• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ocak ve subat aylarinda kimler asilama ve tup bebek deneyecek?

Arkadaşlar bu seferki aşılamada da Rabbim nasip etmedi bebek imtihan devam ediyor üzüntü var ama isyan yok... şikayet etmek yok... Rabbim sabırlar versin inş.. artık 3. aşılamayı yapmayacagız kendi akışına bırakacağız bu arada artık tup bebek için birön görüşme yapacagız doktorlarla yazdan sonra tüp bebek niyetine girecegiz nasip olursa ... Dualarınızı esirgemeyin... bizim için...

canim Allah hayirli zamanda hayirli evlat versin insallah!!!

slm arkadaşlar bende iğne kullanmaya başladım puregon diye göbekten yapılan bi iğne bu hafta aşılamam olcak umarım tutar da bebeğim olur hepimize 2008 hayır getirir umarım.

Arkadaşlar bu seferki aşılamada da Rabbim nasip etmedi bebek imtihan devam ediyor üzüntü var ama isyan yok... şikayet etmek yok... Rabbim sabırlar versin inş.. artık 3. aşılamayı yapmayacagız kendi akışına bırakacağız bu arada artık tup bebek için birön görüşme yapacagız doktorlarla yazdan sonra tüp bebek niyetine girecegiz nasip olursa ... Dualarınızı esirgemeyin... bizim için...

Sağlık olsun canımcım üzülsende dövünsende olmayınca olmuyo, düşüncelerin çok güzel, bencede iyice araştır tüp bebe merkezlerini, doktorlarını falan ve uygun bulurlarsa yaptır akışına bırakıpta çokta ara verme, zaman kaybıda çok önemli biliyosun, bu arada kendiliğinden oluverir inşallah

Hayırlsı olsun inş.. sizden bir şey rica edeceğim... folüküller çatlatılsada içinden yumurta cıkmassa tutmuyor bu tüp bebek içinde geçerli... kadından folüküllleri toplayıp mikroskop altında baktıklarında eğer yumurta çıkmassa tüp bebek bile iptal ediliyor ... bu aşamaya kadar olan ücret ne kadar bilen varmı acaba ?
Aşılamanın başarız olmasına üzüldüm. Dilerim tüp bebeğe bile gerek kalmadan doğal şekilde bebişiniz olur.
Soruna gelince canım. Bizim tedavi olduğumuz yerde toplam ücret 3750 ytl. Eğer yumurta toplandıktan sonra bir şekilde tedavi yarım kalırsa raporu işleme sokmayacaklar. Yani 2500 liramız gidecek yine de. Bugün görüşmede eğer yarım kalırsa yine de raporu kullanın, üzerine de 1250 ytl para verelim diye ısrar ettim ama kabul edilmedi. Tüp bebek merkezleri bir şekilde kendilerini garantiye alıyor yani.

eşinde sperm azlığı ve hareketsizliği olup da aşılaması tutan var mı????

Merhaba , benim eşiminde ilk ölçümlerinde sperm sayımı biraz azdı 1 ay boyunca Doktoru Çinko hapları ve bolca Keçiboynuzu pekmezi verdi. 1 Ay sonunda sayımı yaklaşık 3 katına çıkmıştı. Doktor tavsiyesi :) Arttırmada işe yarıyor bence aşılama yaptırana kadar denemelisiniz. İşe yarıyabilir.a.s

Kızlar microda e2 testi için sabah aç karnına mı kan vermek gerekiyor acaba? Eurofertil'deki IVF koordinatörü "ilk seferde sabah gelmenize gerek yok" gibi bir laf etti de. Bende hiç sormadım daha sonraları sabahları mı gelmek gerek diye.

Kızlar microda e2 testi için sabah aç karnına mı kan vermek gerekiyor acaba? Eurofertil'deki IVF koordinatörü "ilk seferde sabah gelmenize gerek yok" gibi bir laf etti de. Bende hiç sormadım daha sonraları sabahları mı gelmek gerek diye.

Ben mikro yaptırmadım, bi kez e2 me bakıldı.Ama unuttum ondada açmıydım, tokmuydum:((
Sankim açtım gibi ama emin deilim.Eşimde dışarı çıktı ona da soramadım.Kusura bakma.Demekki sonra sabah gitceksin.Sözden o çıkıyo.Sen aç git yine de cevap bulamazsan kimseden.

Merhaba , benim eşiminde ilk ölçümlerinde sperm sayımı biraz azdı 1 ay boyunca Doktoru Çinko hapları ve bolca Keçiboynuzu pekmezi verdi. 1 Ay sonunda sayımı yaklaşık 3 katına çıkmıştı. Doktor tavsiyesi :) Arttırmada işe yarıyor bence aşılama yaptırana kadar denemelisiniz. İşe yarıyabilir.a.s

Deniyoruz keçiboynuzunu, evet farkediliyor aslında beslenmenin yararları.Benim eşim fındık, ceviz yediğinde bile farketmişti.Şimdi kimbilir nasıl oldu.Çinko da mı işe yarıyomuş.aaa evde çinko tabletim vardı benim en bi bakaım :))
2. aşılamanda bol şanslar..

Deniyoruz keçiboynuzunu, evet farkediliyor aslında beslenmenin yararları.Benim eşim fındık, ceviz yediğinde bile farketmişti.Şimdi kimbilir nasıl oldu.Çinko da mı işe yarıyomuş.aaa evde çinko tabletim vardı benim en bi bakaım :))
2. aşılamanda bol şanslar..
Canım önce kandaki düzeyine bakılması gerekmez mi? "Evde var" diye eşine fazladan boşuna çinko yüklemesi yapma :)naniknanik

Arkadaşlar ben 29 aralıkta aşılama yaptırdım ilk 2 gün kasıklarımda ağrıdan duramadım sonradan geçti. Bugün 9. günü adetim yaklaştı normalde ama hiçbir tepki yok. Ağrım yok, gögüslerim şişmedi, insanın hamile kalınca cildi koyulaşırmış öylede olmadı, Sizce aşılamadan kaçgün sonra test yaptırmak gerek.Acelemi ediyorum acaba?

canım şansın bol yolun açık olsun,bebişlerinde sana sıkı sıkı tutunsun inşallah,güzel haberlerini bekliyoruz..:emir_bebek:

Çok teşekkür ederim.. Bebişlerin demişsin :utangac: 3 tane gelişmiş folekülüm var kısmet inşallah 3 de çatlarda şansımız daha da artar.
İnşallah hepimiz tez zamanda bebeklerimize kavuşuruz :1hug:

Arkadaşlar ben 29 aralıkta aşılama yaptırdım ilk 2 gün kasıklarımda ağrıdan duramadım sonradan geçti. Bugün 9. günü adetim yaklaştı normalde ama hiçbir tepki yok. Ağrım yok, gögüslerim şişmedi, insanın hamile kalınca cildi koyulaşırmış öylede olmadı, Sizce aşılamadan kaçgün sonra test yaptırmak gerek.Acelemi ediyorum acaba?

Bence kendini dinleyip hiç bir belirti arama.. Ben doktoruma sorduğumda herkeste farklı belirtiler olduğunu kimsenin hamileliğinin kimseye benzemediğini söyledi.. Bence kafanı dağıtmaya çalış (şimdi sana söylüyorum ama bir kaç gün sonra ben nasıl kafamı dağıtacam onu bilmiyorum sırnaşık şey)
Bildiğim kadarıyla bazı doktorlar 12. gün bazılarıda 14.gün regl olmazsan ki inşallah olmazsın hanilelik testi istiyorlar.
İnşallah güzel haberlerini alırız.yerimseniben

Teşekkür ederim inanki iyi geldi söylediklerin inşallah hepimiz iyi haberler alırız en kısa sürede SEVGİLER

12 günden önce yaptırma bence. Belirtiler hiç belli olmuyor. Adet olsan bile kesinlikle bet hcg testi yaptır. Dilerim hamişsindir.

Back
X