• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ocak ve subat aylarinda kimler asilama ve tup bebek deneyecek?

canım allah tamamına erdirsin,kucağınada alırsın biran önce inşallah.Darisı bizlerin başına...Dicek bişey bulamıyorum;İnşallah bizde içimizde bir canlı var diye bağırırız..

evet canım ya,allahım benim gibi herkesin yüzünü güldürsün,içinde benimkinide inş sağlıklı olur.artık bundan sonra sadece bunu düşünüyorum:nazar::nazar::nazar:

aaaaa canım çok üzgünüm ama bana verdikleri kağıtda kanama gelebilir düşük vtehlikesi olabilir diye yazıyo,doktorunu aradınmı

kaysek nasılsın canım sancıların geçtimi biraz
benim bugün daha çok sancım var bilmiyorum ama galiba benim sonucum negatif çıkacakmış gibi geliyor
kaysek senin sancıların her seferkinden farklımıydı yoksa adet sancısı gibimiydi benim öyle bide bacaklarımda çok ağrıyor çok korkuyorum olmazsa herhalde bu hayal kırıklığının altından zor kalkarım
allahım sen bizim dualarımızı kabul et yarrabim emeklerimizi boşa çıkarma amin

kaysek nasılsın canım sancıların geçtimi biraz
benim bugün daha çok sancım var bilmiyorum ama galiba benim sonucum negatif çıkacakmış gibi geliyor
kaysek senin sancıların her seferkinden farklımıydı yoksa adet sancısı gibimiydi benim öyle bide bacaklarımda çok ağrıyor çok korkuyorum olmazsa herhalde bu hayal kırıklığının altından zor kalkarım
allahım sen bizim dualarımızı kabul et yarrabim emeklerimizi boşa çıkarma amin

sancılarım biraz hafifledi,ama belim ağrıyo.bak sakın öle düşünme,çünkü ben kesinlikle adetim gelecek dedim,sürekli bi ıslaklık hissettiğimde hemen tuvalete gidip baktım caba geldimi diye,sonucu öğrenince çok şaşırdım,senin yumurtalar toplanırken baygınmıydın,ben ayıktım aynı onun ağrısı gibi dayanılmaz bi ağrı oluyo,bağırıyorum ağrı geldiğinde düşün,sanki içine koydukları yumurtalar düşüyomuş gibi hissediyodum.bugün sadece sabah ağrıdı başkada ağrımadı,göğüslerimde acayip şişdi,gerçi bu herkesde olmazmış,bide çok fazla tuvaletim geliyo.

kaysek az önce bir ıslaklık hissetim tuvalete gidip peçeteyle kontrol ettim peçetemde çok az kan lekesi gördüm şimdi oturup hüngür hüngür ağlıyorum allahım bana nasip etmiyecek herhalde tahlil günüm gelmeden adet olacam biliyorum senağlama

kaysek az önce bir ıslaklık hissetim tuvalete gidip peçeteyle kontrol ettim peçetemde çok az kan lekesi gördüm şimdi oturup hüngür hüngür ağlıyorum allahım bana nasip etmiyecek herhalde tahlil günüm gelmeden adet olacam biliyorum senağlama

canım telaşlanma,pazartesi yaptırcaktın demi sen tahlili,eşin gelince hemen bi tahlil yaptır.belki düşük tehlikesi olabilir.kendini bırakma.üzülürüm,çünkü ben tahlilden 2 gün önce yaptırdım.çıktı.tamammı:teselli::teselli:

tahlilim salı günü bu akşam akşam nerde yaptıracamki boşver sen beni düşünme ne yapalım olmayınca olmuyor işte ne kadar kendine dikkat edersende boş ben yataktan nerdeyse hiç çıkmadım allah verdikten sonra hiç bir şey engel değil

tahlilim salı günü bu akşam akşam nerde yaptıracamki boşver sen beni düşünme ne yapalım olmayınca olmuyor işte ne kadar kendine dikkat edersende boş ben yataktan nerdeyse hiç çıkmadım allah verdikten sonra hiç bir şey engel değil

o kadar çok umutsuz konuşuyosun ki nerdeyse boşvermişin artık,sen inatla bunun üzerine gideceksin,ben 4 senedir tedavi görüyorum,aldığm kilolar pisikolojim,ailem yok yalnızım,ama hiç bırakmadım üzstüne üstüne gittim,sen tedbirini al,tevekkülünü allaha bırak.ha gayret bunda olmdıysa imkanın varsa diğerinde olur,şimdi tıpda tek ölüme çare bulamıyoyor canım,bak akşam akşam çok üzüldüm ya,:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Kederli canım testi yaptırmadan kederlenme hemen. Koyverme kendini. Kaysekle mutlu olduk, inşallah bu kervana sende katılırsın.
Benim sonuç ise eğer bir mucize olmazsa maalesef negatif gibi. Durum biraz tuhaf aslında; dün akşam pembe bir akıntım olunca adet oldum sanmıştım ama arkası gelmedi. Belki tutunma kanaması olmuştur diye daha da umutlandık. Bugün yani 12.günde de adet olmayınca büyük bir umutla gidip kan testi yaptırdım. Beta Hcg 0(sıfır) çıktı. Eşimle donduk kaldık. Antepteki doktorumu aradım. "Beta hcg sıfır çıkmaz, çok ilginç. Adet gecikmesi progestandan kaynaklanabilir ama yine de adet olmazsanız kullanmaya devam edin ve salı günü(15.gün) bir kez daha kan testi yaptırın" dedi. Test sıfır çıktı zaten, 3 gün sonra sonucun değişeceğini hiç sanmam ama umut dünyası işte.
Önceki denemelerde progestan olmadan 9 veya 10.gün adet oluyordum. Progestan bu kadar geciktirir mi adeti?

merhaba ben bu siteye yeni katıldım.Hamile olan herkese hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim.Ben ilk tüp bebek denememi geçen ay yaptırdım 24 ocakta sonuç aldık malesef negatif.Birkaç gün içinde 2.deneme için görüşmeye gidicem.Aynı zorlukları tekrar yaşama düşüncesi beni çok korkutuyor.İnşallah busefer hayırlısıyla olumlu sonucu alırız.Bekleyen isteyen herkes "evet hamilesin" sözünü duysun inşallah...

canım bence de hemen olumsuz düşünme.testi yapmadan kondurma. inşallah adet olmazsın da hamiş olusun canım

canım bence de hemen olumsuz düşünme.testi yapmadan kondurma. inşallah adet olmazsın da hamiş olusun canım
akdaşcım çok saol canım inan psikolojim okadar kötüki olumsuz düşünmekten başka bişey yapamıyorum
az önce dr mu aradım bana bebekler tutunucada az biraz kanama olabilir dedi birazda olsa rahatladım

o kadar çok umutsuz konuşuyosun ki nerdeyse boşvermişin artık,sen inatla bunun üzerine gideceksin,ben 4 senedir tedavi görüyorum,aldığm kilolar pisikolojim,ailem yok yalnızım,ama hiç bırakmadım üzstüne üstüne gittim,sen tedbirini al,tevekkülünü allaha bırak.ha gayret bunda olmdıysa imkanın varsa diğerinde olur,şimdi tıpda tek ölüme çare bulamıyoyor canım,bak akşam akşam çok üzüldüm ya,:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım az önce dr umu aradım bana kanamanın biraz geldiyse normal korkma dedi birazda olsa içim rahatladı ama aklıma yine olumsuz şeyler geliyor bu saaten sonra embriyolar yenimi tutnuyor diyorum kendi kendime acaba dr um bana moralmi verdi,neyse herşey allahtan
eğerki kaderimde varsa şu anda bebeğim veya bebişlerim benimle k .i.b kaysekcim :1hug:

herkese merhaba bugün transferimin 5.günü 8 şubatta tahlilim var günler hiç geçmiyo sanki bu ikinci denemem ve bu sefer geçenkinden farklı geçiyo umarım bu tutunduklarına işarettir ne olur dualarınızda benide hatırlayın

herkese merhaba bugün transferimin 5.günü 8 şubatta tahlilim var günler hiç geçmiyo sanki bu ikinci denemem ve bu sefer geçenkinden farklı geçiyo umarım bu tutunduklarına işarettir ne olur dualarınızda benide hatırlayın

merhaba az kalmış sabırlı ol biraz laelaelaelaelae
İnşallah iyi sonuçlancak.Bana göre pozitif :emir_bebek:olacak ya bakalım artık.

canım seni gerçekten çok iyi anlıyorum benim de 5 şubatta tahlilim var ama benim pek umudum yok inşallah senin düşündüğün gibidir bebişlerin sana tutunmuştur bu sefer geçen seferkinden ne gibi farklı sancıların falan varmı benim sancılarım çok inşallah allah emeklerimizi boşa çıkarmaz canım allah hepimizin hayalerini gerçekleştirsin dualarımızı kabul etsin :1hug:

canım seni gerçekten çok iyi anlıyorum benim de 5 şubatta tahlilim var ama benim pek umudum yok inşallah senin düşündüğün gibidir bebişlerin sana tutunmuştur bu sefer geçen seferkinden ne gibi farklı sancıların falan varmı benim sancılarım çok inşallah allah emeklerimizi boşa çıkarmaz canım allah hepimizin hayalerini gerçekleştirsin dualarımızı kabul etsin :1hug:

saol canım inşallah seninde isteyen herkesinde benimde pozitif olur geçen sefr benim adet sancısı gibi çok sancım olmuştu bu sefer yok ama daha 5 gün var bakalım nolcak pozitif düşünüyorum nerdeyse sürekli yatıyorum aslında dr öyle bişe demedi ama ne bilm korkuyorum dinlenerek geçiriyorum eşim ve annem saolsunlar hiç bir iş yaptırmıyolar şu 10 gün ben prensesim diyorum

arkadaşlar ya kafamı karıştıran bişey var...şimdi transferden sonra kasıklarda regl sancısı gibi ağrı olunca iyimi kötümü? herkes farklı söylüyooo kafam karıştı..

kaktuscum bu degiskenlik gosteriyor herkes icin ne iyi ne kotu..yani kimisinde iyi olurken kimisinde kotuye isaret!!!

Back
X