• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ocak ve subat aylarinda kimler asilama ve tup bebek deneyecek?

canim her ailede sorunlar olur cok buyuk degilsede gelir gecer biz kadinlar bu tedaviler surecinde cok yiprandigimiz icin cok duygusal vede cok sinirli oluyoruz ama inan bebek olunca butun yasadiklarini unutup sadece onu dusunuyor insan..;allahim sanada tattirsin o duyguyu canim..ben yeniden tatmak ve sonuna kadar gitmek istiyorum hicbirseye moralimi bozmayip kendimi motive edicem tedavim basariyla sonuclanacak allahin izniyle sende kendine gel bebisin icin ugras ver ve kazan canim!!!

merhaba kızlar bence her neolursa olsun umudu azmi yitirmeden doğru bldiğiniz yolda yürümek rabbim herkesin gönlünde yatanı hayırlısıyla nasip etsin hayal etmekten ümitlerden istemekten vazgeçmeyin bol bol dua edin benim dualarım hepinizle ama önce inanmak lazım inanmak başarmanın yarısıdır derlera.s.:1hug:

selam kızlar, bende yarın dr .gidiyorum malesef 4. aşılamada negatif.. şimdi hiç vakit kaybetmeden tüp bebek yada mikro hangisi uygunsa ona geçeceğiz.. son aşılamamdı ama değerlerimiz iyi olunca birazda olsun umutlanmıştım.. kısmet değilmiş...:(( bende 3 seneye yakındır mücadele ediyorum inanın dr. gitmek beni de çok yoruyor artık ama nazlı meleğim için herşeye katlanıyorum... umarım tüp bebek son tedavim olur nazlımeleğime kavuşurum..
inşallah 2008 hepimize uğurlu gelir bebişlerimize kavuşuruz..

selam kızlar, bende yarın dr .gidiyorum malesef 4. aşılamada negatif.. şimdi hiç vakit kaybetmeden tüp bebek yada mikro hangisi uygunsa ona geçeceğiz.. son aşılamamdı ama değerlerimiz iyi olunca birazda olsun umutlanmıştım.. kısmet değilmiş...:(( bende 3 seneye yakındır mücadele ediyorum inanın dr. gitmek beni de çok yoruyor artık ama nazlı meleğim için herşeye katlanıyorum... umarım tüp bebek son tedavim olur nazlımeleğime kavuşurum..
inşallah 2008 hepimize uğurlu gelir bebişlerimize kavuşuruz..

amin canım rabbim kimsenin emklerini boş çıkarmasın umarım nazlı meleğine en kısa zamanda kavuşursun dr gitmek yormasın üzmesin seni sonucunda meleğine kavuşmak varsa herşey değmezmi canım:1hug:

canim kanamam hala devam ediyor 10. gun olmasina ragmen ocakta randevum var son duruma bakilacak parca kalmismi falan diye belki subatta veya ocakta tam bilemiyorum asilama yapilabilir yeniden doktor asilamayla tuttu yine asilama yapariz dedi sen kac senedir bekliyorsun canim tup bebeklemi hamile kalmistin sen???

yok canım ben 2 buçuk senlik evliyim. normal yolla kaldım eşim varikoseldi. ameiyattan 4 ay sonra hamile kalmıştım ikizdi. tek keseymiş ve biri gelişmemiş yani 2 si birden alındı.sonra tekrar hamile kalmak istedim eşimde sperm hareketsizliği çıktı. önceki gebelik tamamen tesadüfmüş.şimdi çok üzülüyorum. düşükten sonra kürtaj koltuğuna yattığımda allaha dua ettim bu benim son şansım olmasın diye... sonra bu hareketsizlik aşılama çok üzülüyorum ama sizlerle konuşunca rahatlıyor ve teselli buluyorum

evet meleklerimize kavuşmak için herşeye değer.. biliyorumki hepimiz bebişlerimize kavuştuğumuzda kucağımıza aldığımızda kokusunu sıcaklığını hissettiğimizde tüm bu çektiklerimize değecek..
bizimde daha rapor işimiz var ne kadar zamanda olur bilmem ama son aşılamda olmazsa hemen geçeriz demişti dr. çok uğraştırmazlar heralde hep aynı yere gittiğim için...

evet meleklerimize kavuşmak için herşeye değer.. biliyorumki hepimiz bebişlerimize kavuştuğumuzda kucağımıza aldığımızda kokusunu sıcaklığını hissettiğimizde tüm bu çektiklerimize değecek..
bizimde daha rapor işimiz var ne kadar zamanda olur bilmem ama son aşılamda olmazsa hemen geçeriz demişti dr. çok uğraştırmazlar heralde hep aynı yere gittiğim için...

canım benim hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın bak bende geçen ay tüp bebek yapacaktım kist çıktı yapamadık hep dua ettim sabrettim kurtuldum kistten şimdide tüp bebek yolunda ilerlemekteyim herşeyin hayırlısını dilemeli ve sabırlı olmalıyız zor olsada sabredeceğiz :1hug:

kızlar hepiniz için dua ediyorum tabi kendim içinde:) İnşallah hepiniz bir an önce bebişlerinizi kucağınıza alırısınız. Benimde şu okul bir bitsede çalışmalara doğru düzgün başlasak aaaa sıkıldım artık yaw:)

canım benim hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın bak bende geçen ay tüp bebek yapacaktım kist çıktı yapamadık hep dua ettim sabrettim kurtuldum kistten şimdide tüp bebek yolunda ilerlemekteyim herşeyin hayırlısını dilemeli ve sabırlı olmalıyız zor olsada sabredeceğiz :1hug:

herşeyin hayırlısı tabiki canım... bende tüp bebeğe geçecekken rapor için prosedürde bir sorun çıkmıştı o sbebple dr. 4. aşılamayı yapalım sonra rapor işini hallederiz demişti..4. aşılamam zorunlu oldu yani....ben ilk başta aksadığı için üzülmüştüm ama eşim o zaman bundada bir hayır vardır demişti.. şimdi inşallah sakin kafayla tedavime olumlu düşünerek başlayacağım.. aslında olmaması için hiç bir sebep yok sadece stres yapmamamız lazım gerçekten...
inşallah sende bu tedavinde bebişine kavuşursun canım..bende kendim ve benim gibi bebiş isteyen herkese çok dua ediyorum.. Allah kabul etsin dualarımızı..

herşeyin hayırlısı tabiki canım... bende tüp bebeğe geçecekken rapor için prosedürde bir sorun çıkmıştı o sbebple dr. 4. aşılamayı yapalım sonra rapor işini hallederiz demişti..4. aşılamam zorunlu oldu yani....ben ilk başta aksadığı için üzülmüştüm ama eşim o zaman bundada bir hayır vardır demişti.. şimdi inşallah sakin kafayla tedavime olumlu düşünerek başlayacağım.. aslında olmaması için hiç bir sebep yok sadece stres yapmamamız lazım gerçekten...
inşallah sende bu tedavinde bebişine kavuşursun canım..bende kendim ve benim gibi bebiş isteyen herkese çok dua ediyorum.. Allah kabul etsin dualarımızı..

amin canım amin inşallah:1hug:

rüyacım seni bekliyorum merakla nolacak diye, aynı yere gitcem ya bende, çok merak ediyorum yaww, fazla yazmıyorum ama takip ediyorum sürekli ve dualarım seninle ve bütün isteyenlerle:1hug:

valla şoktayım senden şu lafları hiç beklemezdim, burda gördüğüm en azimli ve pozitif, ilgili ve bilgili insanlardan biri olduğunu düşünürken sen bunları söylüyosun a.s.

akdas biliyorum ben hep stres yok derim ama inan ben o stresi atlattım.Sadece canım sıkkın.Anlatabiliyorumdur inşallah.

Mehay teşekkürler canım çok kibarsın ;)

Kuzicim sağol beni öyle anlattığın için canım benim.İnan ben hayatta hep güçlü oldum ama zaman zaman bende böyle içe kapanmalar yaşıyorum.Bi ara özelden yazışalım olmazsa ;)

Ya kızlar bir de hayat tek kişiden ibaret değil.Ben ne kadar çabalarsam çabalayayım etkileşimde olduğum insanlarda önemli değil mi?Ben aslında hiç sabırlı değilimdir.Zaten koç burcuyum desem yeterli herhalde.Ama öyle sabırlı oldum çıktım ki ben bile hayret ediyorum.

Kuzicim senden de rica etsem alıntı kısmını silermisin.Sildim de o mesajı yani beni daha da güçlü olmam için iyi motive ettiniz pesss diyorum.Bi daha zayıf anlarımda yazmak yok :bbo:
Teşekkürler burda güzel arkadaşlar kazanmışım. :1hug:
(Kızlar bu msjada alıntısız yazarsanız sevinirim canlarımmmm a.s. )

Neyse bunlar geçici şeyler benim yumurtalıklarımda bi ağrı var.Zaten bu hafta yaram için kontrole gideceğimde sizce neden ağrıyor???Adetliyken bile bi ağrı vardı.Hem sağda hem solda oluyor.Acaba yumurta gelişiyo diye mi yoksa kist felan olabilir mi??Ama ben geçen ay tedavide görmedim ki??

Mehaycım bu ay da es geçtim ama bi daha ki denemem yine Ocağa geliyor canım.Şubata değil.Eğer yaptırırsam aşılama yaklaşık 24 Ocak gibi olur.Kısmet artık ;)
Kendinize iyi bakın kızlar sizleri seviyorummmmm.

rüyacım seni bekliyorum merakla nolacak diye, aynı yere gitcem ya bende, çok merak ediyorum yaww, fazla yazmıyorum ama takip ediyorum sürekli ve dualarım seninle ve bütün isteyenlerle:1hug:
CANIM ÇOK SAĞOL İNŞALLAH POZİTİF OLUR TEDAVİM SANADA UMUT OLURUM
FAKAT ŞUNU SÖYLEYEBİLİRİM DOKTORUM İŞİNİN EHLİ
BUGÜN KONTROLÜM VARDI YUMURTALAR GELİŞMEYE BAŞLAMIŞ TEDAVİYE GÜZEL CEVAP ALIYORUZ DEDİ FAKAT RAHİM TABAKAM İNCEYMİŞ TABİ REGL SONRASI OLABİLİRMİŞ EĞER TRANSFERE KADAR KALINLAŞMAZSA EMBRİYOLARI DONDURUP RAHİMDEKİ PROBLEMİ ARAŞTIRMAM GEREKİR ÇÜNKİ ŞU ŞEKLİYLE EMBRİYOLARI TRANSFER ETMEK ÇÖPE ATMAK OLUR VE BENDE BUNU YAPAMAM DEDİ YANİ İŞİNİ İYİ YAPIYOR BENCE

mehaycım öncelikle büyük geçmiş olsun ama her şerde bir hayır vardır öyle düşün demekki böylesi hayırlısıymış canım
bende yumurtlama ilaçları ve yumurtlama takibindeyi bu ay 2. denememiz olmazsa bir ay daha bu şekilde deneyeceğiz şubatta aşılamaya başlayacağız dedi doktorum,bakalım hayırlısı ..

Merhaba ben yeni üye oldum siteye açıkcası tek üyelik amacım bu forum sayfası. Bende aralıkta tüp bebek tedavisine başaldım ocakta transfer yapılacak. Daha önce 3 aşılama deneyimimiz var ama 2 si sperm kalitesiz olduğundan tamamlanmadı. İnşallah herkes istediğine sahip olur.

Back
X