• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ocak ve subat aylarinda kimler asilama ve tup bebek deneyecek?

sanga ve sakin ikinizede bol şanslara.s. her belirtiye adet yada hamişlik belirtisi olarak bakmayın şu anda stres yapmadan sabırla bekleme aşamasındasınız.. dinlenirken elinizde sizi meşgul edecek şeyler yaratın..hiç bir şey bulamazsanız müzik dinleyin.. fazla netde dolanmayın çünki herşey kafanızı karıştırmaya müsait ve en önemlisi başkalarından fikir alın ama onların belirtileriyle sizinkiler aynı olacak diye kafa yormayın... 4 aşılama yaptırmış biri olarak size tavsiyelerim bunlar... kendinize iyi bakın...a.s

Bugun nihayet tedavim Gazi Eurofertil'de başladı. Doktor, yumurtalıklarımın biraz küçük olduğunu söyledi. Günde 375 ünite (her akşam 5 ampul) menogon ile tedaviye start verdik. Cumartesi günü sabah ilk kontrolümüz var.

Bugun nihayet tedavim Gazi Eurofertil'de başladı. Doktor, yumurtalıklarımın biraz küçük olduğunu söyledi. Günde 375 ünite (her akşam 5 ampul) menogon ile tedaviye start verdik. Cumartesi günü sabah ilk kontrolümüz var.

hayırlı olsun inşallah melegine kavuşursun a.s.

slm canım,bende bu ay tüp bebek yaptırcam,8. ayda aşıla yaptırdım olmadı.dün iğnelere başladım tüp bebek için.Allah hakkımızda en hayırlısını versin.artık pisikolojim alt üst oldu.ailemde yanımda yok.çok kötüyüm artık..................................................................................................

Merhaba , benim eşiminde ilk ölçümlerinde sperm sayımı biraz azdı 1 ay boyunca Doktoru Çinko hapları ve bolca Keçiboynuzu pekmezi verdi. 1 Ay sonunda sayımı yaklaşık 3 katına çıkmıştı. Doktor tavsiyesi :) Arttırmada işe yarıyor bence aşılama yaptırana kadar denemelisiniz. İşe yarıyabilir.a.s

CANIM KÜRÜ KEÇİBONUZU KÜRÜ VERİOM TABİ PEKMEZDE 1 2 HAFTADIR.. AMA ÇİNKO HAP ADI VERİRSEN SEVİNİRİM EŞİMİN SPERM SAYISI AZ.. HAFTA BUGUN AŞILAMA İÇİN İLAÇLARA BAŞLAYACAGIM İNŞALLAH.. 17 MİLYON SPERM SAYISI 32 İLERİ HAREKETLİ 24 YERİNDE 38 HAREKETSİZZZZZ

slm canım,bende bu ay tüp bebek yaptırcam,8. ayda aşıla yaptırdım olmadı.dün iğnelere başladım tüp bebek için.Allah hakkımızda en hayırlısını versin.artık pisikolojim alt üst oldu.ailemde yanımda yok.çok kötüyüm artık..................................................................................................

Tedavin hayırlı olsun Kaysek. Nerede tedavi görüyorsun? Hani iğneyle ve kaç dozla başladınız? Sizdeki problem nedir? Ne çok sordum değil mi:bbo:

allah hayırlı etsin inşallah emeklerin karşılığında meleğine kavuşursun pozitif olmaya çalış bu çok önemli a.s.

yuce Rabbimin izniyle insAllah tedaviye baslayan ve baslamayan bebek isteyen herkesin olsun 2008 yilinda!!!!!

Kızlar ben bu ay yaptırmıyorum aşılama.Laparoskopi olcam dr. umdan gün alabilirsem inş.
Sonra aşılama olcam sanırım şubata yetişir.

Darkinlife. Canım bende laparoskopi oldum. Dilerim sen olumlu sonuç alırsın ama bende işe yaramadı. Ardından bir sürü aşılamalarla falan uğraştık. Maddi manevi çok yıprandık. Şimdi düşnüyorum da keşke doğrudan micro düşünseymişiz. Ayrıca laparoskopinin hemen ardından aşılama yaptırma bence. Zira vucudun kendini toplarlaması için en az 2-3 ay geçsin.

Darkinlife. Canım bende laparoskopi oldum. Dilerim sen olumlu sonuç alırsın ama bende işe yaramadı. Ardından bir sürü aşılamalarla falan uğraştık. Maddi manevi çok yıprandık. Şimdi düşnüyorum da keşke doğrudan micro düşünseymişiz. Ayrıca laparoskopinin hemen ardından aşılama yaptırma bence. Zira vucudun kendini toplarlaması için en az 2-3 ay geçsin.

Üzüldüm canım ya,Ama bende açıkcası bende bi sorun varmı yokmu onu bilmek istiyorum.Hani bişeyler varsa direkt tüpe geçeriz.Şimdi ben direkt tüpe geçemiyorum 3. aşılamayı yaptırmam lazım.
Ne bileyim en azından içim rahat olsun diye düşündüm lap. yi.
Aşılamada da maddi manevi baya zahmet oluyor.Bazılarının kapalı kanalı açılabiliyor ya lap. da ondanda istiyorum.Belki kapalı gözüken kanalım açıktır aslında.Yada yapışıklık varsa açılır diye düşünüyorum.En azından bi sorun varmı yokmu içimde bunu göreyim diyorum:((

yani bu tupler tikali olunca spermler yumurtaya ulasamadigi icin bebek olmaz!!!!acilmasi lazim tuplerin!!!

Arkadaşlar merhaba benimde yarın aşılamam yapılacak.Ne kadar can yakıyo bilmiyorum ama kalbim yerinden çıkıcak gibi.Daha önce yaptıran arkadaşlar
aşılama olduktan sonra o günü yatarakmı geçirdiniz.Doktorum yarım saat yatarsın sonra kalkarsın dedi.

Back
X