım tüp bebek için.Allah hakkımızda en hayırlısını versin.artık pisikolojim alt üst oldu.ailemde yanımda yok.çok kötüyüm artık..................................................................................................
Darkinlife. Canım bende laparoskopi oldum. Dilerim sen olumlu sonuç alırsın ama bende işe yaramadı. Ardından bir sürü aşılamalarla falan uğraştık. Maddi manevi çok yıprandık. Şimdi düşnüyorum da keşke doğrudan micro düşünseymişiz. Ayrıca laparoskopinin hemen ardından aşılama yaptırma bence. Zira vucudun kendini toplarlaması için en az 2-3 ay geçsin.
Laparoskopiden**************
NE DEMEK