• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ocak ve subat aylarinda kimler asilama ve tup bebek deneyecek?

inşallah bu defa olur canım.benim de ilk aşılama tutmadı. 3 aşılama sonrası rapor alıp tüp deneyeceğiz. bakalım hayırlısı umarım rabbim kucaklarımızı bebekle doldurur.

ben 1 kez aşılama yaptım rapor aldım ankarada tüp bebeğe başladım

arı poleni kullanmadık.keçiboynuzu deniyoruz ama daha 2 ay oldu.bilmiyorumumarım işe yarar. hangi hastaneden rapor aldınız?nasıl aldınız canım?

bizde sorun sperm sayısının ve ileri hareketli sayısının az olması...

valla istenen belgeleri hazırladık üniversite hastanesinde aldık bunun sayıyla ilgisi neymiş onu anlamadım kim dedi onu

umarım bebeklerim olurda şu siteden herkese umut dağıtırım bağıra bağıra hatta bazı ilaçlardan alıp fakirlere vermek istiyorum

Selam arkadaşlar yumurtalarımı toplattım bugün, ne kolaymış çok şükür bunu da atlattık, yarın durumları belli olacak dualarınızı eksik etmeyin noluuuuuurrr

canım sağolasın içim birazda olsa rahatladı,inş allahım bebeşlerimizi kucağımıza almayı nasip eder.tahlil sonuçunu alınca mutlaka bura yazacam ,sende yaz takip edecem seni
ok:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

merhaba kaysek nasılsın sancıların devam ediyormu daha benim sancılarım gitgide artıyor benim hiç umudum kalmadı :1no2:içimden bir his olmadı diyor ama allahtan ümit kesilmez
inşallah canım yarın güzel haberler verirsin bize allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın amin

merhaba kaysek nasılsın sancıların devam ediyormu daha benim sancılarım gitgide artıyor benim hiç umudum kalmadı :1no2:içimden bir his olmadı diyor ama allahtan ümit kesilmez
inşallah canım yarın güzel haberler verirsin bize allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın amin

İçini ferah tut canım.Aklına kötü şeyler getirme,Rabbime sıhın dua et raharlarsın.Bende iyi sayılmam öyle yapmayta çalışıyorum.

İçini ferah tut canım.Aklına kötü şeyler getirme,Rabbime sıhın dua et raharlarsın.Bende iyi sayılmam öyle yapmayta çalışıyorum.
canım benim çok saol
sen neden canını sıkıyorsunki daha transferin olmadı sanırım kaderde varsa olur ne yapalım seninde dediğn gibi içimizi ferah tutalım allah emeklerimizi boşa çıkarmasın amin:1hug:

Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm,inanamiyorum,4 Senedir Bu Günü Bekliyodum,allahim Herkese Versin Yarabbim.tutmuş Bebeklerim:)

kaysek canım tebrikler allah tamamına erdirsin çok çok sevindim gerçekten. seninde benim gibi sancıların vardı demi ay bana senin sonucun moral verdi inan benimde çok sancım var
beta hcg değerin kaç çıktı anlatsana hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm diyip çıkmışsın anlat biraz 12 gün boyunca devamlı uzandınmı neler yaptın yazsana biraz.
allah bu duyguyu bizede yaşatsın rabbbim kucağımızı boş bırakmasın k.i.b:1hug:

Back
X